Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Topukluyla gece boyu ayakta kalma rehberi, Topuklu Ayakkabı
        1

        Topukluları hepimiz çok seviyoruz. Ancak uzun süren gece organizasyonları bir süre sonra işkenceye dönebiliyor. Ayaklarımızın her bir santimetrekaresi ağrıyor ve acımız elbette yüzümüzden okunabiliyor. Peki, ne yapmak lazım? İşte önerilerimiz...

        2

        Topuklu ayakkabı satın alırken sadece nasıl göründüğüne bakmayın. Asıl önemli olan nasıl hissettirdiğidir. Ayağınıza giydiğinizde denge kurmakta zorlanmamalısınız. Rahat hissettirmeyen hiçbir ayakkabıyı sırf güzel olduğu için satın almayın.

        3

        Topuklular için özel üretilmiş jel pedler ayağınızı hem rahat ettirir hem de yürürken ayağın kaymasını önler. Bu pedlerden mutlaka edinmelisiniz. Şeffaf olanları tercih ederseniz açık ayakkabılarla da kullanabilirsiniz.

        4

        Mentollü spreyler uzun süre ayakta kaldığınızda oluşan ağrı ve yanmalara iyi gelecektir. Ağrının olduğu bölgeye 1-2 fıs yeterli olur.

        5

        Yanınızda eğlenceli desenlere sahip yara bantları bulundurun. Klasik yara bantları sevimsiz görünürken bu tür tasarımlara sahip bantlar tarzınıza tarz katacak.

        6

        Topukluları çıkarır çıkarmaz ayaklarınızı nane yağı damlatılmış hafif serin suda bekletmek büyük rahatlık sağlar. Böylece ertesi gün de topuklu giyeceğiniz durumlarda ayaklarınızı eski haline döndürebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ