Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Lüks Bir milyardere ne hediye alınır?
        1

        Küçük de olsa büyük de olsa hepimiz yılbaşı gecesi ailemizden ya da arkadaşlarımızdan alacağımız hediyelerin ne olduğunu merak ederiz. Çorap, havlu ya da bir kutu çikolata bile olsa hediye almak bizi mutlu eder. Fakat eğer bir milyarderseniz alacağınız hediyeler muhtemelen bu kadar basit olmayacaktır.

        2

        Saf altın kaplamalı kahverengi camlı bu güneş gözlüklerinin yan kısımlarında 24 karat elmaslarla markanın adı yazıyor.

        3

        İngiliz tasarımcı Jack Row'un Londra'daki Gherkin binasının çarpıcı dizaynından ilham alarak tasarladığı bu kalem 18 karat sarı ve beyaz altından ve elmaslarla kaplı.

        4

        Alman lüks tüketim üreticisi Reinast tarafından tasarlanan bu diş fırçası tamamen titanyumla kaplı ve dört farklı rengi bulunabiliyor. Diş fırçasının başı çıkartılıp takılabildiği için firmanın altı ayda bir ücretsiz günderdiği 5 yeni başlık kolayca değiştirilebiliyor.

        5

        Ailenizle beraber masa oyunları oynamayı seviyorsanız kuzu derisi ile kaplı manyetik döşemelere sahip bu yumuşacık Scrabble tam size göre bir hediye.

        6

        El yapımı 24 karat altın ayakkabı bağlıkları varken pamuklu bağcıkları kullanmak istemeyeceksiniz. Dünyanın herhangi bir yerinden sipariş verdiğiniz zaman bu özel ürün size bir koruma tarafından teslim ediliyor.

        7

        New York'lu parfüm üreticileri Bond No:9 markasına ait olan koku, 15,000 yakut kaplı Swarovski kristalleri ile süslü şişesi ile kadınlara verilebilecek en güzel hediyeler arasında yer alıyor.

        8

        Maun ve tik ağacından hazırlanan bu el yapımı kahve makinesi kullandığınız, kahve çekirdeğinin yaşına ve türüne göre programlanmak üzere, eski bir Nasa bilim insanı tarafından özel olarak tasarlanmıştır.

        9

        Eğer hayat üzerinize geliyorsa sinirinizi bu sınırlı sayıda üretilmiş özel Louis Vuitton kum torbasında çıkartın. Karl Lagerfeld tarafından hazırlanan bu boks seti eldiven, monogramlı mat, spor çantası, kişiye özel deri bavul ve kum torbası ile beraber geliyor.

        10

        Saf safirden üretilen ikiz bıçaklar asla paslanmaz. Tutma kısmı gezegendeki en sert metal olan iridyum ile kaplanmıştır. 20 yıl kullanma garantisi olan ve ücretsiz servis ve bakımı olan 'The Zafirro' Oregon'daki bir şirket tarafından üretiliyor.

        11

        Londra merkezli bir tasarımcı olan Theo Fennell tarafından elde hazırlanan bu tekila seti Nasa'nın göz alıcı Ares V uzay aracından ilham alarak tasarlanmış.

        12

        New York merkezli firma Shut tarafından üretilen bu tamamen altın kaplama kaykay, kaplamaya zarar gelmemesi için özel eldivenler kullanılarak tutuluyor.

        13

        Meridian firması DSP8000SE hoperlörlerinin büyük konser pianolarının zarif ve güçlü sesini öne çıkartabileceğini, hatta orjinal kayıtlardaki kusurları da temizleyebileceğini iddia ediyor. 270 farklı renkte üretilebilen hoperlörler bütün dekorasyon tarzlarına uymak üzere tasarlanmış.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ