Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Kıyafetinizin rengi ne söylüyor?, Renklerin Anlamı, Renklerin Analizi, Renkler, Kıyafet ve Renkler
        1

        Her birimizin kayıtsız kalamadığı bir renk vardır. Çok sevdiğimiz ya da hiç sevmediğimiz renkler; içimizi ısıtan ya da rahatsız olduğumuz renkler. Kıyafetlerde tercih ettiğimiz renkler ise, dışarıdan bizi gören gözler için birtakım anlamlara geliyor olabilir. Bakın bunlar neler…

        2

        Sarı: Aşkta tutkudan uzak bir renktir. Aşk konusunda bencil olabilirler. Entellektüel, zeki ve kendine güveni tam kişiler olurlar.

        3

        Pembe: Bu dinlendirici ve insanı rahatlatan bir renktir. Aşk rengi pembe olanlar neşeli kişilerdir. Heyecanlı ve eğlenceli kişilerdir.

        4

        Kırmızı: Kırmızının, aşkın ve arzunun rengi olduğunu hepimiz çok iyi biliyoruz. Sevdiği renk kırmızı olan kışkırtıcı ve heyecan verici bir kişiliğe sahiptir. Aşktaki ihtirasının yanında her zaman başka bir aşka da hazırdır. Kırmızı sevenler ateşli bir cinsel yaşama sahiptir.

        5

        Beyaz: Beyaz rengi sevenler asil, nazik, alçakgönüllü kişiler olurlar. Beyaz seven kişiler cinsellikte sıradışı olan kişiler değillerdir. Farklılıktan çekinebilirler.

        6

        Yeşil: Yeşil güven ve huzuru temsil eder. Aşkta yeşil sakinleştirici ve huzur vericidir. Yeşil sadakat rengidir. Bu rengi sevenlerin cinsel hayatı masumdur.