Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Yılbaşının yeni adresi Etiler

        Beşiktaş Belediyesi’nin organizasyonuyla ilk kez bir yılbaşı kutlamasına ev sahipliği yapacak Etiler’de hazırlıklar tüm hızıyla sürüyor. Akmerkez’in karşısına kurulacak sahnede DJ performansları ile Kenan Doğulu konseri gerçekleştirilecek.

        Kapsamlı yılbaşı kutlamaları nedeniyle 31 Aralık günü saat 18.00’den itibaren Nispetiye Caddesi’nin trafiğe kapatılacağı bilgisi verilirken, kutlamalara 500 bin kişinin gelmesinin beklendiği ifade edildi. Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar etkinlik masrafının tamamen sponsorların katkılarıyla karşılanacağını, sadece Akmerkez ve çevresinin değil, Akaretler, Barbaros Bulvarı, Çırağan ve Nispetiye Caddeleri’nin de yılbaşına özel olarak şimdiden süslendiğini dile getirdi.

        Gecenin sürprizi Doğulu kardeşler

        Beşiktaş Belediyesi’nden yapılan açıklamada ise kutlamalar hakkında şu bilgiler verildi: “Ana sahnede, İstanbullulara görsel bir şölen sunacak olan ‘Mapping Show’ gösterisi eşliğinde, Dj’ler saat 19.00’dan itibaren İstanbulluları coşturmaya başlayacak. Venüs Pastanesi önünde yer alan 2. Sahne’de 20.00 ile 01.00 saatleri arasında Saran Grup Yerli ve Yabancı Müzik Radyosu, DJ Performansı gerçekleştirecek. Gecenin asıl sürprizi ise ‘Doğulu Kardeşler’ olacak. Ana sahnede saat 21.30’da önce Ozan Doğulu DJ Performansı sergileyecek. Ardından da saat 23.00’da Kenan Doğulu konser verecek. Saatler gece 00.00’a yaklaştığında ise geri sayım Akmerkez’in kulelerinden gerçekleştirilecek. Ardından yılbaşı gecesiyle özdeşleşen görkemli bir havaifişek gösterisi sunulacak. Havaifişek gösterisinin ardından Kenan Doğulu, etkileyici bir sürprizle tekrar dinleyicilerin karşısında olacak.”

        ‘Zeki Müren sürprizi’

        Nisbetiye Caddesi’ne iki adet dev ekran ve caddenin girişindeki alana ise 25 metrelik Türkiye’nin en uzun yılbaşı ağacı yerleştirildi. Çarşamba gecesi ilk kez kullanılacak “video mapping” sistemi ile Akmerkez ve diğer binaların dış cephe yüzeyleri dev ekran vazifesi görecek, bu ekranlarda akşam videolar yansıtılacak. Ayrıca cadde üzerindeki restaurant, kafe ve eğlence mekanları yola kırmızı halılar serecek. İşletmeler ısıtıcılarını dışarı çıkartarak eğlenceye ortak olacak. Yılbaşının sürprizi ise Zeki Müren’in hologramının vatandaşlarla buluşturulması olacak.

        Şişli Belediyesi’nin yeni başkanı Hayri İnönü ise, her yıl Nişantaşı’nda gerçekleştirilen kutlamayı belediyenin ağır borç yükü ve kaynakların çarçur edildiği gerekçesiyle bu yıl gerçekleştirmeyeceklerini açıklamıştı.

        Milliyet

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ