Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Stiliyle öne çıkanlara

        Yeni bir yıla girerken eski senenin enerjisinden çıkmak ve umut dolu yepyeni bir yıla adım atmak çok eğlenceli. iyisi ve kötüsüyle eski yılı uğurlarken umutla girdiğimiz yeni yılda sevdiklerimiz için şans getirsin diye ufak hediyeler seçebiliriz. Her zevke Ve beğeniye göre birbirinden farklı alternatif var. Yeter ki eğlenerek, keyif alarak seçin ve güzel dileklerle hediyenizi verin

        AKSESUVARLARDAKI ZARIF DETAYLAR

        Yeni yılda şık ve farklı olmak isteyenler için birbirinden zarif hediye seçenekleri var. İster kendiniz ister sevdikleriniz için bugünü özel kılabilirsiniz. Bu özel gecede zarif aksesuvarlarınızla farklılık yaratabilirsiniz. Fabrika’nın zarif kırmızı şapkası yeni yıl ruhunu taşıyan özel bir tasarıma sahip. Klasik, tarzını koruyan zarif kadınlara hitap ediyor. Beymen her zaman şık olmayı hedefleyenlere yönelik tasarımlar sunuyor. Bu kırmızı çanta, tam da bu türden.

        Pierre Cardin, stil sahibi erkekleri -unutmuyor ve kırmızının cazibesini kravatlara taşıyor. Üstelik gömleğin üzerinde çok iyi duruyor. Erkekler için en uygun hediyelerin başında kuşkusuz kalem geliyor. Cross, şık tasarımlarıyla kalıcı bir hediye sunuyor. Markanın Peerless koleksiyonunda dolmakalem ve tükenmez kalem alternatifleri de bulunuyor.

        Mon Reve, taşların pozitif güçlerine inananlar için tasarladığı bileklikleriyle göz dolduruyor. Reis Mücevherat, 14 ayar pembe altından tasarladığı sade tasarımlarıyla yeni yılda zarif görünmek isteyen kadınlara farklı bir stil önerisi sunuyor. Ayakkabı tutkunlarına bu özel gecede harika bir alternatif sunan Divarese, ev partileri için de şık davetler için de uygun olarak tasarladığı iddialı modelleriyle yeni yıl ruhunu yaşatıyor. Çantanızdan eksik etmek istemeyeceğiniz bir tasarıma imza atan Scrikss, 50. yıl özel koleksiyonunu yılbaşı ile kutluyor.

        Miras anlamına gelen ‘Heritage’ adlı koleksiyon klasik çizgisini koruyan beylere hitap ediyor. Kadınların vazgeçilmezi ayakkabıları leopar detaylarla süslendiren Harvey Nichols, yeni yıla iddialı adım atmak isteyenlerin tercihi olacak nitelikte.

        OLMAZSA OLMAZ KIRMIZI

        Kırmızı yeni yılın olmazsa olmazı. Yeni yıl ruhunu yaşattığı ve enerji verdiği kesin. Markalar da bu özel güne uygun ürünleriyle seçimlerimizi kolaylaştırıyor. Yeni yılda müziği kulağınızdan eksik etmemeniz için Vestel’in Desibel kulaklıkları tam size göre. Spor Yaparken de seyahat ederken de müziğin tadını çıkartmanız için tasarlanmış farklı renkleri de bulunuyor.Rahatlığından vazgeçmeyenlere Skechers, özel teknolojilerle ürettiği yumuşak iç tabanlarıyla günlük hayatta bol bol giyebilecekleri seçenekler sunuyor. Özel günlerin özel tasarımlarla gerektiğini düşünüyorsanız ECCO’nun yılbaşı serisine göz atmayı unutmayın. Kırmızı ayakkabılara kayıtsız kalmak zor. İnci Deri, yeni koleksiyonunda klasik modelleri bir arada sunuyor. Swarowski, evinizin yılbaşı köşesi için hazırladığı tasarımları çok seveceksiniz.

        AĞACIN ALTINDAKİ ÇOCUKLARA HEDİYELER

        Çocuklar için yılbaşının önemi tartışmasız daha fazla. Bütün yıl bekledikleri bu özel günde, Noel Baba kendilerine ne getirecek diye düşünedursunlar, aileler de çocuklarını mutlu etmenin yollarını arıyor. Renklizebra.com, miniklere birbirinden şık tasarımlar hazırlıyor. Bu zevkli kıyafetler sezonun trendlerine uygun olarak en şık halleriyle karşımızda. Koyu kırmızı ve lacivertin üzerine altın renkleri İle hazırlanan tasarımlar miniklerin yeni bir yıla şık girmesine sağlıyor. Evdekedivar.com, patili dostları hayatının her anında yanında taşımak isteyenler için özel hediyelikler var. Tişörtler, kolyeler, bardaklar kedili figürleriyle ön planda. İstanbul Modern’in müze mağazasında çocuklar için de güzel alternatifler var. Amerika’daki internet sitelerinden hediye alarak sevdiklerinizi mutlu etmek ister misiniz? Amerikadaniste.com aracılığıyla beğendiğiniz ürünleri satın alabilirsiniz.

        GARDIROPLAR IÇIN ÖZEL PARÇALAR

        Brooks Brothers, non - iron gömlekleri ve kaşmir kazakları ile sezonun en sevilen parçalarını hazırladı. Damat, konfor ile şıklığı bir arada sunuyor. Hafif ve sıcak tutan tasarımlara imza atan Kiğlıda yüzde 70 indirim var. Sarar şıklığı ayrıntılarda arayanlar için tasarımlar hazırladı. Atasay, 31 Aralık’a kadar 750TL. ve üzeri alışverişlerde altın kar tanesi kolye hediye ediyor. Batik, yeni yılı yüzde 50 indirimle karşılıyor. İkonik tasarımların adresi Burberry, Prorsum ile farklı zevklere hitap ediyor. GIZIA, siyah ve bordo renklerin hâkimiyetinde. Klasik çizgileriyle Park Bravo, her zaman şık olmak isteyenlere hitap ediyor. Louis Vuitton yeni yılı rengârenk karşılıyor. Calzedonia, taytları deri ve transparanlarla süslüyor. Altınyıldız Classics, stil sahibi erkeklere güncel takımlar hazırladı.Intimissimi, kıyafetinizin içinde kendinizi çekici hissetmeniz için özel bir koleksiyon sunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ