Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erkek 2015 bu eylemlerle muhteşem olacak!, Mutlu Hayat, Mutlu Yaşamak, Mutlu Olmanın Yolları, Mutlu Hayatın Sırları
        1

        Yeni bir yıl yeni bir hayata başlama imkânı verir, eğer buna inanır ve eyleme geçerseniz… 2015’te yapmanızı önerdiklerimizden bir liste oluşturduk, size çok önemli gelmeyen şıklardan oluşabilir ama inanın uzun vadede daha iyi bir yaşam için hepsi gereklidir

        2

        1. Yemeklerden önce 1 bardak su için: Kendinize en sevdiğiniz renkte veya olağandışı bir dizaynda su şişesi edinin ve elinizin altında tutun. Nane ya da portakal gibi favori aromanızı katmak da daha fazla su içmenize teşvik olacaktır. Yemeklerden önce bir bardak su içmek daha az yemenize ve kilo vermenize yarar.

        3

        2. Her gün sevdiğiniz birine sarılın: Fiziksel temas önemli bir stressavardır ve kimse bir sarılmayı geri çeviremez. Sarılmak kaygı, yalnızlık, depresyon gibi duygularla mücadele için yardımcı olur. Sevdiğiniz insanlara sarılmayı ihmal etmeyin.

        4

        3. Hayallerinizi daha fazla ertelemeyin: Her zaman Meksika’ya mı gitmek istediniz? Bir kitap yazmaya mı niyetleniyorsunuz? Bu sene bunu yapın! Sebebi ne olursa olsun, hayallerinizi ertelemekten vazgeçin.

        5

        4. İstekleriniz için tasarruf edin: İstediklerinizin bir listesini yapın ve ne kadar paraya ihtiyacınız olduğunu belirleyin. Mutlaka her alışverişte satın aldığınız şeye gerçekten ihtiyacınız olup olmadığını iyi düşünün.

        6

        5. Teknolojinin içinde kaybolmayın: Arkadaşlarınızla buluşup kahve için, yemek yiyin. Çok daha mutlu hissedeceksiniz. Fiziksel yaklaşımlar insanların birbirlerini daha iyi anlamasını sağlar.

        7

        6. Önceliklerinize göre yaşayın: Eğer kendinizi bir başkasının hayatını yaşıyor gibi hissediyorsanız, bir adım geri atıp tercihlerinizi gözden geçirme zamanınız geldi demektir. Yaşamınızı isteklerinize göre yönlendirebiliyor musunuz? Eğer öyle değilse ne tür değişiklikler yapmanız gerektiğine karar verin. Hedeflerinize yönelirseniz daha mutlu bir insan olursunuz, yoksa keşmekeş içinde kaybolur gidersiniz.

        8

        7. Gülümseyin: Gülümsemek, kendinizi çok daha iyi hissetmenize sebep olur ve bulaşıcıdır. Araştırmalar, gülümseme gibi kişinin ifadesindeki fizyolojik değişikliklerin, kendinizi iyi hissetmenizi sağlayan hormonların üretimine yol açtığını gösteriyor. Gülümsemek küçük bir şey gibi görünse de kendi yaşamınız ve etrafınızdaki insanlar üzerinde büyük bir etkisi vardır.

        ( HT HAYAT )

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ