Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Burcunuza göre 2015 yılı!, 2015 Burç Yorumları, 2015 Astroloji Yorumşları, 2015'TE Sizi Neler Bekliyor?
        1

        Burcunuz, enerjiniz ve kişiliğiniz hakkında pek çok şey söylese de yaklaşımınız -ki bu diğerlerine göre çok daha az ilgi gösterilen bir astroloji kategorisidir- bu enerjiyi nasıl dışa vurduğunuzu açığa koyar. Yaklaşım kategorilerine göre baskın (ilk harekete geçen), tutucu (dengeleyici etki) veya uzlaşmacı (etkiyi emen) bir niteliğe olabilirsiniz. Yaklaşımınızı öğrenmek, ilişkilerinizde ve iş hayatınızda güçlü yönlerinizi bulmanız için size yardımcı olacak

        2

        Baskın Yaklaşım

        Koç, Yengeç, Terazi, Oğlak

        Sizler burçlar kuşağının işçileri, problem çözücülerisiniz! Oturmak sizi yorar. Yenilikçi, amacı olan ve başarıya ulaşmak için risk alanlarsınız. Başarıdan aldığınız haz, sizin bir sonraki zorluk için yakıtınız.

        3

        Tutucu Yaklaşım

        Boğa, Arslan, Akrep, Kova

        Güçlü bir iradeye sahipsiniz ve istikrara önem veriyorsunuz. İnsanları tanımak konusunda yavaş ama kararlı şekilde ilerlemeyi seviyorsunuz. Doğru şeyi ya da insanı bulduğunuzdaysa sonsuza dek sadık kalıyorsunuz. Değişime zorlanmayı pek sevmiyorsunuz ama bir kez karar verdiniz mi bu hızlı ve tam oluyor.

        4

        Uzlaşmacı Yaklaşım

        İkizler, Başak, Yay, Balık

        Herkese ve her yere uyum sağlayabilirsiniz. Nerede olursanız olun oraya uymayı başarıyorsunuz. Bunu gözlemci, meraklı ve keşfetmeye açık karakterinize borçlusunuz. Seçme şansınız olduğunda genelde kendinizi hayatın rüzgarına bırakıp savrulmayı seviyorsunuz ve bu sizi mutlu ediyor.

        5

        KOÇ

        HIRS * COŞKU * MUHTEŞEM

        Romantizm Raporu: Birçok gezegen yaratıcılığınızı ve karizmanızı daha da tepeye taşırken tüm evren size destek veriyor, sayın kendine güvenen ateşli bayan! 2015 tüm özellikler ile sizin için muhteşem geçecek. Tutkulu doğanızı destekleyen melankolik ve hayalperest erkekleri mıknatıs gibi üzerinize çekiyorsunuz. Aşk çiçekleri çok uzaklarda açmayabilir, o yüzden yakın çevrenizde göz ardı ettiğiniz kişilere dikkat edi. İlişkilerinize zaman tanıyın ve nelerin yanlış gittiğini düşünün. Sonbahara kadar bir ilişkiye başlamanız oldukça muhtemel.

        6

        Hayat Raporu: Bir sonraki macerayı kovalayıp duruyorsunuz ama bizim önerimiz bu yıl birazcık yavaşlamanız. Daha üretken olmak için yaşam alanlarınızı düzenleyin. Spor programlarınızı da hayatınıza uygun hale gelecek şekilde güncelleyin.

        7

        Özellikle Nisan ve Eylül aylarında yakın arkadaşlarınız sayesinde hayatınızı değiştirecek muhteşem anlar yaşayabilirsiniz.

        8

        BOĞA

        ZEKİ * DUYGUSAL * BÜYÜLEYİCİ

        Romantizm raporu: Havada aşk var! Yalnız ya da bir ilişki yaşıyor olun; fark etmez, 20152te romantizm dolu anlar sizin için patlama yapacak. Duygusal birisi tarafından şımartılacak ve delice sevileceksiniz. Bu kişi sizinle yatak odasında egzotik şeyler denmek isteyebilir. Eğer gerçekten kendinizi onunla iyi hissederseniz de kesinlikle sonuna kadar gidin!

        9

        İlkbahar ve yaz özelliklede Temmuz çok seksi geçecek. Ne istediğinize dair kendinize karşı dürüst olun ve harika bir yaz için kendinizi hazırlayın!

        10

        Hayat raporu: Kişisel ve profesyonel hedefleriniz için bu yıl harika bir yıl. Yapmaktan keyif alacağınız işleri bulma konusunda sizden daha başarılı kimse yok. Bu işler size çok iyi gelecek yeni olanaklar ve sorumluluklar getirecek ama korkmayın, buna hazır olacaksınız. Eğlenceli tavrınız ve mizah yeteneğiniz iş konusunda size yardımcı olacak.

        11

        Kendi alanınızdaki kişilerle güçlü bağlantılar kurmayı öncelik listenizde yukarılarda yer alsın. Şimdi organize edeceğiniz iş birlikleri yazın çok işinize yarayabilir.

        12

        İKİZLER

        OYUNCU * BECERİKLİ * DOĞUŞTAN FLÖRTÖZ

        Romantizm Raporu: Müjde; hep hayalini kurduğunuz ama hiç zaman bulamayacak olmaktan korktuğunuz ilişkiye doğru son sürat gidiyorsunuz. Bu yıl aslında neye ihtiyacınız olduğunu fark edecek ve doğru kişiyi bulacaksınız. Onu bulduğunuzda kendiniz olmaktan korkmayın. Hislerinizi – tamamen kendi tarzınızla elbette ve aşka verdiğiniz değeri ona gösterin. Hayal ettiğiniz bu aşk, bu sene arkadaş çevrenizden de çıkabilir, o yüzden sosyal yanınızı gizlemeyin. Sıra dışı ilişkilere girmekten korkmayın, önünüze yeni kapılar açılabilir.

        13

        Hayat Raporu: Bu yıl çok heyecan verici bir olay yaşamanız an meselesi! Kendinize özgü bakış açınızı dile getirmek en az yapacağınız araştırma ve yöneticilere danışmak kadar önemli olacak. Yetenekli bir iletişimcisiniz; işte bu yüzen yazı ve konuşma becerilerinizi geliştirmek belki de sizi televizyon programına taşıyabilir. Bu yıl bir kitap yazmayı da düşünebilirsiniz.

        14

        Haziran ve Ağustos ayları aşk hayatınız için hareketli olacak, bu yüzden planlanmamış bir tatil daveti aldığınızda bunu geri çevirmeyin. Maceralara açık olmak işinizi kolaylaştıracak.

        15

        Önemsiz işleri yılın ilk ayları yapmaya çalışın. Böylece esas parlayacağınız zaman vakit kalsın.

        16

        YENGEÇ

        ZEVK SAHİBİ * ŞEFKATLİ * ŞIK

        Romantizm Raporu: Aktif bir aşk hayatına kendinizi hazırlayın. Hareketli güne başlıyor: Tanışacağınız yeni insanlar size yeni fikirler ve seçenekler sunacaklar. Özellikle yardımsever, şefkatli kimliğiniz ortaya çıkaracak sosyal yardım etkinliklerinde, sonradan aşık olacağınız biriyle tanışma ihtimaliniz yüksek. Hayattan keyif alın ve bırakın harika kişiliğiniz karşısındakini etkilesin, onu size çeksin.

        17

        Sürpriz bir isim, bu yaz ayaklarınızı yerden kesebilir. Akıllıca davranırsanız bu uzun bir ilişki olabilir.

        18

        Hayat Raporu: İşinizde vitesleri arttırmanın tam zamanı! Yaratıcılığınız üst seviyede ve kimsenin aklına gelmeyen sıra dışı fikirleri kovalamaktan korkmuyorsunuz. Bu yıl yepyeni şeyler de öğrenmeye vakit ayırın. Bir grafik tasarım kursuna gidebilir ya da dil öğrenebilirsiniz. Edindiğiniz yeni yetenekler iş profilinizi güçlendirecek: ama sakın detayları atlamayın. Eğer organize olursanız atacağınız temeller o denli sağlam olacaktır.

        19

        Bu yaz çalıştığınız sektörde çok önemli bir yere sahip olan önemli birisiyle yollarınız kesişecek ve sizin tüm dikkatleri üzerinizde toplayacaksınız. Dikkat: bu sayede kariyeriniz çok üst noktalara taşınacak.

        20

        ASLAN

        CESUR * GÖSTERİŞLİ * HEYECAN VERİCİ

        Romantizm Raporu: Son derece seksi bir yıl için kendinizi hazırlarsanız iyi olur. Bu yıl yatakta yepyeni şeyler keşfedeceksiniz ve bu aklınızı başınızdan alacak, vahşileşmekten çekinmeyin! Yeni sevgilinizle romantik şehir turları yapabilir, kendinize has ritüeller yaratabilirsiniz. Kısacası piyango bu yıl size vuracak!

        21

        Bu yaz kendinizden ödün vermeyi başarıp ilişkinizin gelişmesine izin verdiğinizde daha önce hayal bile edemediğiniz kadar güzel şeyler olacak.

        22

        Hayat Raporu: İş hayatınızda büyük değişimler gerçekleşecek. Yaptığınız işte biraz daha yaratıcı olmaya çalışın. Ne kadar başarılı olduğunuza siz bile şaşıracaksınız. Beraber çalıştığınız biri sizden ilham aldığında çok mutlu olacaksınız. Bu yüzden sizin için anlamı tüm fırsatları değerlendirmeye bakın. Bunlardan birisini iyi şekilde değerlendirdiğinizde herkesi yenilikçiliğiniz ve verimliliğinizle derinden etkileyeceksiniz.

        23

        Eğer kış aylarında sıra dışı bir iş ortaklığı teklifi karşınıza çıkarsa bundan korkmayın Finansal olarak kendinize sağlam hedefler koyun ve yıl sonuna kadar bunların nasıl da gerçekleştiğini hayretle izleyin.

        24

        BAŞAK

        DÜŞÜNCELİ * MERAKLI * ZARİF

        Romantizm Raporu: Sosyal hayatınız patlama yapmak üzere! Tüm yıl zamanınızın büyük çoğunluğunu arkadaşlarınız ve peşinizden koşanlar arasında dengelemeye çalışarak geçireceksiniz Genelde perde arkasında olmayı seviyorsunuz ancak bazı durumlarda önce çıkıp kontrolü elinize almalısınız. Biraz liderlik, kendinize olan güveninizi pekiştirecektir. Eski sevgiliniz veya çok eski bir arkadaşınız tekrar karşınıza çıkacaktır; bu kez birbirinizi farklı bir bakış açısıyla değerlendireceksiniz. Eskisine göre daha olgun olduğunuz fikrine açık olun. Bazı şeyler tekrar denemeye değerdir.

        25

        Eski veya yeni olsun, bu sonbaharda aşk çanları sizin için çalıyor olacak…

        26

        Hayat Raporu: Bazı değişimler yaşayacağınız bir döneme giriyorsunuz. Bu sizin için zorlu olabilir ama emin olun sonunda çok iyi şeyler olacak. Bu yeni bir işte olabilir var olan işinizde gerçekleşecek bazı değişikliklerde. Gerçekten ne istediğinize karar verin ve hedeflerinizi netleştirin. Bu hedeflere ulaşmanın yaratıcı yollarını bulacaksınız.

        27

        Bahar aylarında büyük değişimlere hazır olun. Eğer kendinize sadık kalırsanız, kendinizi daha önce hiç olmadığınız kadar iyi pozisyonlarda bulacaksınız.

        28

        TERAZİ

        ANLAYIŞLI * HOŞSOHBET* BÜYÜLEYİCİ

        Romantizm Raporu: Bu sene aşk hiç beklemediğiniz bir yerde ve zamanda kapınızı çalabilir. Mutlu ortamlarda gerçekten parlıyorsunuz, bu yüzden doğal rolünüz olan ev sahipliğini yapmak için bol bol fırsat yaratın. Düzenlediğiniz arkadaş toplantıların da size gerçekten değer biriyle karşılaşmanı kuvvetle muhtemel. Ancak ilişkinize zaman ayırmayı sakın ihmal etmeyin, böylece birbirinizi daha iyi tanıyabilir ve gerçek bir bağ kurabilirsiniz.

        29

        Bu İlkbaharda yolculuğa çıkın. Bu yolculuk aradığınız yeni aşkı bulmak için harika bir fırsat olabilir.

        30

        Hayat Raporu: Planlarınız hayta geçirmek içi, 2015 kesinlikle altın yılınız! Bazen ilk adımı atmak için başkalarının desteğini bekliyorsunuz ama bu sene önünüze gelen bir fırsatı hiç tereddüt etmeden değerlendirin. Yazarlık, sanat ve eğitim alanlarında bir de perakende sektöründe şansınız oldukça bol.

        31

        Sonbaharda eski bir çocukluk aşkınıza ya da hobinize yönelebilirsiniz. Bu iş hayatında da size yeni bir yol çizebilir.

        32

        AKREP

        BAŞTAN ÇIKARICI * DİRENÇLİ * KARŞI KONULAMAZ

        Romantizm Raporu: Bu sene sizin için kesinlikle tarih kitaplarına geçecek! Aşk hayatınız yepyeni bir seviyeye ulaşacak ve en ateşli hayalleriniz gerçeğe dönüşecek. Buradaki kilit nokta ise eski sevgilinizin yüklerinden kurutulmak olacak. Eğer varsa onunla ilişkiniz kesin hatta ondan kalan eşyaları yok edin! Karşınıza çıkacak yeni kişiye karşı da olabildiğince dürüst ve açık olmaya çalışın. Eski ilişkilerinizdeki davranışların sizi yeni ilişkilerinizde etkilenmesine izin vermeyin.

        33

        Özellikle tatil dönemlerinde gözleriniz kulaklarınız ve diğer tüm duyularınızı açık tutun!

        34

        Hayat Raporu: Siz yeter ki gideceğiniz yöne karar verin, sonrasında jet hızıyla oraya ulaşacağından şüphen olmasın! Bu illa işinize değiştireceğiniz anlamına gelmiyor. Var olan işinizde farklı bir proje olabilir. Siz sadece kendinizi işinize verin, sonuçlarını kısa sürede alacaksınız. Eğer bu arada karşınıza bir seyahat fırsatı çıkarsa hemen değerlendirin. Ve artık, dünyanızın genişlediği gerçeğini kabullenin, bu iyi bir gelişme olacak.

        35

        Senenin ilk günlerinde bir arkadaşınızla sohbet edeceksiniz; konu sizin tutkularınız olacak. Bu sayede hayallerinizi ne kadar sınırladığınızın farkına varacaksınız.

        36

        YAY

        OPTİMİST * MACERAPEREST * ÖZGÜR RUHLU

        Romantizm Raporu: Bu yıl kendinize güveniniz tam ve bu, her daim erkekler için gerçek bir afrodizyak! Asla bitmek bilmeyen merak duygunuz şuana dek özgürlüğünüzü her şeyin üzerinde tutmanızı sağladı. Ama şimdi içinizdeki sıcacık ve duygusal sadakatiniz, sizi gerçek aşka götürecek. Karşınıza çıkacak kişi entelektüel biri olacak ve sohbetinizde ağırlığını hissettirecek ki böyle biri olmasa ondan sıkılırdınız. Birkaç aksilik yaşanabilir. Kıvrak tutumunuz sayesinde bunlardan sıyrıla bilir ve yere düşmeden yola devam edebilirsiniz.

        37

        İlkbaharda karşınıza çıkacak fırsatlar doğru yolda olduğunuzu size kanıtlayacak.

        38

        Hayat Raporu: Bu yıl hedefleriniz çok net ve hayallerinizi gerçekleştirecek tüm araçlara sahipsiniz. Zaten siz şansınızla ünlüsünüz. Planlarınızı herkesle paylaşmayın, bunları sadece birkaç özel kişiye anlatın. Gaza basmaktan ve istediğinizi almaktan çekinmeyin.

        39

        Yılın ikinci yarısı iş ahlakınız ve kararlılığınız sayesinde yöneticinizin dikkatini çekeceksiniz.

        40

        OĞLAK

        KENDİNDEN EMİN * HAVALI * BİRAZCIK YARAMAZ

        Romantizm Raporu: Bu yıl kendinize hayran çekmekte pek zorlanmayacaksınız! Sonunda kendinden emin tavrınızın temeline iniyor ve ilişkide neyi veya kimi istiyorsanız ona gidiyorsunuz. Güçlü ve açık sözlü bir partner için gözlerinizi açık tutun, alevler bir anda her yeri sarabilir! Hayalinizdeki aşkın bir seyahatte ortaya çıkma ihtimalide yüksek, o yüzden hep planladığınız o tatili mutlaka ayarlayın.

        41

        Özellikle Ağustos ayında parlıyorsunuz o yüzden bu ay partileri ve hafta sonu gezilerini geri çevirmeyin.

        42

        Hayat Raporu: İşinizde şansınız açık ve “Organize Olmak” sizin için anahtar kelime. Planlı-programlı olmaya özen gösterin, kendinizi rahat ve üretken olabileceğiniz özel ortamlar hazırlayın. Pratikliğinizde size destek olacak. Aslan burcunun hayatınızda önemli rolü var; bu burca dikkat!

        43

        İşyerinde gözlerinizi açık tutmanız bu kış aylarında sıra dışı iş partnerleri bulmanız konusunda size fırsatlar yaratacak.

        44

        KOVA

        ÖZGÜR * FARKLI * BAŞ DÖNDÜRÜCÜ

        Romantizm Raporu: Bu yıl, olduğu gibi davranmayı başaran, kendinden oldukça emin ve büyük hayallere sahip biri aklınızı çelebilir ve sizi maceraya sürükleyebilir. Eğer bay mükemmeli arıyorsanız bu yeni insanın hayatınıza katacağı farklılıklara açık olun. Ama hiçbir zaman kendi görüşlerinizi söylemeye de çekinmeyin.

        45

        Hayat Raporu: İşinizde iki farklı seçenek sizi kararsızlığa düşürebilir. Ama şunu bilin ki iki seçenekte sizin için harika olacak. Siz sadece birini benimsemek ve karar vermek konusunda fazla vakit kaybetmeyin. Bu yıl başkalarıyla takım olarak çalışmak sizin için kilit nokta. Sorumluluk sahibi olmanız çok önemli ama esas göstereceğiniz sevecenlik size sadık müttefikler yaratacak.

        46

        İletişim konusunda içinizde olan doğal yeteneklere güvenin. Onlar sayesinde bahar aylarında dahil olacağınız bir projede parlayacaksınız.

        47

        BALIK

        YARATICI * DEĞİŞKEN * DUYGUSAL

        Romantizm Raporu: Mart’ın 20’sinde gerçekleşecek Güneş tutulması sayesinde bu yılın en ateşli burçlarından biri sizsiniz. Bu yüzden her ne istiyorsanız bunu gerçeğe dönüştürmenin tam zamanı. En sevdiğiniz işlere ve insanlara daha fazla zaman harcayarak kendinizi bulacak ve tam anlamıyla ışıldayacaksınız.

        48

        Evet güvenilebilir birine ihtiyacınız var ama heyecanınızı ve enerjinizi paylaşmayacak biriyle asla yetinmeyin.

        Yaz ayları aşk hayatınız için oldukça ateşli geçecek. Bu yüzden sizi gerçekten iyi anlayan arkadaşlarınızla vakit ayırmak rutininden biraz çıkın . Bu sizi yeni birisiyle tanıştırabilir ve bu kişi size ne kadar özel biri olduğunuzu hissettirebilir.

        49

        Hayat Raporu: Siz çok yaratıcı birisiniz ve bu yıl sizin için çok verimli geçecek. Olaylara farklı yönlerden yaklaşmayı seviyorsunuz ama bu yıl bu yönünüz biraz değişikliğe uğrayacak; siz daha tutarlı ve dikkatli bir döneme gireceksiniz. Dikkatinizi dağıtan önemsiz şeylerden kurtulduğunuzda ne kadar çok şe başardığınızı göreceksiniz. Standartlar çevresinde hareket etmek sizi doğru kişilere ulaştıracak ve onlar hayallerinizin gerçeğe dönmesinde size yardımcı olacaklar.

        50

        Eğer kış aylarında organize olabilir ve önceliklerinizi belirleyebilirseniz Kasım ayına kadar önemli gelişmeler yaşayacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ