Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler erkekleri kıskandıran şeyler,erkeği kıskandırmak, kıskanç erkek, Bu hareketler erkekleri çıldırtıyor
        1

        Bir adamın ilişkisi veya kendisiyle ilgili ne kadar güven duyduğunun bir önemi yok, kadınların yaptığı bu hareketler, erkeklerin içindeki şiddeti ortaya çıkartıyor.

        2

        Erkekler her zaman kıskanç değildir, sadece tüm meydan okumaları yenmekle ilgili fiziksel bir bağlantıları vardır ve bu tehlike işaretleri beyinlerinin en ilkel ve gizli kısmında sessizce bekler.

        3

        Bir barda veya gece kulübünde her 30 saniyede bir bıçaklı kavga yaşanmıyorsa bunun sebebi çoğu insanın bu temel dürtüleri bastırmayı öğrenmiş olmasıdır. Ancak kadınlar bu hareketleri yaptığında erkekler kendilerini gerçekten zor tutuyor…

        4

        1. Başka erkeklerle flört etmek.

        Bir başka erkekle flört ettiğinizde yanınızdaki erkeğin kafasından “BU ADAM DA KİM? ONU YOK EDİP KALINTILARI ÜZERİNDE SENİ HAMİLE BIRAKACAĞIM” diye haykırdığını duyabilirsiniz. Gerçekten çok kötü biri değilseniz bunu hiçbir erkeğe yaşatmamalısınız.

        5

        2. Başka bir adamın şakasına gülmek.

        Eğer ortada komik bir şey varsa elbette buna gülmeye karşı koyamazsınız. Ancak bilmenizde fayda var, erkek arkadaşınız özellikle de espri anlayışına güvenen biriyse bunu yaptığınızda çıldırabilir.

        6

        3. “Kız kıza eğlenmek” için gece çıkmak.

        Ne olacağını kimse bilemez ancak orada en azından bir erkeğin size yakınlaşma ihtimali bile bu farazi olasılıkla kavga etmek istemelerine neden olabiliyor.

        7

        Normalde iyi huylu olan erkek arkadaşınızı köşede burnundan solurken görürseniz şaşırmayın.

        8

        4. Ünlülerin karşısında liseli kızlar gibi coşkulu görünmek.

        Neden erkeklerin Justin Bieber ya da David Beckham’dan nefret ettiğini biliyor musunuz? Sizin yüzünüzden. Yaptığınız bir şey yüzünden…

        9

        5. Başka erkeklerden sadece ilk adıyla bahsetmek.

        Cümleye “İş yerinden Ahmet” veya “Ahmet Zorlu” olarak başlamak daha iyi. Hoşlarına gitmeyense “Bugün Ahmet çok komik bir şey yaptı” gibi cümleler. Tabii iş yerinize gelip Ahmet’e kötü kötü bakmasını istemiyorsanız…

        10

        6. Başka erkeklerle yazışmak.

        Basit bir mesajlaşma “sexting”e doğru yol alabilir. “Sexting” günümüzde çöpçatanlık sitelerinin “çok fazla” görüldüğü noktada araya giriyor ve masum bir şey gibi görünüyor.

        11

        7. En yakın arkadaşınızın erkek olması.

        Arkadaşlığınızın ne kadar kuvvetli olduğunun bir önemi yok. Erkekler her zaman bu yakın arkadaşınızla sevişip sevişmediğinizi düşünecektir.

        12

        Eğer buna bir suçlu arıyorsanız en yakın arkadaşına bir süre sonra aşık olan çiftlerin anlatıldığı romantik komedi filmleri suçlayın.

        13

        8. Eski erkek arkadaşınızla olan anılarınızdan bahsetmek.

        Eski erkek arkadaşınızdan bahsettiğiniz her an onun kafasından her seferinde; “Acaba hala ona aşık mı, acaba onunla daha mı iyi sevişiyordu, o herifi bulup kavga edeceğim ve ondan üstün olduğumu ispatlayacağım!” düşünceleri geçiyor.

        14

        Gözlerinin içine dikkatlice bakarsanız birkaç saniyeliğine gelen o öfke dolu bakışı fark edebilirsiniz.

        15

        9. Tatil günlerinizi arkadaşlarınızla geçirip onu aranıza almıyorsanız.

        Tatil günleri erkek arkadaşınızla daha fazla vakit geçirmeniz içindir. Açık alanlardan korkan biri değilse neden onunla vakit geçirmek yerine arkadaşlarınızı tercih ettiğinizi merak edebilir.

        16

        10. Onun yerine kendi arkadaşınızın tarafını tutuyorsanız.

        Sarhoş bir anımızda yaptığımız salakça bir tartışma yüzünden arkadaşınızın tarafını tuttuğunuzda kendilerini haksızlığa uğramış hissediyorlar. Çocukluk arkadaşınız bile olsa, erkek arkadaşınıza “Sen haksızsın” demeniz onlara zor geliyor.

        17

        11. Onsuz bir partiye gidip onlarca Instagram fotoğrafı yüklediğinizde.

        Sadece sizin arkadaşınızla dolu olacağı için gitmeyi umursamadığı o partiden bahsediyoruz. Eve pizza siparişi vermiş, oturuyor ve bir yandan da ne kadar eğlendiğinize bakıp sinir oluyordur.

        18

        12. İşyerinden oldukça geç çıktığınız zaman.

        “Bu saate kadar ne yapıyor? Beni aldatıyor mu? Eve gelip beni görmek istemiyor mu?” soruları kafasından geçiyor olacaktır.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ