Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Soma ve Ermenek için futbol turnuvası, Soma, ermenek, Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, futbol urnuvası

        HT GAZETE

        Mahalle muhtarlarıyla belediyenin aylık icraatlarını değerlendiren Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Soma ve Ermenek'teki maden kazalarında hayatlarını kaybeden işçilerin aileleri ve çocukları yararına, üç büyük kulüple bir futbol turnuvası düzenlemek için dirsek temasında olduklarını açıklayarak, "Turnuvaya Fatih Terim'i getirmeyi düşünüyoruz. Biletlerin geliri de çocuklarımızın eğitimine harcanacak" dedi.

        ÖĞRENCİYE OTOBÜS

        Kılıç, "Öğrencilerimiz tıklım tıklım taşınıyor. Bunun önüne geçmek için birkaç mahallemizi birleştirerek, okuldan evlere ring otobüs seferleri düzenleyeceğiz. Öğrencilerimize resimli bir paso vereceğiz. Bu paso sayesinde sadece öğrencilerimiz otobüse binecek. Yakında 39 farklı alanda kişisel gelişim ve eğitim kursları düzenleyeceğiz" diye konuştu.

        HİDROLİK SİSTEMLİ OTOPARKLAR GELİYOR

        Kentsel dönüşüm ve organik pazar konusunda da Kılıç şunları söyledi: "Organik Pazar'ın olduğu yerde tiyatro ve sinema salonlarını da bünyesinde barındıran bir kültür merkezi için çalışmalarımıza başladık. Burada hidrolik sistemle bir otopark da kuracağız. Altayçeşme'deki Çarşamba Pazarı'nı, Bağlarbaşı Mahallesi'ne taşıyoruz. Kentsel dönüşüm ofisinde son aşamaya geldik. En sağlıklı bilgileri buradan alabileceksiniz."

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ