Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Gül Gölge Saygı'dan güzellik önerileri, Güzellik Önerileri, Güzel Cilt, Sağlıklı Cilt
        1

        KOLAJEN KAYBI VE ÖNLEMLERİ

        Kolajen, sağlıklı dolgun cilt için gereklidir ayrıca biçim de verir. Vücudumuz zamanla kolajen kaybetmeye ve daha az üretmeye başlar. Kolajen seviyesi azalıp nem seviyesi düşüp esneklik kaybolduğunda, ciltte gevşeme ve çizgiler oluşur. Burun kenarında oluşan çizgiler, dudaklarda ve gıdıkta oluşan form bozuklukları ilk belirtilerdir. Kolajen üretimini artırmak ve iyi bir cilt yüzeyi için ölü cilt hücrelerinin temizlenmesi şart. Bu işlem için özel olarak üretilen bakım kremlerini kullanabilir veya bir güzellik merkezinde bu işlemi yaptırabilirsiniz. C vitamini, protein almak da çok önemli.

        2

        GÖZ ALICI TIRNAKLAR

        Göz alıcı tınaklar için birbirinden eşsiz renkte tırnak cilalarını bir araya getiren Avon, farkını göstermek isteyenler için tırnak dekorasyon araçları sunuyor. Sarıdan pembeye, turkuvazdan kavuniçine kadar farklı renklerde cila seçenekleri 30 saniyeden kısa sürede kuruyor. Kış mevsiminin renklerinden ilham alan Avon, modern tonlarıyla dikkat çekiyor. Kar beyazından laciverde, metalik yeşilden gül kırmızısına kadar çeşitli renkler tırnaklara taşınıyor. Tırnak cilası özel tırnak dekorasyon fırçasıyla dekore edilebiliyor. Ayrıca yayvan fırça ucu tırnak cilasına batırılarak farklı renklerde çizgiler oluşurulabiliyor.

        3

        BALDAN GELEN GÜZELLİK

        Kişiyi gençleştiren, yumuşatan ve canlandıran bal; bugün birçok güzellik ürününün hammaddesi. Guerlain’in kraliçe arı sütünden yapılan serumu kırışıklıkları engelliyor. Kırışıklıkları onarmak ve dokuyu desteklemek için adeta cilt içine yaşam kaynağı damlatıyor. Serum, cildi en çok besleyen bakım ürünlerinden biri. Kırışıklıkları giderici serumu, her gün boyun ve yüz bölgenize güne başamadan önce ve gece yatmadan önce uygulamanız gerekiyor.

        4

        RENKLER BAŞROLDE

        Son 30 yıldır geniş renk yelpazesiyle ön plana çıkan Make Up For Ever, göz farı serisi Artist Shadow’u tamamen yeniledi. Artist Shadow ile 5 farklı yapıdaki 210 renk yeni nesil göz farını hayata geçirdi. Hem doku hem de renk olarak oldukça zengin olan seri, kadınlara en uygun sonucu sunmak için özel üretilen renkler sunuyor.

        5

        MAKYAJDA TREND

        Deborah Milano, renk enstitüsü Pantone tarafından yılın rengi seçilen ‘marsala’yı makyaj koleksiyonuna taşıdı. Pantone, 2015 için kırmızı şarap ve kızıl tonlar içeren, kızılkahveye çalan tarçın tonlarındaki ‘marsala’ rengini seçti. Koleksiyonda rujdan parlatıcıya, allıktan ojeye bu rengin tonlarının öne çıktığı makyaj ürünleri bulunuyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ