Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Arnavutköy için tahliye ihtimali, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Arnavutköy, Beyazgül Caddesi, yoğun yağış, toprak kayması

        HT GAZETE

        Beyazgül Caddesi'nde meydana gelen heyelan sonucu cadde kenarındaki 2 katlı bir binanın ikinci katı çöktü. İhbar üzerine olay yerine itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kullanılamaz hale gelen binanın ikinci katında inceleme yapan ekipler, enkaz altında kimsenin olmadığını tespit etti.

        Arnavutköy'de yaşanan toprak kayması sonrası olay yerine gelen Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, "Toprak kaymasından etkilenen aileleri yeni ikametlerine taşıyacağız" dedi. Hazinedar, "Çok önemli bir facia önlenmiş oldu. Büyükşehir Belediyesi ve Yıldız Teknik Üniversitesi'nden bir ekiple zemin çalışması yapıp, bölgeye hızla müdahale edeceğiz. Belki de bölgenin tahliyesi gündeme gelebilir. Burada muhakkak bir düzenleme yapmamız gerekiyor. Burada toprak kaymasından mağdur olan aileleri Arnavutköy muhtarlığı ile yeni ikametlerine taşıyacağız. Onlara destek vereceğiz. Buradaki toprak kayması ilk değil. Daha önce de olmuştu. Ama dar bir bölgedeydi. Şimdi dört ev etkilenmiş" açıklamasını yaptı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ