Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Erkek Rengine göre rüya tabirleri, İşte detaylar, rüya tabirleri, renkli rüyaların anlamları, rüyaların anlamları, rüyalar ne anlama geliyor
        1

        Beyaz: Ay'ı ve kadınsı duyguların artışını simgeler. Saflığın, temizliğin, barışın, ışığın, aydınlığın ve bilgeliğin rengidir. Rüyanın geneline beyaz rengin hakim olması, o kişinin iç huzura ihtiyaç duyduğunu da gösterebilir.

        2

        Eflatun: Hayat gücünün, yaşam sevgisinin, sezgilerin, seyahatlerin ve yeni haberlerin işaretidir. Kişinin gerçek hayattaki durumuna istinaden özgüveni sağlama, yakın bir dost arayışında olma veya sezgisel anlayışta artış veya eksikliğe yorumlanır.

        3

        Kahverengi: Toprağın, maddenin rengidir. Duygu, heyecan ve kişisel değişim anlamına gelir. Kişinin içinde bulunduğu hayat şartlarına ve ruhsal durumuna göre fiziksel konfor arayışı veya dünyevi zevkleri reddetme arzusu olarak yorumlanır.

        4

        Kırmızı: Rüyalarda görülen kırmızı renk, yaşama arzusunu, cinsel tutkuları, şehveti ve öfkeyi temsil eder. Büyük bir aşk yaşandığına da yorumlanabilir.

        5

        Mavi: Enerji, hayal gücü ve sezgileri temsil eden renktir. Sadakat, akıl ve mantıkla bağdaştırılır. Birlikte görüldüğü cisme veya şekle göre kişinin dinginliğe, huzura ve sükunete olan ihtiyacını ve aidiyet duygusunu simgeler.

        6

        Pembe: Duyguları, aşkı, neşeyi, mutluluğu ve hayalleri temsil eden renktir. Kişinin özel hayatında bir parça gizlilik gerektiren durumlar olduğuna veya romantik, büyülü ve şefkat dolu bir ilişki hayal ettiğine ya da böyle bir ilişkinin başlangıcında olduğuna yorulur.

        7

        Sarı: Güneşi ve erkeği simgeler. Sarı renk sezgilerin, enerjinin, mutluluğun, paranın, mantığın, gerçeklerin ve bilinçli davranışların rengidir. Soluk bir sarı, herhangi bir durum karşısında cesaret kaybını, bazen de büyük kayıpları simgeler.

        8

        Siyah: Kaynağı bilinmeyen bir endişe halinin, korkuların ve kabul edilmeyen durumların göstergesidir. Siyah, ölümü çağrıştıran bir renk olmasına rağmen, ölümle birlikte tanımlanabilecek başka bir olguyu, yani yeniden doğumu işaret eder. Bu, gerçek hayatta bir kapının kapanmasıyla birlikte yeni bir kapının açılması, bir başlangıç olarak da tabir edilir.

        9

        Turuncu: Sağlık, enerji, olağanüstü güç ve mantık anlamına gelir. Çevreyle kurulan sıkı iletişimin, daha sosyal bir hayat isteğinin, kişinin kendinde memnun olmadığı yanları değiştirme arzusunun yansımasıdır.