Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Esra Çoruh, Sevgililer Günü için kadınlara kıyafet önerileri sundu
        1

        Şubat ayı demek, Sevgililer Günü ve aynı zamanda yeni sezona giriş demek. Bu özel geceye daha özenli hazırlanabilirsiniz. Görünümünüzle onu büyülemek istiyorsanız tarzınıza bir doz romantizm enjekte edin... İşte ipuçlarımız...

        2

        Küçük siyah elbise: Belki biraz klasik olacak ancak bu gece işinizi şansa bırakmak istemiyorsanız, küçük siyah elbise tercihiniz olmalı. Farklı kesimler, zarif detaylarla siyah elbisenizle romantik ve kusursuz bir geceye adım atabilirsiniz. Bu klasiği daha özgün kılmak için de püsküllü aksesuvarları kullanıp yeni sezona “Merhaba” diyebilirsiniz. Püsküllü bir clutch harika olacaktır!

        3

        Canlı çiçekler: Sevgililer Günü’nün romantik havasını çiçeklerle yaşayın. Moda dünyasının teknolojiyle buluşmasıyla 3D çiçek baskıları üzerimizde taşıdığımız çiçekleri adeta canlı kılıyor. Hazır indirim sezonundayken Sevgililer Günü için ne giyeceğinize karar veremiyorsanız gündüzden alışverişe çıkın ve çiçekli elbiselere göz atın, akşam sevdiğinize çiçek gibi görünün.

        4

        Seksi transparan: Transparan sezonun en seksi detaylarından. Bu gece kendinizi ve sevdiğinizi şımartmak istiyorsanız transparan kumaşlara şans tanıyın. Transparan bir bluz ya da transparan geçişli şık bir elbise tercih edebilirsiniz. Abartıya kaçmamak için de bu seksi detayı spor parçalarla kombinleyin.

        5

        Zarif dantel: Romantik bir akşam için dantel vazgeçilmez. Dantel bir elbise, etek, gömlek ya da dantelli seksi bir iç çamaşırı... Yapmanız gereken dantelin büyülü havasını Sevgililer Günü’nde üzerinize taşımanız.

        6

        Parıltısız olmaz: Sevgililer Günü parıldamak isteyenler, parıltılar yeni sezonda da çok moda! Sadece bu özel güne sınırlı kalmadan 2015 sezonunda da mottonuz parıldamak olmalı. Metalik işlemeler, parlak brokarlar, gümüş nakışlarla parıltılı detaylara bu gece mutlaka yer verin. Hatta aksesuvarlarınıza taşıyın.

        7

        Püskül püskül: Püsküller romantik ve modern çizgilerin yanı sıra işlemelerle bir sanat eseri havasında. Sezonun en romantik detayı püsküller özel gününüzü neşeli kılmaya yetecek. 14 Şubat’ta sevgilinize sürpriz bir dans hazırlayabilirsiniz.

        8

        Mücevherler konuşsun: Kocaman kolyeler yine ve yeniden tüm ihtişamıyla karşımızda... Kıyafetinizi sezonun “in” mücevherleriyle tamamlayın. Büyük taşlı mücevherlerle gecenize ışıltı katabilirsiniz. Bu gece iddialı mücevher ve aksesuvarlar takmaktan korkmayın. Sezonun modası renkli büyük taşlar...

        9

        Romantik makyaj: Romantik görünmek isteyen kadınlar pastel tonları tercih etmeli dudak ve yanaklarına uçuk pembe ürünler kullanabilirler. Daha çarpıcı görünmek için koyu kırmızı mat bir ruj kullanıp geri kalan tüm makyajınızı doğal bırakabilirsiniz. Sade bir makyajı tamamlayan kırmızı bir ruj, Sevgililer Günü’nde daha çekici görünmeniz için yeterli olacaktır.

        10

        İç çamaşırınız sizi yansıtsın

        Özel günlerde kıyafetiniz kadar içinize giydiğiniz iç çamaşırınız da sizin seksi görünmenizi sağlıyor. Eğer içinize giydiğiniz iç çamaşırının şık ve hoş durduğunu düşünüyorsanız, bu sizin dışınıza hatta giydiğiniz elbiseye bile yansır. Böylece kendinizi daha iyi hissedersiniz. Gündelik giydiğiniz basic iç çamaşırlarınızla işiniz bittiyse, şimdi biraz eğlenme zamanı. Stiliniz ne olursa olsun dantelli, fırfırlı, transparan, çarpıcı ve seksi iç çamaşırları mutlaka gardırobunuzda bulunması gereken parçalar arasında.

        11

        * İşte seksi iç çamaşırları için ipuçları n Geceyi şık bir ortamda geçiriyorsanız biraz iç çamaşırınızı göstermenizde hiçbir sakınca yok, ancak asla abartmayın! “Şık olacağım” derken basit görünebilirsiniz.

        * Artık gecelikler dışarı taşındı. Şık, ipek bir gecelik elbise gibi giyilebiliyor artık ancak biraz cesaret isteyen tasarımlar olduğu için biz pek tavsiye etmiyoruz. Ama sevgilinizle evde baş başa bir kutlama planlıyorsanız hodri meydan...

        12

        * Beyaz tişörtünüzün içine asla dantelli, siyah sutyen giymeyin.

        * Şık, gece elbisenizin altına gene şık bir iç çamaşırı takımı giyebilirsiniz. Ancak elbiseniz darsa ve iç çamaşırınızdaki fırfır ve dantel gibi detayların elbisenizin altından görünmesini istemiyorsanız, yine çok şık, sade, siyah renkte ve ince askılı bir iç çamaşırı takımı almanızı öneririz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ