Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Bir kadının çantasında bulunması gereken 9 şey, kadın çantalarında neler bulunur, bir kadının çantasının içinde neler vardır
        1

        1. Parfüm

        Kadınlar seçtikleri parfümlerle aslında kendi tarzlarını belli eder. Sabah sıktığınız parfüm gün içinde kalıcılığını yitirir. Bu yüzden çantanızdan parfümünüzü eksik etmeyin ki istediğiniz zaman yenileyebilesiniz.

        2

        2. Nemlendirici

        Soğuk kış günlerinde kadınların çantasında ''olmazsa olmaz''dır nemlendirici... Cilde nem kazandırdığı gibi daha pürüzsüz ve sağlıklı görünmesini de sağlar. Bu nedenle çantanızda mutlaka küçük bir çanta tipi nemlendirici bulundurmalısınız.

        3

        3. Çoklu USB

        Hangimiz gün içinde şarj aletimize ihtiyaç duymuyoruz ki? Çevremize ''Şarj aletin yanında mı?'' sorusunu sormak yerine kendi enerji deponuzu yanınızda taşımaya ne dersiniz?

        4

        4. Makyaj çantası

        Makyaj çantası her kadının yanından ayırmadığı ''olmazsa olmaz''ıdır. Makyajın son vuruşu olan rujunuzu asla makyaj çantanızdan eksik etmeyin. Rujlar, dudaklarınızın daha canlı ve daha parlak görünmesini sağlar.

        Mutlaka bulundurmanız gereken bir diğer makyaj ürünü ise rimel. Sabah işe yetişme telaşından makyaj yapmaya vakit bulamıyorsanız, hiç yoktan bir rimel sürün. Rimel sürerek gözlerinizi daha çok belirginleştirebilir, bakışlarınıza derinlik kazandırabilirsiniz.

        5

        5. Deodorant

        Hepimiz gün içinde yoğun çalışma temposundan, toplantıdan toplantıya koşturmaktan ister istemez terliyoruz. Fakat bu kötü kokmak için bir mazeret değil! Çantanızda ufak bir deodorant taşıyarak sorunu çözmüş olacaksınız.

        6

        6. Kompakt Ayna

        Belki de gün içinde en çok ihtiyaç duyacağınız bir güzellik aracıdır ayna... Makyajınıza rötuş gerektiğinde ilk başvurucağınız malzemenin yanınızda olması elbette lehinize olacaktır.

        7

        7. Saç şekillendirici sprey

        Kış mevsiminde saçlarımıza istediğimiz şekilleri veremediğimiz bir gerçek. Bunun en büyük nedeni yoğun yağışlar ve kafamıza takmak zorunda kaldığımız şapka ve bereler... Mevsim şartları saçlarımızın hemen sönmesine ve gün içinde sönük saçlarla gezmemize neden olabiliyor. Ama bunu engellemek sizin elinizde! Saç şeklini koruyan ürünleri çantanızdan eksik etmeyin yeter.

        8

        8. Sakız

        Taze ve ferah bir nefes için sakızı çantanızdan eksik etmeyin. Gün içinde oluşabilecek kötü kokular için de naneli sakız bulundurabilirsiniz. Örneğin öğlen iş arkadaşınızın yoğun ısrarlarına dayanamayıp bir koca tabak sarımsak soslu mantı yediyseniz, hayatınızı kurtaracak yegane şey sakızınız olacak!

        9

        9. Not defteri

        Dışarıdayken gördüklerimizi, duyduklarımızı, yapılacaklar listesini, aklımıza gelen yeni fikirleri not alacak bir deftere ihtiyaç duyuyoruz. Ne de olsa biz kadınız, gün içinde aklımızdan yüzlerce konu geçiyor!

        (Derleme ve çeviri: Melisa Damla / HABERTURK.COM)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ