Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İkitelli Organize Sanayi Sitesi’nde çıkan yangın bir TIR ile otomobili kullanılmaz hale getirdi

        Eray EROLLU / HT GAZETE

        İkitelli Organize Sanayi Sitesi’nde kimyasal madde yüklü tanker infilak etti. Çıkan yangın bir TIR ile otomobili kullanılmaz hale getirdi. Dün saat 09.00’da meydana gelen olay iddiaya göre şöyle gelişti: Binanın önündeki içi ambalaj yapımında kullanılan solvent adlı kimyasal madde yüklü tankerde patlama meydana geldi. Patlamanın ardından camlar kırıldı, tanker alev topuna döndü.

        Yangın, tankerin hemen yanındaki bir otomobil ile binada bir vakfa ait park halindeki TIR’a da sıçradı. Yangında tankerle birlikte diğer araçlar da tamamen yanarak kullanılamaz hale geldi. Küle dönen TIR’ın dorsesindeki Kuran-ı Kerimler de yandı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi sevk edildi. Gelen itfaiye ekipleri yangını güçlükle kontrol altına aldı. Yangında 4 kişinin de yaralandığı öğrenildi. Bu arada, yangın nedeniyle çevrede bulunan işyerlerinde çalışanlar kendilerini dışarıya attı. Çalışanlar, bir gürültü duydukları ve bunun üzerine personellerin dışarıya çıktıklarını söyledi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ