Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Kadın Ürkütücü derecede zayıf 15 ünlü kadın
        1

        Günümüz toplumunda beden imajına verilen önem gün geçtikçe artıyor. Bu ince ötesi modeller, şarkıcılar, aktristlerin ince olma saplantısından kurtulmaları bir hayli zor. Güzellik sadece kilonuzla tanımlanamaz. Güzellik, hayatınızı nasıl yaşadığınızı ve sağlığınızı nasıl ciddiye aldığınızla ilgilidir.

        Son yıllarda yeme bozuklukları gittikçe yaygınlaşan ve ciddileşen bir hastalık haline geldi. İşte Hollywood'un en ürkütücü zayıflıktaki 15 ünlü kadını...

        2

        Denise Richards

        Denise Richards yıllarca spot ışıklarının altındaydı. Aktrist, bir anne ve kötü çocuk olarak bilinen Charlie Sheen'in eski eşi... Richards Hollywood'un en iyi kalplisi olarak biliniyor ve inkar edilemez bir güzelliğe ve yeteneğe sahip, fakat son fotoğraflarında kilo kaybı çok net bir şekilde görülüyor. Belki çok fazla stres altındadır, fakat geçtiğimiz son 2 yılda kaybettiği kilolar yüzünden magazinde tartışma konusu oldu.

        3

        Selma Blair

        Selma Blair Cruel Intentions ve The Sweetest Thing filmlerindeki yan karakter olarak tanındı. Eski filmlerinde dolgun bir yüze sahip olsa da yıllar geçtikçe korkunç derecede zayıfladı.

        Blair ve çocuğunun babası Jason Bleick 2012'de boşandılar. Basında yer alan son fotoğrafları herkesi şoke etmişti.

        Bu yıl vizyona girecek olan filminde sağlığının nasıl görüneceği ise magazin ve fanları tarafından merakla bekleniyor. Umuyoruz ki, kilolarıyla birlikte yeteneğini de kaybetmez.

        4

        Kate Middleton

        Kate Middleton birçok baskı altında kaldı. Evlenip Kraliyet ailesine girdikten ve anne olduktan sonra Kate çok meşguldü. Yemek yiyecek vakti bile yok gibi gözüküyordu. Prens William'la evlendiğinde zayıflığıyla tüm dünyanın ilgisini çekti. Evet, her kadın düğünden önce kilo verir, fakat Kate çok fazla kilo verdi. Hamile kaldıktan sonra da zayıflığını korudu. Middleton ya ince genlere sahip ya da yeteri kadar yemek yemiyor.

        5

        LeAnn Rimes

        Amerikan şarkıcı gün geçtikte daha çok zayıflamaya başladı. Magazin basınında ana odak noktası olarak yaptığı işler olması gerekirken, haberler onun kilosu üzerinden döndü. LeAnn'ın bu hastalıklı görünümü Amerika'yı alarma geçirdi ve insanlar onun sağlığını ve beslenme alışkanlığını sorgulamaya başladı. Umuyoruz ki, kilosuna dikkat etmeye başlar ve eski sağlıklı görünümüne geri döner.

        6

        Julie Bowen

        Herkes Julie Bowen'ı eğlenceli televizyon dizisi Modern Family sayesinde tanıdı. 3 çocuk annesi olan Julie, canlandırdığı karakter Claire'le bazı ortak noktalarının olduğunu söylüyor. İşinde iyi olmasına ve hayranları tarafından sevilmesine rağmen, Bowen'ın çok zayıf olduğu yadsınamaz. Vücuduyla ilgili birçok yorum ve eleştiri alıyor.

        7

        Miley Cyrus

        Miley Cyrus'un kilo kaybetmeye başlaması, fanlarını harekete geçirdi. Kendi kendini parti kızı ilan eden Cyrus'un gittikçe daha fazla inceldiği görülüyor. Miley her zaman yeme bozukluğu olduğunu yalanladı fakat birçok hayranı onun bu yaşam tarzının Miley'nin sonunun getiriceğini düşünüyor. Herkes onu sabaha kadar dans eden biri olarak biliyor. Umuyoruz ki kendini daha fazla kaybetmez -tabii ki kilosunu da-

        8

        Kate Bosworth

        Kate Bosworth Blue Crush filminde rol aldıktan sonra Amerika'nın kalbini kazandı. Bu filmden sonra bütün erkekler onunla çıkmak, bütün kızlar ise onun yerinde olmak istedi. Çarpıcı yüzü, benzersiz gözleri ve seksi vücudu olan mükemmel bir kız olarak biliniyordu. Ancak 2006'dan beri atletik vücudu yavaş yavaş yerini bir deri bir kemiğe bıraktı. Bu sene onu birkaç filmde göreceğiz fakat onu bu kadar zayıf bir halde görmeyeceğimizi umuyoruz.

        9

        Tori Spelling

        Tori Spelling yönetmen Aaron Spelling'in kızı... Yazar, aktrist ve televizyon starı olan Tori, 90'ların hit televizyon dizisi Beverly Hills 90210'da Donna Martin'le beraber oynadıktan sonra Hollywood'da adını sıkça duyurmayı başardı. Saf ve şeker bir kadın olarak bilinmesine rağmen, bu güzel anne kilosundan dolayı birçok eleştiriye uğradı. Bunun üzerine Spelling, yeme bozukluğuyla mücadele ettiğini ve yardım aldığını itiraf etti.

        10

        Olsen Kardeşler

        Her zaman ilgi odağı olmalarına rağmen, Kate ve ikiz kız kardeşi Ashley yeme bozukluğuyla mücadele eden isimler. Olsen ikizleri toplumun gözü önünde büyüdüler ve 90'ların hit dizisi Full House'da Michaelle Tanner ile birlikte oynadılar. O zamandan bu yana, ikili bir imparatorluk yarattı ve üniversiteyi derecelikle bitirdiler. Kardeşler küçükken yaptıkları projelerle isimlerini duyursalar da, onlar hala ünlü.

        11

        Kate Moss

        Kate Moss dünyanın en ünlü süper modellerinden biri. O anoreksik olmadığını inatla inkar etse de, Moss sağlıklı bir yıldız olarak bilinmiyor. Onun bu kadar zayıf olmasının nedeni olarak uyuşturucu kullanıyor olması iddia ediliyor. Ünlü manken kilosundan dolayı her zaman eleştirilere maruz kalıyor.

        12

        Bethenny Frenkel

        İronik bir biçimde 'Skinny Girl' (zayıf kız) markasının yaratıcısı olan Bethenny'nin ince olma saplantısı olması hiç sürpriz olmadı. Ancak ailesi, arkadaşları ve hayranları aşırı zayıf olmasından dolayı paniklemeye başladı. Çoğu kişi Frankel'ın saplantılı bir şekilde ince olmak istemesinin onu öldürebileceğini söylüyor. Bethenny ise sürekli kilo vermeye devam ediyor.

        13

        Victoria Beckham

        Victoria Beckham, ikonik kız grubu Spice Girls'deki Posh Spice olarak biliniyor. Moda tasarımcısı, iş kadını, model, şarkıcı ve anne olan Victoria, sürekli magazin basınının gündeminde. Victoria ve göz kamaştırıcı futbol yıldızı eşi David Beckham Hollywood'un en çekici çiftlerinden biri. Herşey yolunda gitmesine rağmen Victoria, endişe verici bir şekilde kilo vermeye başladı. Dolayısıyla, ince bedeni her yerde insanların dikkatini çekmeye başladı.

        14

        Nichole Richie

        Nichole Richie ikonik şarkıcı Lionel Richie'nin kızı olarak tanındı. Bu sevimli ünlü, Good Charlotte grubundaki müzisyen Joel Madden'la evlendi. Richie, Paris Hilton'la birlikte The Simply Life isimli popüler reality showa başladıktan sonra Amerika'da tanınmaya başlandı. Nichole Richie önceleri bu kadar zayıf değildi, fakat şimdi reality televizyon starı bir deri bir kemik bir kadın olarak biliniyor. Nicole bu zayıflığı yüzünden sayısız sorunlarla karşı karşıya geldi, yeme bozukluğu olduğu suçlamalarını reddetti. Fakat Amerika bu duruma pek de ikna olmadı...

        15

        Rachel Zoe

        Academy Award'ı kazanan Jennifer Lawrence ve çekici Sofia Vergara gibi Hollywood'un en seksi starlarının stil danışmanlığını yaptıktan sonra Hollywood'da adından sıkça söz ettirmeyi başarsan stilist Rachel Zoe neredeyse 20 yıldır moda sektöründe ve şimdi ise başarılı bir tasarımcı. Anne olan Rachel'ın kendi reality show'u olan The Rachel Zoe Project halen yayınlanıyor. Evinde onu takip eden kameralar sayesinde hayranları her hafta onun ne kadar zayıf olduğunu görüyor. Zoe, geçmişte yeme bozukluğuyla mücadele ettiğini itiraf etti ama hepsinin geçmişte kaldığını da ekledi. Ancak görüntüsü geçmişte kaldığına pek inandıramıyor...

        16

        Giuliana Rancic

        Giuliana Rancic'in hiç kuşkusuz stresli birkaç yılı oldu. Televizyonun ünlü ismi ve evli olan Giuliana'ya meme kanseri teşhisi konuldu. Efsanevi Joan Rivers'ın ölümünden sonra ise Amerikan- İtalyan güzel zayıflamaya başladı. Rancic'in fanları ve arkadaşları onun bu zayıflığından dolayı alarma geçti. Onlara karşı kendini savunmak için yeme bozukluğu haberlerini yalanlasa da sağlıklı olduğuyla alakalı birçok şüphe var.

        (Çeviri: Melisa DAMLA / HABERTURK.COM)

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ