Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Bu hafta ne yapsak?

        KONSER

        11.04.2015

        İngiliz elektro sahnesinin aranan ekibi Simian Mobile Disco’dan Jas Shaw, bu akşam DJ seti ile Babylon’a konuk oluyor. n Özgün ve sıra dışı yorumuyla tüm zamanların en iyi caz vokalistleri arasında yerini alan Dee Dee Bridgewater, bu akşam 21.00’de Volkswagen Arena’da sahnede olacak. Bridgewater, klasiklerin yanı sıra yeni albümünden şarkılar da seslendirecek.

        Damon and Naomi’den Naomi’nin yönetmenliğini yaptığı sessiz film Fortune’a ilişkin müzikal performans Damon Naomi Play Fortune 34. İstanbul Film Festivali kapsamında 21.30’da Salon İKSV’de olacak.

        The Mekan’da gerçekleşecek Psychedelic Harmony organizasyonunda Rusya’dan Fungus Funk, Portekiz’den Akes isimli gruplar ile Türkiye’den Voodoo Mantra, Ramizes ve Pack sahnede.

        Bu yıl 5.si düzenlenen ve İstanbul gece hayatı ile sokak hayatını bir araya getiren, “olmazları olduran festival” İstanbul Blue Night, KüçükÇiftlik Park’ta açılıyor. Bora Uzer ve DJ Orkun Bozdemir’in performansıyla başlayacak olan festival İngiltere müzik listelerinde zirveye yükselen Rudimental grubu ve elektronik, big beat, trip hop’un vazgeçilmezi FatBoy Slim ile eğlenceyi maksimuma taşıyacak. Kapı açılış 17.00’de. n Cue, farklı türler arasında yaptığı geçişlerle tanınan Danny Daze’e ev sahipliği yapacak. 22.30’da orada olun. n Enerjik ve kıpır kıpır bir gece için adres BKM Mutfak Sahne. 80’ler, 90’lar Türkçe ve İngilizce şarkıların yanı sıra günümüz popüler şarkılarını seslendirecek olan Bengisu’ya Birkan Şener şefliğindeki orkestra eşlik edecek. Konser 23.30’da.

        90’lı yılların Türkçe pop şarkılarıyla coşmak isteyenler, Tunnel Sahne’deki organizasyon tam size göre. Hakan Küfündür’le 80’ler 90’lar Partisi’nin konuğu Nil Burak olacak. n Hayal Kahvesi Shining Stars sunar: Korhan Futacı ve Kara Orkestra, bu gece Hayal Kahvesi Beyoğlu sahnesinde olacak. 6 şehirlik turne İstanbul ayağından sonra Ankara, Adana ve Gaziantep’e uğrayacak. n Büyülü sesiyle Birsen Tezer, İkinci Cihan isimli albümünden sevilen şarkılarla 23.00’te garajistanbul sahnesinde olacak.

        Demir Demirkan, yeni yayınlanan albümü “Tam Ölmek de Değil”in konserlerine devam ediyor. Sanatçı 22.30’da KadıköySahne’de olacak.

        Popüler rock gruplarından Redd, 21.00’de Bronx Pi Sahne’de olacak. n Dale-papi isimli şarkısıyla tüm dünyada başarılı bir çıkış yakalayan ve Shazam Türkiye’de 5 numaraya kadar yükselen Lariss, 360 East Moda’da sahnedeolacak.

        Buyaka 3. yıl etkinlikleri kapsamında 4 başarılı kadın müzisyenden oluşan caz grubu Madam’ın konserine ev sahipliği yapıyor. Etkinlik 16.00’da başlayacak. n 80’lerin ruhu DJ Murat Beşer’le Trump Cadde’ye geliyor. 80’li yılların yerli ve yabancı en popüler şarkıları Oldies But Goldies etkinliğiyle 19.00’da Trump Cadde’de olacak.

        Gripin üyelerinin, öncesinde mutfağa girerek kendi elleriyle özel bir mönü hazırlayacağı, ardından da en sevilen şarkılarını akustik olarak seslendireceği Gripin Mutfakta etkinliği, 20.00’de İstinye Park Big Plate’de olacak.

        ANKARA

        Müzisyen, gezgin, radyocu, TV programcısı ve Latin perküsyon üstadı Ayhan Sicimoğlu, BİS sahnesinde sevenleriyle buluşacak.

        Mantis, Biz Siz Onlar ve Roxanne, IF Performance Hall sahnesinde gerçekleşecek olan We Rock konserinde sahnede olacak. n Bilkent Üniversitesi Konser Salonu, 20.00’de Genç Gitaristler Gecesi’ne ev sahipliği yapacak.

        Ankaralı rock müzik dinleyicisi 21.30 itibarıyla Nefes Bar’da gerçekleşecek Pilli Bebek konserinde buluşacak.

        İZMİR

        Rock müziğin usta topluluklarından Bulutsuzluk Özlemi, 22.00’de Hayal Kahvesi Alsancak’ta sahnede olacak. opüler müziğin sevilen ismi Murat Dalkılıç, 23.00’te Ooze Venue’de dinleyicisiyle buluşacak.

        ANTALYA

        Sevilen pop sanatçısı Yaşar, Jolly Joker’de şarkılarını seslendirecek. TRABZON n Pop müziğe kazandırdığı zamana yenilmeyen şarkılarıyla Timur Selçuk, 20.30’da Karadeniz Teknik Üniversitesi AKM Salonu sahnesinde nostalji rüzgârı estirecek.

        GAZİANTEP

        Rock müziğin popüler ismi Duman, Kalender Plaza sahnesinde bir konser verecek. 14.04.2015 n İş Sanat, sahnesinde yepyeni bir yıldızı klasik Burcu Tatlısesmüzikseverlerle tanıştırmaya hazırlanıyor. Akordiyonist Martynas Levickis Beethoven’dan Vivaldi’ye, Ennio Morricone’den Lady Gaga’ya uzanan geniş repertuvarıyla sahnede olacak.

        Gitarist Alper Yazıcı, 21.00’de Bronx Pi Sahne’de huzurlarda olacak. n Burcu Tatlıses, ilk albümü Güzel Kokuyorum’un ilk konseriyle, 20.30’da Babylon sahnesinde olacak. n Jolly Joker sahnesi, Tuğba Yurt konserine ev sahipliği yapacak. ANKARA n IF Performance Hall, tüm zamanların popüler şarkılarını yorumlayan Bardan Adam konserine ev sahipliği yapıyor. n Genç besteci ve müzisyenlerin desteklenmesi amacıyla yürütülen uluslararası MusMA Projesi, 32. Anlara Müzik Festivali’ne konuk oluyor. Konser 20.00’de Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuvarı sahnesinde.

        16.04.2015

        Yeni nesil hip hop’ın parlayan yıldızı Kamufle, Babylon’da ilk albümü “Hayale Daldım”ın lansman partisi için sahneye çıkacak. Kamufle’ye Gökçe, Aslı Güngör, Bilge Kösebalaban, Softa, Moral, Allame, Pit10, Sahtiyan, Sansar Salvo, Da Poet ve Patron eşlik edecek. n Sascha Goetzel şefliğindeki Borusan İstanbul Filarmoni Orkestrası, bariton Bryn Terfel’in katılımıyla 20.00’de Lütfi Kırdar Anadolu Auditorium’da bir konser verecek. n Zorlu Performans Sanatları Merkezi Drama Sahnesi, 20.30’da Dilek Türkan’ın “Suya Söyledim” isimli albüm konserine ev sahipliği yapacak.

        ANKARA

        Şarkı sözleri ve besteleriyle müzikseverlerin gönlünde ayrı bir yeri olan Bülent Ortaçgil, 21.00’de IF Performance Hall sahnesinde olacak. n Hayal Kahvesi’nin konuğu Zeynep Casalini. Uzun bir aradan sonra yeni yayınladığı albüm Yas Uykusu’ndan şarkıları canlı dinlemek için... 17.04.2014

        House müziğin duayen isimlerinden Hernan Cattaneo doğduğu Buenos Aires topraklarının sıcaklığını unutulmaz setlerinden birine taşımak için Tonight It’s Your Time etkinlikleri kapsamında Babylon’a geliyor. n Elektronik müziğin sevilen isimlerinden Matt John Kloster’da.

        Philharmonia Quartet Berlin ile çello sanatçısı Efe Baltacıgil 20.00’de İş Sanat Kültür Merkezi’nde bir konser verecek.

        90’lı yılların trip-hop grubu Massive Attack’ın kurucularından Daddy G, kaçırılmayacak bir performansla Roxy sahnesinde. n Salon İKSV’nin konuğu, Berlinli ambient ikilisi A Winged Victory For The Sullen olacak. n % 100 Music geceleri kapsamında, Nublu sahnesi Derdiyoklar’ı ağırlayacak. Konser 00.15’te başlayacak. n İstanbul Film Festivali takipçileri, Fil’m Hafızası ekibiyle gerçekleştirilecek Geceyarısı Çılgınlığı için Cosmique Room’da buluşacak. Aynı gün 24.00 seansında Beyoğlu Sineması’nda gösterilecek Ölü Kar 2: Kızıllar Ölülere Karşı filminin ardından sürpriz konuklar, DJ Performansları ve film sohbetleri izleyicileri bekliyor... n Wankelmut, Indigo kabininde dinleyicilerle buluşacak. n Olgun Açar Quartet, Jazz Company’de sahne alıyor olacak. A Winged Victory For The Sullen

        YEME İÇME

        İster iş yemekleri, ister sevdiklerinizle gün ortası keyifli ve lezzetli bir kaçamak için Miyabi Sushi & Japanese Grill Bar, Bento mönüleriyle lezzetli bir alternatif oluşturuyor. Toplam 8 çeşit set mönüden oluşan Bento’da 4 farklı tepenyaki ve 4 farklı sushi mönüsü bulunuyor. Üstelik seçeceğiniz her set mönüde doyurucu porsiyonların yanı sıra mutlaka çorba ve salata bulunuyor. n Amerika, Asya, Avrupa ve Ortadoğu’dan sonra Türkiye’de de şubelerini açan Papabubble, İstanbul’daki üçüncü şubesini Nişantaşı’nda açtı. Hayallere yön veren atölyesiyle hayal ettiğiniz şekerleri gerçeğe dönüştüren Papabubble’da ister kendi markanızın şekerini yaratın, isterseniz sevdiklerinizin isimlerini şekerlere yansıtın. Meyvelisinden çikolata dolgulusuna, kalpli kocaman lolipoplardan nazar boncuklulara bin bir çeşitteki tatlarıyla Papabubble sizi bekliyor.

        VİZYON

        Gerçek bir haber hikâyesi Rosewater Jon Stewart’ın yönetip Gael Garcia Bernal, Haluk Bilginer, Dimitri Leonidas ve Shohreh Aghdashloo’in rol aldığı Rosewater, Stewart’ın İngiliz gazeteci Maziar Bahari’nin 2009 yılında BBC muhabiri olarak gittiği İran’da rehin alınıp hapishanede tutsak edilmesi üzerine yazdığı ve burada 100 gün boyunca yaşadıklarını ele aldığı kitaptan beyazperdeye uyarlandı. Londra’da yaşayan muhabir Maziar Bahari, İran’da gerçekleşecek başkanlık seçimleri için en fazla bir hafta sürecek bir görev nedeniyle İran’a gider. Ancak İran’a ayak bastığında işler beklediği gibi gitmez. Maziar Bahari, kendisini ülkenin en ürkütücü hapishanesinde, uzun saatler süren sorgu seanslarında bulacak, 3 aydan fazla süren bu işkence süresince kaderi, sadece kokusundan tanıdığı bir adamın, Rosewater’ın ellerinde olacaktır. Daire’de bir şeyler oluyor! 5 evli adam, tek gecelik ilişkiler ve randevuları için bir daire tutar ve bu dairenin anahtarlarını aralarında paylaşır. Bir sabah Vincent kapının kilidini açar ve yatakta güzel, sarışın bir kadının ölmüş bedenini bulur. Erik Van Looy’un yönetip Karl Urban, James Marsden, Wentworth Miller ve Eric Stonestreet’in oynadığı Daire ile maceraya hazırlanın... Ortalık Aşk Olsun ile karışıyor Neslihan Yıldız Alak ve Murat Serezli’nin yönetip İlker Aksum, Sedef Avcı, Kenan Ece ve Selen Seyven’in oynadığı Aşk Olsun’un hikâyesi şöyle: Ozan, kadınlara aşk doktorluğu yapmaktadır. Yeni müşterisi Ceyda, ayrıldığı sevgilisi Caner’e geri dönmek için Ozan’dan yardım ister. Fakat Caner bu arada eski aşkını unutmak için yeni bir ilişkiye başlamıştır. Ozan hiç hesaplamadığı bir anda Pınar ile karşılaşır ve âşık olur. Bu arada eski sevgililerin yeniden bir araya gelmesi için bir oyun planlanır. SERGİ n Galeri İlayda, 17 Nisan-17 Mayıs tarihleri arasında, Ardan Özmenoğlu’nun Değmesin Yağlıboya // Watch Out isimli solo sergisine ev sahipliği yapacak. Ardan Özmenoğlu, özgün baskı tekniğiyle buluşturduğu post-it notlar ile yarattığı eserleri ve enstalasyonlarıyla tanınıyor; bu sergide sanatseverlerin karşısına yeni çalışmalarıyla çıkıyor. n Galeri 5, İçimden Bir Ses başlıklı karma sergiye, 7 Temmuz’a dek ev sahipliği yapıyor. Sergi, kullandıkları teknikleri birer metafor olarak ele alan ve bireyin iç dünyasını siluetlerde arayan dört genç sanatçıyı; Murat Han Er, Murat Salcı, Ali Şentürk ve Güneş Topalöz’ü bir araya getiriyor. n O’Art, Mevlut Akyıldız’ın cam altı resimlerinden oluşan Yarım Elma, Gönül Alma sergisini sanatseverlerle buluşturuyor. Sergi, 15 Nisan-30 Mayıs tarihleri arasında O’Art’ta izlenebilecek. Yalnızca cam altı resimleri ile değil tüm disiplinlerdeki çalışmalarında yaşama dair fikirlerini eserlerine yansıtan Mevlut Akyıldız, günümüz kaotik dünyasının çelişkilerini ve ciddiyete karşın ciddiyetsizlikleri paylaşıyor; yalın ve ironik dili ile yaşamdaki gerçekleri renkli bir masal dünyasına dönüştürerek izleyiciye iletiyor. n Pg Art Gallery 30 Nisan’a dek Kemal Tufan’ın kalem formundaki heykellerinden oluşan Dictionarium adlı sergiye ev sahipliği yapıyor. n Bu sene 6’ncısı düzenlenen İzmir’in Renkleri Resim Yarışması’nda yer alacak eserler, 13 Nisan’dan 17 Nisan’a kadar İzmir Özel Fatih Koleji Necdet Doğanata Sanat Galerisi’ne teslim edilebilecek. n Umur Türker’in yeni sergisi İzmir Nar Art Gallery’de açıldı. Tuval üzerine karışık teknik ile yapılan 32 eserin yer aldığı sergi 29 Nisan’a kadar görülebilir. Altınlı Kadın’ın savaşı Simon Curtis’in yönetip Helen Mirren, Ryan Reynolds, Daniel Brühl ve Katie Holmes’in oynadığı Altınlı Kadın, son derece genç ve deneyimsiz bir avukat ile büyük engelleri aşarak onlarca yıllık bir yanlışı düzeltmek için çaba sarf eden bir kadının gerçek hikâyesini anlatıyor. İkinci Dünya Savaşı sırasında Viyana’dan kaçmasının üzerinden 60 yıl geçen, yaşlı bir Yahudi kadın olan Maria Altmann, Nazilerin eline geçen aile yadigarı portrelerinin kendisine iade edilmesi için savaşmaya başlar... Rahatsız edici bir büyüme hikâyesi Hayvan Düşü Jonas Alexander Arnby’nin yönetip Lars Mikkelsen, Sonia Suhl, Sonja Richter ve Jakob Oftebro’in oynadığı Hayvan Düşü, Danimarkalı yönetmen Arnby’nin ilk uzun metrajlı filmi. Hikâyeye gelince: Marie, Danimarka’da küçük bir balıkçı kasabasında yatalak annesi ve onlara bakan babasıyla yaşıyor. Büyüdükçe küçük kasabanın cinsiyetçi ve kısıtlayıcı ahlâkına daha fazla maruz kalıyor. Derken bu çekici, sağlıklı ve özgür ruhlu kızın büyüme sancıları ürkütücü bir fiziksel şekil almaya başlıyor. Bu sahneler, şimdiye kadar çekilmiş en etkileyici, endamlı kurt adam/kadın dönüşümü olarak gösteriliyor. Film, epey cesur ve rahatsız edici bir büyüme filmi olarak gösteriliyor.

        SAHNE

        Angel Rojas ve Carlos Rodriguez tarafından kurulan Rojas ve Rodriguez, flamenkoyu yenilikçi bir anlatımla sundukları “Titanium” ile Cemal Reşit Rey’de dansseverlere muhteşem bir gece yaşatacaklar. n 17. Devlet Tiyatroları-Sabancı Uluslararası Adana Tiyatro Festivali, 3’üncü haftasında da yerli ve yabancı tiyatro topluluklarının oyunlarını sanatseverlerle buluşturmaya devam ediyor. 13, 14, 15 Nisan’da epik tiyatronun çağdaş bir yorumu olan Tiyatro Adam’ın Arturo Ui’nin Önlenebilir Tırmanışı oyunuyla seyirciyi tempolu ve alışılagelmişin dışında bir gösteri bekliyor. Festivalde ağırlanan yurtdışı topluluklarından Portekiz Dobrar Mask Tiyatrosu ise Goda adlı oyunu ile 16 ve 17 Nisan’da sahnede olacak. Goda, yaşlı bir kadının içinde sakladığı anılarını ortaya döküyor. Festivalin İstanbul ayağı olan Sabancı Üniversitesi’nde ise 13 Nisan akşamı Çolpan İlhan-Sadri Alışık Tiyatrosu tarafından Kafesten Bir Kuş Uçtu (Guguk Kuşu) adlı oyun sahnelenecek. n MOİ Sahne’de bugün saat 13.00’te çevre duyarlılığı, farklı olanı anlamaya çalışmak, empati, kardeşlik, dayanışma gibi evrensel temaları eğlendirici bir dille ve coşkulu müziklerle sahneye taşıyan Canım Kardeşim adlı çocuk gösterisi; saat 20.30’da ise Marc Comeletti’nin yazıp Bora Severcan’ın yönettiği Abim Geldi adlı oyun izlenebilecek. n Bugün, en sevilen masal kahramanlarından Kırmızı Başlıklı Kız, yarın ise Şirin At Titi adlı tiyatro oyunu, Trump Çocuk Katı Sahnesi’nde sergilenecek. Her ikisi de saat 13.00’te başlayacak. n Akdeniz ülkelerinde hayali bir gezintiye çıkan iki kız kardeşin hikâyesini anlatan Akdeniz Müzikali, ay boyunca Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. 5 kişilik orkestra ve 9 oyuncudan oluşan oyunun müzik ve vokal direktörlüğü Ezgi Kasapoğlu’na ait. Oyun, bu akşam 20.30 da izlenebilir. SİNEMA n İstanbul Fransız Kültür Merkezi’nin, Fransa Ulusal Sinema Merkezi (CNC) katkılarıyla yenilenen ve dijital sistemle donatılan 160 kişilik gösteri salonu dün açıldı. Fransız sinemasını yakından takip eden sinemaseverler için olduğu kadar sanatın farklı alanlarında da hizmet verecek olan salon, 34. İstanbul Film Festivali vesilesiyle bugün kapılarını yeniden sinemaseverlere açacak. 18 Nisan’a dek festival programındaki Fransız yapımları ve yarışma kapsamındaki Türk belgesel filmlerinin gösterimlerine ev sahipliği yapacak. 11 Nisan’da saat 19.00’da gösterilecek olan Haiti’de Cinayet (Meurtre à Pacot) fimi Haitili ve Fransız yönetmeni Raoul Peck’in, saat 21.30’da gösterilecek Kaçış Sanatı (L’art de la fugue) adlı film ise Fransız yönetmeni Brice Cauvin’in katılımıyla gerçekleşecek. Festivalin ardından mayıs ve haziran boyunca, Başka Sinema ile kurulan yeni bir işbirliği, sinemaseverleri, her cumartesi, pazartesi ve salı günleri, İstanbul Fransız Kültür Merkezi gösteri salonunda Fransız filmleriyle buluşturmaya devam edecek. n 34. İstanbul Film Festivali kapsamında düzenlenecek Köprüde Buluşmalar bu yıl 10. kez, 11-17 Nisan 2015 tarihleri arasında gerçekleştiriliyor. Köprüde Buluşmalar, Türkiye’den yapımcı, yönetmen ve senaristleri Avrupalı sinema profesyonelleriyle bir araya getiriyor. Sinemacılara yeni uzun metraj projelerinin ve post-prodüksiyon aşamasındaki filmlerinin ilk uluslararası sunumunu yapmaları için olanak yaratırken ortak yapımlar için de zemin hazırlamayı amaçlıyor. n Kadınların Sineması, Kadınların Direnişi, Direnişin Sineması” temasıyla İstanbul’da başlayan 13. Filmmor Kadın Filmleri Festivali, Denizli ve Bodrum’un ardından bu hafta sonu da Diyarbakır’da.. BODRUM’DA CAZ Adını, ünlü “Caz Baronesi”, Rothschild Ailesi’nin kızı Kathleen Annie Pannonica de Koenigswarter’dan alan ve ünlü caz kompozitörü, piyanist Ali Perret tarafından Aralık 2013’te Bodrum’da hayata geçirilen Pannonica Jazz, Türkiye’den ve dünyadan ünlü müzisyenleri, grupları sahnesine misafir ediyor. Bu akşam Kuhn Fu, 15 Nisan’da Accoustic Sound Group, 16, 17 ve 18 Nisan’da Nu Soul ile Evrim Özşuca, Ali Perret, Deniz Kançelik ve Burak Ayral, 22 Nisan’da Latin Music Party, 23 Nisan’da Electro Swing Party, 24 ve 25 Nisan’da “Slow, Hot, Wind” albümleriyle Neşet Ruacan, Ece Göksu ve Volkan Hürsever, 29 Nisan’da Accoustic Sound Group, 30 Nisan’da Electro Swing Party ay boyunca Pannonica sahnesine misafir oluyor. 1-2 Mayıs’ta ise “Burak Bedikyan American Quartet” ile Amerikalı efsanevi müzisyenler John Ellis, Ron McClure, Gerald Cleaver ve Burak Bedikyan iki gecelik konser serisi için Pannonica sahnesinde müzikseverler ile buluşuyor.

        BAŞKA NE VAR?

        Karaköy’ün ruhuna uygun ve yepyeni bir alışveriş ekolü getiren Souq, bu hafta sonu kuruluyor. Bundan sonra her hafta sonu Karaköy Külah’ta kapılarını açmaya devam edecek. Şehrin en sevilen ikinci el mağazası Karaköy Junk tarafından dekore edilen Souq’a, ruhuna uygun markalar katılıyor; vintage kıyafetlerden takılara, defterlerden plaklara, pet aksesuvarlarından kulaklıklara kadar özgün ürünler yer alıyor. New York’ta yaşayan müzik ve portre fotoğrafçısı Ebru Yıldız’ın müzik performansları ve portrelerden oluşan sergisi de Souq’ta görülebilir.

        Gençlerin sosyal sorumluluk çalışmalarına katılmasını sağlayarak kişisel gelişimlerine katkıda bulunan Toplum Gönüllüleri Vakfı tarafından düzenlenen, Things topluluğunu sosyal teknolojiyle ilgilenenlerle bir araya getiren Things Kamp 2015, bugün İstanbul Bilgi Üniversitesi santralistanbul Kampusu’nda gerçekleşecek. n Yarış otomobili tutkunlarının vazgeçilmezi Türkiye Ralli Şampiyonası, bugün İzmir’de başlıyor. Bu yıl 25’incisi düzenlenen şampiyonanın ilk ayağı Ege Rallisi saat 13.30’da Forum Bornova’dan start alıyor. Yarın 9.00’dan itibaren direksiyon başına geçecek olan ekipler, 6 özel etabın ardından saat 16.45’te Ramada Encore İzmir önündeki finiş podyumuna ulaşabilmek için ter dökecekler. n Türk modasının ünlü ismi Yıldırım Mayruk’un ev eşyalarının ve koleksiyonlarının yer aldığı Yıldırım Mayruk Anılar Müzayedesi, Pera Mezat Müzayedecilik tarafından bugün saat 14.30’da Dedeman Otel İstanbul’da gerçekleştirilecek.

        Çocuklar, yarın 11.00’de İstanbul Oyuncak Müzesi’nde Çocuklar Sinema ile Tanışıyor etkinliğine katılabilecek. Çocukluğundan beri sinemaya büyük ilgi duyan Prof. Dr. Ali Serdar Fak eğlenceli bir görsel sunumla, insanlık tarihindeki ilk hareketli görüntüleri, ilk filmleri anlatacak. Çocuklar sinemanın nasıl ortaya çıktığını, resimlerin ve seslerin nasıl dışa yansıdığını öğrenerek kendi kısa filmlerini kâğıtlara yansıtacak. n Samsung Electronics, Galaxy S6 ve Galaxy S6 edge’i Türkiye’deki kullanıcılarla buluşturuyor. Göz alıcı tasarımlarıyla öne çıkan akıllı telefonlar, İstanbul Boğazı’nın üzerinde Kuruçeşme sahilde kurulan “Gelecek Benim Adası”nda kullanıcıların beğenisine sunulacak. “Ada”, bugün ve yarın ziyaretçilere açık olacak. Arturo Ui’nin Önlenebilir Tırmanışı Rojas ve Rodriguez Souq Samsung Galaxy S6 Türkiye Ralli Şampiyonası İçimden Bir Ses

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ