Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İlişkiler Yatakta 10 Farklı Erkek Var!
        1

        1) Bay narsist

        Yatak odası, sadece kendini beğendiği, her kafayı çevirdiğinde o mükemmel bedenini daha fazla görebilmeyi istediği için aynalarla kaplıdır. Çok gurur duyduğu karın kaslarına sizin de hayran olmanızı ister. Bedeninin güzelliğini sergileyebilmek için birbirinden akrobatik onca pozisyonu denemiştir ve onu sık sık sizi değil, aynada kendisini seyrederken yakalarsınız.

        2

        2) Bay tembel

        Hayattaki sloganı “Enerjini sakla”dır. Savurganlıktan nefret ettiği için sevişirken bir kütük gibi yatar ve sırtındaki tişört ve ayağında kalmış iğrenç çoraplarını çıkarmak da dahil olmak üzere her şeyi sizin yapmanızı bekler. Deprem ya da bir çekirge istilası olsa bile, bir kasını dahi oynatmayacaktır. Kısacası, yatakta eski karısına nafaka verirken “minimum” ne kadarla kurtulacağını hesaplayan erkekler gibidir.

        3

        3) Neandertal

        Direkt olarak binlerce yıl öncesinden ışınlanmış, kaba bir hayvandır. Bu nedenle de o eşsiz kıyafetleriniz, dünya kadar para verip aldığınız iç çamaşırlarınız yırtılırken bundan zevk almanız gerektiğine ikna edilirsiniz. İlişkiniz bir süre sonra “Ben Tarzan, sen Jane”den ibaret olacaktır.

        4

        4) Sinematograf

        Kesinlikle çok film seyretmiştir. Mumlara ve tütsülere tutkun, evinin bir odasını ayinlere ayırmış sinematograf; size takmanız için uzattığı maskenin abartısının farkında bile olmayan biridir. Sizin için dünyanın parasını harcayarak, güllerle kaplı, çilek ve şampanya eşliğinde müthiş bir atmosfer hazırlayacaktır. Dahası aynı “Dokuz Buçuk Hafta” filmindeki gibi buzlarla oynamaya özenecek, sonuçta ikinci buluşmada iyi ihtimalle grip, kötü ihtimalle zatürre olmanıza sebep olacaktır. Gerilmeyin, aksine gevşeyin.

        5

        5) Bay hızlı

        ‘Işıktan daha hızlı' onun sloganıdır. Sürat adamıdır: Performansı, üç dakika ardından gelen otuz saniyeden ibarettir. Bunun size yeterli gelmemesi, ona şaşırtıcı gelecektir. En dayanılmaz olanı ise her şey bittiğinde, horlamaya teslim olmadan birkaç saniye önce size “Çok iyiydim, değil mi?” diye sormasıdır.

        6

        6) Bay yaratıcı

        Sizi kilometrelerce kağıda sarmaya bayılır; banyoyu adeta bir dalış alanına çevirir. Yaşadığınız her dakikayı ölümsüzleştirmek istercesine yüzlerce fotoğraf çekecektir. Her an, neredeyse her dakika kayıtlı olmalıdır. Şanslıysanız bir ihtimal sevişmenizin filme çekilmesinden kurtulabilirsiniz.

        7

        7) Bay metodik

        En az 2 saat 15 dakika süren bir debelenme! Son derece teknik yaklaşımlar gösterdiği için kullandığı terimler de anlaşılır olmayacaktır.

        8

        8) Bay güvensiz

        Ötekilerden kötü olmamasına rağmen sevişme biter bitmez size sormaya başlar: “Hoşlandığına emin misin, çok mu hızlıydım, seni rahatsız etmedim ya sevmesen bana direk söylerdin, değil mi?, yalvarırım bana doğru söyle, hoşuna gitti değil mi?” Bunların hepsine katlansanız da şimdi söyleyeceği onu terk etmenize sebep olacaktır: “Lütfen bana doğruyu söyle, daha önceki sevgilin daha iyiydi, değil mi?”

        9

        9) Bay ergen

        Bay ergen her ne kadar tehlikesiz görünse de en yıpratıcı olanlardan biridir. Gözleri bir yandan da televizyondadır ama sadece gol atıldığında sizi öpmeyi bırakır. Maç sırasında arkadaşlarına mesaj atar. O kadar bencildir ki artık yorgunluktan uyuyakaldığınızda arkasına dönüp bakmaz, sizi üstünüz başınızla öylece bırakır.