Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Pazar Serdar Turgut, Kim Kardashian ve Kanye West'i yazdı

        Serdar TURGUT/HT PAZAR

        Bir diğer namıyla Kim Kardashian’ın kocası olan bu kişinin servetinin 130 milyon dolar civarında olduğu tahmin ediliyor.

        “Bu kadar parası olan ve 18 yaşındaki kızına doğum gününde 72 bin dolarlık hediye alan bir adam, karısıyla birlikte Ermenistan’a uçarken neden ekonomi sınıfında gider?” diye insan merak ediyor tabii ki.

        Aslında bunun basit bir nedeni var.

        Eşi ve Kanye, kendileri hakkında konuşulma fırsatı çıktığında bunu hiç kaçırmıyor.

        Belki bunu her şöhret açısından söylemek mümkün ama Kanye ile Kardashian Hanım, kendilerinden bahsedilmesi işini bir tür sanata dönüştürmüş durumda.

        Kim ve Kanye ekonomi sınıfında uçtular ama ne tesadüftür ki koltuklarında uyuklarken fotoğraflarını çekecek insanı da hemen bulmuşlar.

        Tabii onların ekonomi sınıfındaki koltuklarında tıkış tıkış halde uyumaya çalışırkenki fotoğrafları dedikodu medyasını bayağı heyecanlandırdı.

        O seyahati bir başka açıdan ele almak da mümkün. Kardashian’ın Ermenistan’a gittiğine bakarak onun soykırım tartışmalarını ciddiye aldığını sanan çıkmıyordur herhalde.

        Kim Kardashian’a “Ermeni soykırımı” deseniz, “O da ne, yeni bir şampanya markası mı?” diye sorabilir. Konuyla o kadar ilgili yani... Ama her durumda olduğu gibi bu fırsatı da kocasıyla birlikte kaçırmadılar ve Ermenistan’da uluslararası medyanın gündemine tekrardan girdiler.

        Zaten Kanye orada havuza da atladı ve bu atlayış da ayrı bir haber oldu.

        Durum öyle absürd bir hal aldı ki, Kim veya Kanye’nin hemoroit sorunu bile olsa o da haber olacak gibi geliyor bana.

        Onun da çok okuyucusu olacağına eminim.

        Şunu da bilin; bu ikili magazinin o kadar fazla çizgi film karakteri haline geldiler ki ikisinden biri bir dergiye ya da gazeteye mülakat verdiğinde olağanüstü ilgi görebiliyor.

        Çünkü onları izleyen kitle bile iki cümleyi bir araya getirip konuşabileceklerine inanmadığından, ikilinin gerçekten bir şeyler söylemeye çalışması global ilgi odağı haline gelebiliyor.

        Bence bundan sonra yılın Pulitzer Ödülü’nü, bu ikiliyi birlikte konuşturup onların hayat felsefelerini kamuoyuna yansıtan gazeteci almalı.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ