Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Tatağan'da On numara isabet eden 13 kuponun sahibinin aynı olduğu iddia edildi

        HT GAZETE / Kadir TAMER /Deniz ÇİÇEK

        Yatağan’da ikramiyenin kime çıktığı gizemini korurken, 13 kuponun yatırıldığı bayinin sahibi Kamil Kaptan kuponların bir kişi tarafından yatırıldığını tahmin ettiğini söyledi.

        ‘MATEMATİKÇİ OLABİLİR’

        Çekilişin ardından telefonlarının susmadığını belirten Kaptan, “Bazen bu tür oyunları oynayanlar bazı sayıları şanslı sayısı olarak görür. Talihlinin 13 kupondaki bir kolonda bu rakamlara diğer kolonlardaysa başka rakamlara şans verdiğini düşünüyorum” diye konuştu. Talihli, oynadığı 13 kuponla toplam 227 bin 344 liralık ödülün sahibi oldu. HABERTÜRK’e bilgi veren Milli Piyango İdaresi yetkilileri, 13 kuponun da tek kişi tarafından oynandığını açıkladı.

        Buna göre, kazanan kişi, pazar akşamı bir dakika içinde 10 ayrı kupon ve 50 kolon oynadı. İdare yetkilileri, Yatağanlı talihlinin çok sistemli oynadığının anlaşıldığını belirterek “50 kuponda 9 rakamı banko oynarken, 1 rakamı sürekli değiştirmiş. Diyelim değiştirilen rakam 60 ise, sonraki kolonda 61 yaparak ilerlemiş. Muhtemelen talihlimiz bir matematikçi. Matematikçi gibi bir oyun stratejisi izlemiş” dedi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ