Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün, yarın ve öbür gün öğlene kadar Ay Terazi burcunda dolaşıyor. Bugünlerde uyumlu ve sevgi dolu oluruz. Romantik planlar öne çıkar. Neşeli bir enerji bizi sarar. Hassas davranabiliriz. Aşk ve ilişkiler ön planda olur. Çöpçatanlık ve arabuluculuk için uygun günler. İlişkilerimizde dengeyi sağlamalıyız.

        KOÇ

        Özel ilişkilerinizin ve ortaklı işlerinizin üzerine düşebilirsiniz. Yakın çevrenizle olan ilişkilerinizde girişimci davranma isteğiniz yoğun olacak. Değişimlere açık olun ve düşüncelerinizi net tutun.

        BOĞA

        Yapacağınız günlük işlerde, rutin çalışmalarda bazı değişimler sizi zorlayabilir. Maddi konularda değişik düşünceler veya fikirler içinde olabilirsiniz. İş alanlarınızda bu fikirlerinizi kullanabilirsiniz.

        İKİZLER

        Sosyal çevrenizdeki bazı değişimler, hayattan alacağınız keyfi bir parça kısabilir. Yerinizde duramayacak ve farklı bir gün geçireceksiniz. Aşk hayatınızda sizi destekleyen durumlar söz konusu.

        YENGEÇ

        Evinize ve aile hayatınıza gereken ilgiyi göstereceksiniz. Kafanızdaki soru işaretlerinin bir kısmını çözüme ulaştıracaksınız. Sizi yanıltan durumlara karşı gerçekçiliği elden bırakmamalısınız.

        ASLAN

        İletişime dayalı konu ve olaylar cereyan edecek. Fikirsel olarak arkadaşlarınızla, yakın çevrenizle hareketli ve keyifli bir güne açık olun. Özellikle grupsal işlerde yeni deneyimler yaşayabilirsiniz.

        BAŞAK

        Maddi konularda kararsız tavırlarınız devrede olabilir. Alacak verecek işlerinizde kararsızlıkların sizi yormasına izin vermeyin. İş alanlarınızda hiç ummadığınız yerlerden farklı destekler alabilirsiniz.

        TERAZİ

        Kişisel istekleriniz öne çıkmaya başlayacak. Özel ilişkilerinizde bazı huzursuzluklarınız olsa bile, ortaklaşa atılacak adımlarda fırsatı bol bir gün olabilir. Fikirsel olarak kolay kandırılmaya açıksınız.

        AKREP

        Bugün biraz isteksiz ve sakin olabilirsiniz. Duygularınızı idare etmeniz zor olabilir. İş alanlarınızda yeni deneyim ve aktiviteler devreye girebilir. Hareket halinde olacak ve para işlerinizi kolay halledeceksiniz.

        YAY

        Arkadaş ortamlarınız veya grupsal yapılacak çalışmalarınız ön planda olabilir. Özel hayatınızda heyecanı yüksek bir gün geçirebilirsiniz. Sevdiğiniz insanla sorun yaşamamak için iletişiminizi temiz tutun.

        OĞLAK

        İş alanlarınızda kendinizi ortaya koymak önem kazanacak. İş hayatınızda mantığınızı ve girişkenliğinizi devreye sokabilirsiniz. Kolay adaptasyon işte farklı konulara kanalize olmanıza neden olabilir.

        KOVA

        Dış ortamlara bağlı işlerinizde, seyahat veya eğitim alanlarınızda kendinizi ortaya koyacaksınız. Fikirsel olarak huzursuz veya sabırsız bir gün olabilir. Yine de eğlenceli adımlar sizi mutlu edebilir.

        BALIK

        Ortaklaşa para konularınız, düzenlemeler, ve ödemeler devrede olabilir. Aile hayatınız için yapacağınız harcamalar size farklı bir gün geçirtebilir. Kafanızdaki düşünceler biraz karışık ve bulanık olabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ