Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Hava Durumu Hava sıcaklığı kuzey, iç ve batı kesimlerde 1 ila 3 derece azalıyor

        Meteoroloji'den yapılan açıklamada, "Yağışların; Batı Karadeniz, Sakarya, Bilecik, Çanakkale, Balıkesir, İzmir ve Manisa ile Kütahya'nın kuzey kesimlerinde kuvvetli olması beklendiğinden oluşabilecek olumsuzluklara karşı (ani sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı, yağış anında kuvvetli rüzgar, hortum riski, vb) ilgililerin ve vatandaşların dikkatli ve tedbirli olmaları gerekmektedir." denildi.

        İL İL HAVA DURUMU İÇİN TIKLAYIN

        MARMARA:Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; Sakarya, Bilecik, Çanakkale ve Balıkesir çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. Rüzgarın; kuzey yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) olarak esmesi bekleniyor.

        EGE: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların; öğle saatlerinden sonra İzmir ve Manisa çevrelerinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

        AKDENİZ: Parçalı yer yer çok bulutlu, bölgenin batı kesimleri ile gece saatlerinden sonra Mersin, Adana, Osmaniye ve Hatay çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        İÇ ANADOLU: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        BATI KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinde yerel olarak kuvvetli olmak üzere aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        ORTA ve DOĞU KARADENİZ: Parçalı ve çok bulutlu, bölge genelinin aralıklı sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor.

        DOĞU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, doğusu ile Erzincan ve Bingöl çevrelerinin kısa süreli ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; bölgenin güney ve doğu kesimlerinde güney yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor.

        GÜNEYDOĞU ANADOLU: Parçalı yer yer çok bulutlu, Batman ve Siirt çevrelerinin sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Rüzgarın; güney yönlerden kuvvetlice (30-50 Km/S) esmesi bekleniyor. Bölge genelinde toz taşınımı bekleniyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ