Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA / HT GAZETE

        KOÇ

        Özel ilişkilerinizde ve ortaklaşa işlerinizde iletişiminiz iyi olacak. Yakın çevrenizdeki insanlarla olan diyaloglarınızda onlarla beraber hareket etmek, eski konuları konuşmak önem kazanabilir.

        BOĞA

        Bugün, günlük işleriniz ve koşturmacalarınız devrede olacak. Para kazanma beceriniz gelişirken olaylara iyimser yaklaşmalı, gerçekçilikten uzaklaşmamalı, sorunlarınıza çözüm üretmelisiniz.

        İKİZLER

        Eğlenceli konu ve olaylara odaklanacaksınız. Aşk hayatınız varsa çocuğunuzla ilgili konular ya da sanata dayalı işleriniz devreye girebilir. Her ne yaparsanız yapın kendinizi iyi hissedeceksiniz.

        YENGEÇ

        Bugün, ailevi konular öğleden sonra yerini eğlenceli konulara bırakabilir. Bazı planlarınızı düşünmek, gözden geçirmek için evinizden daha iyi bir yer olamaz. Biraz daha hız kazanmalısınız.

        ASLAN

        Gün içinde, iletişiminiz yüksek olacak. Arkadaşlarınızla yapacağınız planlar sizi sosyal çevrelerde mutlu edebilir. Eski arkadaşlarınızla eski konular üzerine konuşmalar içinde olabilirsiniz.

        BAŞAK

        Maddi konular öğleden sonra yerini daha derin bir iletişime bırakabilir. İş alanlarınızda yapacağınız görüşmeler, maddi olarak sizi rahatlatacak. Pratik hareket etmek size kazandırabilir.

        TERAZİ

        Vaktinizin çoğunu kendinize ayıracaksınız. Sizi eğitecek ve gelişiminizi hızlandıracak konulara, eğitim alanlarına yönelmeniz söz konusu olabilir. Seyahatler sizi heyecanlandırabilir.

        AKREP

        Bugün olaylara yaklaşırken, geçmişi baz alarak hareket edebilirsiniz. Önemli işlerle uğraşmak yerine size gizemli gelecek konu ve olaylara yönelik hareket edeceksiniz.

        YAY

        Sosyal çevrenizde ortaklarınız veya sevdiğiniz kişiyle aktiviteler sizi meşgul ederken, öğleden sonra daha durgun bir havaya girebilirsiniz. İnsanlarla uyumlu olmayı başaracaksınız.

        OĞLAK

        Bugün, sabah saatlerinde kalabalık ortamlarda bulunma isteğiniz yüksek olurken öğleden sonra arkadaşlarınızla vaktinizi harcayabilirsiniz. İş hayatınızda yapmanız gerekenleri tamamlayın.

        KOVA

        Seyahat, eğitimsel konular bugün yerini daha göz önünde olacağınız toplumsal konulara bırakabilir. Sanatsal işleriniz hızlanırken, aşk hayatınızda sorunlarınıza çözüm üretmek önem kazanabilir.

        BALIK

        Bugün, aile hayatınız için yapacağınız harcamalar sizi mutlu edebilir. Ailevi ortamlarda kendinizi daha iyi hissedeceksiniz. Eski meseleleri konuşmak ve çözüm üretmek önem kazanabilir.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ