Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        Hande KAZANOVA / HT GAZETE

        Haftaya Ay, Akrep burcundayken ortaklaşa para konularına odaklanarak başlayabiliriz. Yarın akşam saatlerinde Yay burcunda bir dolunay yaşanacak. Seyahat, eğitim, hukuk, ticaret ve yabancılarla yapılacak olan işlerimiz konusunda önemli sonuçlara ulaşabiliriz. Cuma günü Venüs, Aslan burcuna geçiyor. İlişkilerimizde ateşli, duygusal ve biraz da oyuncu yönlerimiz ortaya çıkabilir. Cumartesi günüyse ilişkilerimizde ve girişimlerimizde önemli ve kalıcı sonuçlar almaya yatkın olacağız.

        KOÇ

        Banka, para ve hesap işleriniz devrede olacak. Ketum olacaksınız, duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aile hayatınız huzurlu olacak. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızı artırabilirsiniz.

        BOĞA

        Özel hayatınıza veya ortaklı işlerinize her zamankinden daha fazla vakit ayıracaksınız. Ortaklaşa işlerinizde iletişiminizi hızlandıracak ve önemli konuşmaların devreye girdiğini göreceksiniz.

        İKİZLER

        İş ve hizmet alanlarınızda yapmanız gereken günlük işleriniz devrede olabilir. Maddi konularda güzel ve sevindirici gelişmeler yaşayabilirsiniz. Çevre değişimleri sizi fazlasıyla etkiliyor.

        YENGEÇ

        Aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Hayata anlayışla ve keyifle baktığınız bugünlerde, kendinizi doğru ifade etmekten kaçınmamaya özen gösterin.

        ASLAN

        Aile hayatınızda huzurunuz yerinde olabilir. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Kafanızdaki planları bir an önce uygulamak istiyorsunuz. Sosyal çevreniz size yardımcı olabilir.

        BAŞAK

        Bugün, yakın çevrenizle iletişiminizi hızlandıracaksınız. Arkadaşlarınızı da planlarınıza dahil edebilirsiniz. Bir davet veya organizasyonda çok keyifli sohbetler ve konuşmalar devrede olacak.

        TERAZİ

        Maddi konulara odaklı bir gün sizi bekliyor. İş alanlarınızda parasal olarak tatmin sağlayacaksınız. Kariyerinizdeki güzel ve etkili konuşmalar yerinizi sağlamlaştırmanıza yardımcı olacak.

        AKREP

        Birkaç gün boyunca kendinizi rahatlıkla ortaya koyabileceksiniz. Diğer insanlardan alacağınız tavsiyeler hayatınızı düzene koymanıza yardımcı olabilir. Her şeyi yük olarak görmemeye çalışın.

        YAY

        Bugün canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Geri planda durmayı tercih edeceksiniz. Rüyalarınız ve sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir. Gün içinde para işlerinizle uğraşabilirsiniz.

        OĞLAK

        Bugün sosyal ortamlarınızda ortaklaşa adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olacak, sevdiğiniz insana anlayışla yaklaşacaksınız. Problemlerinizin üzerine gitmek için harika bir gün.

        KOVA

        Oldukça yoğun bir gün olabilir. Çalışarak ve kendinizi göstererek ilerlemek isteyeceksiniz. Yapmanız gereken işlerinizde ilk adımı attıktan sonra hemen bırakmaya meyillisiniz.

        BALIK

        Dış ortamlarda, seyahat ve eğitim alanlarınızda kendinizi göstereceksiniz. Yaratıcılığınız artacak. Özel hayatınızda anlamlı konuşmalar devrede olabilir. Kararsızlığınızı geride bırakmalısınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ