Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        KOÇ

        Bugün duygularınızda özgürlük hissiyle hareket edeceksiniz. Uzak çevrelerden alacağınız haberler, gün içinde sizi hareketlendirebilir. İş hayatınızda da olayları biraz hafife alsanız sizden mutlusu olmayacak.

        BOĞA

        Ortaklaşa para harcamalarınızda özgür ve rahat davranabilirsiniz. Hayata biraz güvenle bakmanın, tam zamanı. Ufak tefek şeylerin sizi rahatsız etmesine izin vermeyin ve para hesabınızı sevdiklerinizle paylaşın.

        İKİZLER

        Özel hayatınıza odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Başınıza buyruk hareket etmeyi seviyorsunuz ama sevdiğiniz kişiyle iletişiminiz ve bağlantınız iyi olacak. Çevrenizde olup bitenden haberdar olmak isteyeceksiniz.

        YENGEÇ

        Tamamlamanız gerekenler konusunda rahat ve özgür hissedebilir, paylaşımcı yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Başkalarından çok bu aralar kendinize odaklısınız ve iş konularında bugün hayat sizi destekliyor.

        ASLAN

        Bugün silkelenerek, olayların eğlenceli yönlerine odaklanarak hareket etmek isteyeceksiniz. Aşk hayatınızda uyumlu ve iletişimci yapınızla sevdiğinizle iyi anlaşacaksınız. Hareketleriniz arkadaşlarınızı sinirlendirebilir.

        BAŞAK

        Hayatınızda hızlı gelişmeler var ama siz bu hızlılığa istediğiniz gibi yetişemiyorsunuz. Bugün birçok planınızı telefonla veya evinizden halletmeye çalışabilirsiniz. Dinlenmeye ihtiyacınız olacağı bir gün olacak.

        TERAZİ

        Yakın çevrenizle, ortaklaşa yapılan her iş sizi bir üst basamağa taşıyacak, o yüzden tek başınıza hareket etmek yerine sevdiklerinizden destek ve yardım almalısınız. Hayatın birçok alanına yayılmış görünüyorsunuz.

        AKREP

        Bugün bir şeylere sahip olmak, satın almak veya paranızın hesabını yapmak, kendinizi güvende hissettirebilir. Siz değişmeye istekli oldukça her şeyin daha rahat şekillendiğini göreceksiniz ve moraliniz düzelecek.

        YAY

        Kendinizi bir kuş kadar özgür hissedebilirsiniz. Sizi sıkan ve önünüzü tıkayan insanlardan uzak durmalı, enerjinizi sizi yukarılara taşıyacak insanlara harcamalısınız. Alacağınız bir haber duygularınızı harekete geçirecek.

        OĞLAK

        Bugün duygularınızı göz ardı edebilir, kararlarınızda mantığınızdan yardım alabilirsiniz. Özel hayatınızda yapacağınız konuşmalar, hayatınız adına sizi destekliyor. Hislerinizi yabana atmamanız gereken bir gün.

        KOVA

        Gireceğiniz ortamlardan, ekstra fayda ve yarar sağlayacağınız bir gün içindesiniz. Sosyal ortamlarda, sevdiğiniz insana anlayışla ve esnek bir iletişimle yaklaşacaksınız. Ortak yapılacak her proje sizi destekliyor.

        BALIK

        Rahat ve özgür tavırlarınız insanların sizi daha kolay benimsemesine yol açıyor. Şansınızı değerlendirmekten ve ön planda olmaktan korkmayın. Maddi olarak işlerinizde güzel gelişmeler altında olacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ