Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yağmur İstanbul'u felç etti

        VİDEO İÇİN TIKLAYIN

        İstanbul'da meteorolojinin yaptığı tahminler tuttu ve şehir güne yağmurla başladı. Sabahın ilk ışıklarıyla yağmaya başlayan sağanak yağmur, bazı İstanbulluları hazırlıksız yakaladı. Vatandaşlardan temkinli davranıp şemsiyeriyle yola çıkanlar ıslanmaktan kurtulurken, yağmuru hesaba katmayanlar sırılsıklam ıslandı.

        Sağanak yağmur trafikte seyreden sürücüleri de olumsuz etkiledi. Her yağmurda sıkışan trafik, maddi hasarlı kazaların da meydana gelmesiyle sürücülerin kabusu oldu. TEM Otoyolu'nda sabah saatlerinde bir TIR'ın kazaya karışması ve yoldan kaldırılmasının beklenmesi uzun araç kuyrukları oluşturdu. Şehir içinde de maddi hasarlı kazalar nedeniyle trafik sıkışıklığı yaşandı.

        BİR KAZA DAHA OLDU

        Kartal'dan Kadiköy istikametine giden 06 BA 3615 plakalı otomobilin sürücüsü, aşırı hız nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybedince karşı istikamete geçti. Olayda 1 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı.

        Kartal'dan Maltepe istikametine gitmekte olan 06BA3615 plaklı Sebahattin Taşan'ın kullandığı Hyundai marka araç, direksiyon hakimiyetinin yitirilmesi üzerine 34K1328 plakalı İlhan Demirel idaresindeki BMW marka araçla çok süratli bir şekilde çarpıştı. Çarpışmanın ardından yolun karşı şeridine geçen araç, BMW marka aracın üzerine düştü. Olayda Sabahattin Taşan isimli sürücü tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak, hayatını kaybederken, İlhan Demirel'in kullandığı araçta bulunan 4 kişi ise çeşitli

        yerlerinden yaralandı. Kazadan ardından sahilyolunda seyir halinde bulunan

        34 ZG 0725 plakalı Toyota marka bir araç ise duran araçlara arkadan çarptı. Kazaya Kartal-Bostancı hattında çalışan 134 numaralı halk otobüsü de karıştı. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri, otomobilde sıkışan yaralıları kurtarırken, yaralılardan Aziz Söğüt ve Bahar Tahmaz gelen ambulanslarla Kartal Lütfi Kırdar Eğitim Ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Ömer Faruk Algün, Nimet Kürkçüoğlu ve Muhammet Yazıcı isimli yaralılar ise

        Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne sevk edilerek, tedavi altına alındı. Fatih Sultan Mehmet Hastanesi'ne kaldırılan yaralılardan Nimet Kürkçüoğlu'nun durumunun ağır olduğu bildirildi.

        Olay yerine gelen Sabahattin Taşar'ın yakınları sinir krizi geçirirken, hayatını kaybeden Taşar'ı son bir kez görmek için ambulansa doğru yöneldi ancak polis daha fazla acı yaşamamaları için Taşar'ın yakınlarını uzaklaştırdı. Polis kazaya karışan İlhan Demirel'i gözaltına alarak, ifadesine başvurmak üzere Küçükyalı Polis Karakolu'na götürdü. Olayla ilgili başlatılan soruşturma çok yönlü olarak sürdürülüyor.

        AJANSLAR

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ