Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün itibarıyla Mars, Yengeç burcuna geçecek. Enerjimizi ailevi konu ve olaylara çevirmeye başlıyoruz. Yaklaşık 2 ay boyunca harekete geçmemiz gereken olaylarda fazla defansif ve savunmacı olabiliriz. Evimizin ve ailemizin güvenliğini bu dönemde ihmal etmemeliyiz. Mide ve göğüs problemlerine dikkat etmeliyiz.

        KOÇ

        Önümüzdeki 2 ay boyunca enerjinizi aile ilişkilerinizde ve ev hayatınızda harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya aile bireylerinizle birtakım tartışmalar ve sürtüşmeler yaşayabilirsiniz. Bu dönemde evinizin güvenliğini kesinlikle ihmal etmemeniz gerekiyor.

        BOĞA

        İletişime dayalı işlerinizde, yakın çevrenize, akrabalarınıza ve kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Sevdiklerinizle ve yakın çevrenizle iletişim kurarken savaşçı ve sürtüşmeci tavırlardan kaçınmalısınız. Ne olursa olsun sakinliğinizi korumaya çalışmalısınız.

        İKİZLER

        Paraya dayalı işlerinize ve maddi kazanımlarınıza yönelik çabalarınızın artış göstereceği bir döneme giriş yapıyorsunuz. Mars harcatmayı sevdiğinden, özel hayatınıza dayalı harcamalarınız da gündeminizde olabilir. Aşırıya kaçmadan harcama yapmaya özen gösterin.

        YENGEÇ

        Birkaç aydır üzerinizde hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini daha sağlam bir enerjiye bırakacak. Fiziksel gücünüzü kontrollü bir şekilde kullanmalı, kaza ve sakarlıklara karşı kendinize çok dikkat etmelisiniz. Alıngan ve savunmacı tavırlardan uzak durmanız gerekiyor.

        ASLAN

        Mars sizi kadersel olaylara doğru çekebilir. Enerjiniz düşük olacağından, enfeksiyonel durumlara ve alerjilere karşı çok dikkatli olmalısınız. Göğüs ve mide sorunlarını da ciddiye almalısınız. Bu dönemde sağlığınızı korumak için vitaminlerinizi ihmal etmemenizde yarar var.

        BAŞAK

        Bu dönemde sosyal alanlarınızdaki mücadeleleriniz artabilir. Grupsal işlerde isteğiniz ve azminiz çok yüksek olacak. Bu sayede kolayca çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz. Geleceğinize yönelik planlarınız ve adımlarınız bu dönem içerisinde hızlanabilir.

        TERAZİ

        Kariyeriniz hızlanacak. Sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve hedefleriniz için mücadele etmekten zevk alacaksınız. Patronlarınız ve üslerinizle olan iletişiminize özen göstermeniz gerekiyor. Yersiz alınganlıklardan uzak durmaya özen gösterin.

        AKREP

        Önünüzdeki dönem boyunca hayatınızı ilgilendiren işlerinizi ön plana koyacaksınız. Seyahat, eğitim ve hukuk konularıyla ilgili işlerinizde artış görülebilir. Tanımadığınız veya az tanıdığınız insanlarla mücadeleleriniz olabilir. Mücadele ederken kontrollü hareket etmelisiniz.

        YAY

        Bu dönem, banka, kredi, vergi, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanlarında enerjinizi harcayacaksınız. Tehlikeli her türlü aktiviteden ve oluşumdan uzak durmanız gereken bir süreçtesiniz. Çok acil değilse bu dönemde ameliyat olmaktan kaçınmalısınız.

        OĞLAK

        Karşı cinsi çekici bulacağınız bir döneme giriyorsunuz. Marsın etkisiyle, eğer bir ilişkiniz varsa enerjinizi bu ilişkiye akıtacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya varsa evliliğinizde birtakım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir. Çıkacak sorunlara empatiyle yaklaşmanızda yarar var.

        KOVA

        Bu dönemde, çalışma koşullarınız sizi biraz zorlayabilir. Hizmet alanlarınızdaki mücadeleleriniz artacak. Enerjinizi daha çok sağlığınızla ilgili alanlara akıtacaksınız. Mide ve göğüs problemlerine karşı dikkatli olmalı, bir sıkıntı yaşarsanız mutlaka ciddiye almalısınız.

        BALIK

        Bugün itibarıyla 2 ay boyunca aşk hayatınız ve varsa çocuklarınızın koşulları ön planda olacak. Bu alanlardaki mücadeleleriniz artacak. Karşı cinsi çekici bulacaksınız. Enerjinizi daha fazla alana yaymak, özellikle eğlenceli aktiviteler için harcamak isteyeceksiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ