Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün Ay Akrep burcunda. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Yapraklı sebzeler ekmek ve toplamak için harika günler. İkili ilişkilerde tutku ve cinsellik ön plana çıkabilir. Hırs, ihtiras ve şehvet bizi bugünlerde yönlendirebilir. İçsel huzur ve meditasyona yönelmeli, rüyalarımızı es geçmemeliyiz. Yeni projeler olabilir.

        KOÇ

        Para ve hesap işleriniz devrede olacak. Ketum olacaksınız ve duygularınızı ifade etmekte zorlanabilirsiniz. Aile hayatınızda aradığınız huzuru bulabilir, bu cumartesi sevdiklerinizle paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Harcamalarınız konusunda dikkatli olun.

        BOĞA

        Bugün, özel hayatınıza veya ortaklı işlerinize daha fazla vakit ayıracaksınız. Ortaklaşa işlerinizde iletişiminizi hızlandıracak, önemli konuşmaların devreye girdiğini göreceksiniz. Yakın çevrenizin planları sizi hareketlendirebilir, moralinizi yukarıya çekebilir.

        İKİZLER

        İş ve hizmet alanlarınızda yapmanız gereken günlük işleriniz devrede olabilir. Maddi konularda güzel ve sevindirici gelişmeler içinde olabilirsiniz. Bu aralar akraba, kardeş ve yakın çevrenizle iletişimleriniz güzelleşiyor. Alacağınız destek sizi mutlu edebilir.

        YENGEÇ

        Bugün, aşk hayatınızda sevdiğiniz insanla paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Hayata anlayış ve keyifle baktığınız bugünlerde, kendinizi doğru ifade etmekten kaçınmamaya özen gösterin. Sağlığınıza dikkat etmeli gereken kontrollerinizi es geçmemelisiniz.

        ASLAN

        Aile hayatınızda huzurunuz yerinde olabilir. Sevdiklerinizle paylaşımlarınızı artırabilirsiniz. Kafanızdaki planları bir an önce uygulamak istiyorsunuz ama henüz vakti değil. Konuşmalarınızı hızlandırabilirsiniz. Parasal konularda alacağınız destek size iyi gelebilir.

        BAŞAK

        Bugün yakın çevrenizle iletişiminizi hızlandırırken, arkadaşlarınızı da planlarınıza dahil edebilirsiniz. Bir davet veya organizasyonda keyifli sohbetler ve konuşmalar devrede olacak. Karşınıza değerlendirebileceğiniz beklenmedik iş fırsatları çıkabilir.

        TERAZİ

        Bugün maddi konulara odaklı bir gün sizleri bekliyor. Alışveriş yapabilir, çalışıyorsanız iş alanlarınızda parasal tatmini sağlayabilirsiniz. Kariyerinizdeki güzel ve etkili konuşmalar yerinizi sağlamlaştırabilir. İhmal ettiğiniz aile bireyleriyle ilgilenmek için güzel bir gün.

        AKREP

        Bu birkaç gün boyunca kendinizi rahat ortaya koyabileceksiniz. Diğer insanlardan alacağınız tavsiyeler hayatınızı düzene koymanıza yardımcı olabilir. Bir seyahat veya tatil imkânı sizi mutlu edecek. Tatil için alışverişe çıkacaksanız harcamalarınıza dikkat edin.

        YAY

        Geri planda duracağınız ve bugün canınız önemli işlerle uğraşmak istemeyebilir. Rüyalarınız ve sezgileriniz size doğru yolu gösterebilir. Etrafınızda olup bitenler sizi her anlamda güçlendiriyor. Fırsatları iyi değerlendirmeli geleceğe yatırım yapmalısınız.

        OĞLAK

        Bugün sosyal ortamlarınızda ortaklaşa adımlar atabilirsiniz. Arkadaşlarınızla bir arada olacak, sevdiğiniz insana anlayışla yaklaşacaksınız. Problemlerinizin üzerine gitmek için harika bir gün. Dış ortamlarda bulunmak size iyi gelebilir. Sinemaya ya da konsere gidebilirsiniz.

        KOVA

        Bugün, oldukça yoğun bir gün olabilir. Çalışarak ve kendinizi göstererek ilerlemek isteyeceksiniz. Çalışmayanlarsa yine günlük programları içinde hareket edebilirler. Yapmanız gereken işlerinizde ilk adımı geçtikten sonra hemen yumuşamayın.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ