Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam HT Cumartesi Erkeklerin güçlü silahı aksesuvar

        Esra ÇORUH / HT CUMARTESİ

        Birkaç sene öncesine kadar erkekleri pembe giymeye alıştırmaya, farklı aksesuvar kullandırmaya ve farklı renklerle buluşturmaya çalışıyorduk oysa şimdilerde durum çok farklı. Başınızı nereye çevirirseniz renkli çorap giyen ya da desen ve renk konusunda sınır tanımayan erkekler görebilirsiniz. Artık erkekler, kadınlardan daha cesur. Renkli, modern bir tarzı benimsemek en maskülen ve tarzından ödün vermeyen erkekler için bile çocuk oyuncağı... Kadınlar nasıl kıyafetlerini aksesuvarları olmadan tamamlayamazlarsa artık erkekler için de aynısı geçerli. Hatta aksesuvar kullanma konusunda erkekler kadınlara ders verecek duruma geldi. Artık aksesuvarlar erkeklerin en önemli silahı.

        Erkeklerin gardıroplarında trendler ne olursa olsun aynı sabit parçalar var, fark yaratma işi de aksesuvarlara kalıyor. 2015 ilkbahar-yaz sezonu aksesuvarsız dışarı çıkmayan erkekler için alternatifi bol ve renkli bir sezon. Stil sahibi beyler bu sezon klasik ve zamansız parçalarını trendlerle değişen ve modernleşen aksesuvarlarla tamamlayacak. Beyler, moda konusunda sizlerle ısınma turlarını çoktan geçtik, siz de yazı aksesuvarsız geçirmeyin...

        Sırt çantaları

        Laptop çantaları out, sırt çantaları in! “Sportif bir dizi faaliyet, metropol erkeğinin çanta kullanmasına önayak oldu” diyebiliriz. Kullanımı en rahat modellerden olan sırt çantaları, erkeklerin vazgeçilmezi.

        İpucu: Sırt çantasıyla yaratacağınız stil, sizi bir adım öne taşıyacak. Cool duruşuyla gece-gündüz sırtınızdan çıkarmak istemeyeceksiniz.

        Hasır şapka

        Şapkalar yeni sezonda özellikle hasır modelleriyle sadece kadınların değil erkeklerin de aksesuvar dolaplarında baş köşede... Fötr tarzı hasır şapkalar, yazın plajlarda başına güneş geçmesini istemeyen beylerin en şık, en cool aksesuvarından biri şüphesiz.

        İpucu: Şort, gömlek ve hasır şapka üçlüsüyle yazın sadece plajlarda değil, gündüz şehirde bile cool görünmeniz garanti.

        Flip flop mu terlik mi?

        Kalın bantlı terlikleri bilirsiniz, bu sezon kadınlarda da sıkça gördüğümüz kalın bantlı terlikler, eskiden erkeklerin giydiği bir modeldi daha sonra yıllar içinde bu model kayboldu ve trendlerle birlikte flip flop beylerin de vazgeçilmezi oldu. Ancak 2015 yazında kalın bantlı terlikler hızlı bir geri dönüş yaptı ve flip flop’lara alternatif oldu.

        İpucu: Özellikle parmak arası terliklerle rahat edemeyen erkeklere kalın bantlı modelleri önerebiliriz. Ancak yine de flip flop’ların daha zarif durduğu kesin. Karar sizin...

        Loafer

        Loafer yani bağcıksız ayakkabılar özellikle yeni sezonda şık ve cool tarzlarıyla dikkat çekiyor. Geçen sezon sıkça gördüğümüz loafer’lar yeni sezonda farklı renk ve modellerle yine erkeklerin gözdelerinden. Yazın rahatlıkla ayağınıza geçirebileceğiniz loafer ayakkabılar ile şıklığınız garanti.

        İpucu: Loafer’ları şortlar ve haki pantolonlarla tamamlayarak sezonun en cool kombinini oluşturabilirsiniz. Tek şart, mevsim ne olursa olsun loafer’ları çorapsız giyin!

        Güneş gözlüğü

        Güneş gözlüğü, kadınlar kadar erkeklerin de en cool korunma kalkanlarından. Trendlerle birlikte her sezon birbirinden karizmatik modellerle karşımıza çıkan güneş gözlükleri, erkeklerin yaz şıklığının garantisi. Gözlük modellerine baktığımızda geçmiş senelere göre radikal değişimler söz konusu. Bu değişimlerden en göze çarpan ise birbirinden çarpıcı renkler.

        İpucu: Yüz şeklinize uygun modelleri seçerek en doğru sonuca ulaşabilirsiniz. Yüzünüze yakışan sezonun trendi güneş gözlüğüyle senenin modasına ayak uydururken plajın en dikkat çeken erkeği siz olabilirsiniz, bizden söylemesi.

        Deri bileklikler

        Saatleriniz artık yalnız değil. Kolye ve yüzük dışında bizce erkeklere en çok yakışan aksesuvarlardan olan deri bileklikler, beylerin güçlü silahlarından biri.

        İpucu: Kolunuza saat takıp çıkma lüksünüz kalmadı, saatlerinizi mutlaka deri bilekliklerle tamamlamalısınız. Kaliteli ve uzun ömürlü deri bilekliklerle bu yazı aksesuvarsız geçirmeyin.

        Kol düğmeleri

        Erkekler kişilik ve tarzlarını seçtikleri kol düğmeleriyle yansıtır. Biliyoruz ki kol düğmeleri sizin için değerli bir mücevher gibi. Bu yaz için kaba, klasik, sıkıcı kol düğmelerini bir kenara bırakın ve ufkunuzu biraz açın.

        İpucu: Farklı şekil ve formlar, metalik detaylar ve farklı renklerle kol düğmeleri artık çok modern. Seçtiğiniz modern bir kol düğmesiyle düz beyaz gömleğinizin havasını değiştirin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ