Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün ve yarın öğlene kadar Ay, Yay burcunda olacak. Sırt, siyatik ve varis ağrıları azabilir. Ev işlerinde temizlik ve tamirat için çok uygun günler. Beslenmede protein günleri olduğundan, protein ağırlıklı beslenmek vücudumuza iyi gelecek. Ayrıca bol meyve tüketmemiz yararımıza olacak. Isınmadan spor yapmaktan kaçınmalıyız. Fikir alışverişleri, felsefe, seyahat, bilgi ve beceri isteyen her iş için uygun günlerdeyiz.

        KOÇ

        Bugün, özgürlük hissiyle hareket edeceksiniz. Uzak çevrelerden alacağınız haberler sizi düşündürebilir. Özel hayatınızda keyfinize diyecek yok. İş hayatınızda biraz hafiflemelisiniz.

        BOĞA

        Ortaklaşa para harcamalarınızda rahat davranabilirsiniz. Hayata güvenle bakmanın tam zamanı. Duygularınızı etkileyecek kararlardan uzak durun. Ufak tefek şeyler sizi üzmemeli.

        İKİZLER

        Özel hayatınıza odaklı bir gün geçirebilirsiniz. Başınıza buyruk hareket etmeyi seviyorsunuz ama sevdiğiniz kişiyle fikir ayrılıkları yaşayabilirsiniz. İletişimsel konularda şanslısınız.

        YENGEÇ

        Tamamlamanız gerekenler konusunda rahat ve özgür hissedebilir, paylaşımcı yönlerinizi ön plana çıkarabilirsiniz. Bu aralar kendinize odaklısınız. Fikir ayrılıkları gözünüzde büyümesin.

        ASLAN

        Bugün, olayların eğlenceli yönlerine odaklanarak hareket etmek isteyeceksiniz. Sosyal çevrenizdeki hareketleriniz hissettiklerinizle örtüşmeyebilir. Şansınız çok yüksek olacak.

        BAŞAK

        Hayatınızda hızlı gelişmeler var ama siz bu hıza istediğiniz gibi yetişemiyorsunuz. Bugün birçok planınızı telefonla halletmeye çalışabilirsiniz. Sevdiklerinizin yanında güvende hissedeceksiniz.

        TERAZİ

        Yakın çevrenizle ortaklaşa yapılan her iş sizi bir üst basamağa taşıyacak. Tek başınıza hareket etmek yerine sevdiklerinizden destek alın. Sosyal ortamlarda güzel şanslar yakalayabilirsiniz.

        AKREP

        Bugün bir şeylere sahip olmak, satın almak veya paranızın hesabını yapmak, size kendinizi güvende hissettirebilir. Siz değişmeye istekli oldukça her şey daha rahat şekillenecek.

        YAY

        Kendinizi kuş kadar özgür hissedebilirsiniz. Önünüzü tıkayan insanlardan uzak durmalı, enerjinizi sizi daha yukarılara taşıyacak insanlara harcamalısınız. Fikir ayrılıklarına çok takılmayın.

        OĞLAK

        Bugün, kararlarınızda mantığınızdan yardım alabilirsiniz. Özel hayatınızda yapacağınız konuşmalar hayatınız adına sizi destekliyor. İş konularında daha mantıklı olmaya özen gösterin.

        KOVA

        Gireceğiniz ortamlardan ekstra fayda sağlayacağınız bir gün içindesiniz. Sevdiğiniz insana anlayışla yaklaşmanız çok önemli. Bunu yaparsanız düşlediğiniz uyumu yakalayabilirsiniz.

        BALIK

        Rahat ve özgür tavırlarınız insanların sizi daha kolay benimsemesine yol açıyor. Ön planda olmaktan korkmayın. İş hayatınızda güzel gelişmeler oluşabilir. Ailenize karşı anlayışlı olun.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ