Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün sabah saatlerinde her zamankinden daha ciddi, daha mesafeli ve iş bitirici olabiliriz. Öğlen saatlerinde Ay boşlukta olacak. Bu yüzden önemli işlerimizi öğleden sonraya bırakmak faydalı olabilir. Öğleden sonraysa daha çok toplumsal ve grupsal konularla ilgilenmek isteyebiliriz. Gün boyunca çevremizle ilişkilerimiz bizim için önemli olacak. Çevremizdeki insanlarla iletişim halinde olmak isteyeceğiz.

        KOÇ

        Kariyer alanlarınızda kendinizi göstermek isteyeceksiniz. İş hayatınızda diğer insanlardan istediğiniz maddi ve manevi yardımı alabileceksiniz. İş ve eğlence arasında gitgelleriniz olabilir.

        BOĞA

        Bugün, dış ortamlarda bulunmak öne çıkabilir. İş alanlarınızda bazı noktalarda duygusal olarak olayları sahiplenebilirsiniz. Bu, duygu yoğunluklarınızı artırabilir. Hayat size güzel sürprizler hazırlıyor.

        İKİZLER

        Ortaklaşa para konuları devreye girecek. Sevdiğiniz insanın parasal konularıyla ilgilenebilir veya ortak planlarınız üzerinden gününüzü yönlendirebilirsiniz. Çevrenizden yardım alacaksınız.

        YENGEÇ

        Özel hayatınız ve ikili ilişkileriniz devrede olacak. Ortaklı ve uzun vadeli işleriniz varsa iyi etkileşimler altında olacaksınız. Kendinizi fiziksel anlamda harekete geçirecek bir sürü olay içindesiniz.

        ASLAN

        İş, hizmet ve sağlık alanlarınız ön planda olacak. İşiniz ve kişisel istekleriniz arasında kalabilirsiniz. Hayatınızda gelişen güzel olaylar var. Korkmayın, hepsini bir şekilde yakalayacaksınız.

        BAŞAK

        Bugün aşk, hayatınızın önemli bir parçası olabilir. Hayata daha sevgisel yaklaşmak isteyeceksiniz. Kafa dinlemeyi tercih ettiğiniz bu dönemde, enerjinizi dış ortamlarda atmayı ihmal etmeyin.

        TERAZİ

        Eviniz ve ailenizle ilgili konular hayatınızın önemli bir parçası olabilir. Sorumluluklarınızla ruhunuzu rahatlatabilirsiniz. Kendi iç kaynaklarınız size doğru yolu gösterecek, merak etmeyin.

        AKREP

        Akrabalarınızla ilgili konu ve olaylarda sorumluluklarınızla davranacaksınız. İş alanlarınızda beraber çalıştığınız insanlara karşı anlayışı elden bırakmayın. Sezgileriniz size doğru yolu gösterecek.

        YAY

        Bugün maddi konularla uğraşmak ve bu alanda kendinizi güvende hissetmek ihtiyacında olabilirsiniz. Her türlü olaya karşı hazırlıklı olmak isteyebilirsiniz. İş hayatınızda güzel gelişmeler olabilir.

        OĞLAK

        Kişisel istekleriniz ve tercihleriniz ön planda olacak. Aşk hayatınızda duygusal anlamda besleneceğiniz bugün, işle ilgili sorumluluklarınızın sizi fazlasıyla bunalttığına şahit olabilirsiniz.

        KOVA

        Geri planda durmak hayatınızda etkili olabilir. Hayatı her yönüyle gözden geçireceğiniz birkaç gün geçireceksiniz. Eğlenceli konu ve olaylara odaklanarak biraz rahatlayabilirsiniz.

        BALIK

        Sosyal ortamlarınızda ve arkadaşlık ilişkilerinizde, iletişiminiz size kendinizi iyi hissettirecek. Kafanızda bir sürü fikir olabilir. Bu fikirleri yavaş yavaş hayatınıza sokmanız gerekiyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ