Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam İstanbul ve Başkentte elektrik kesintisi

        İstanbul'da Gaziosmanpaşa, Silivri, Bakırköy ve Avcılar işletme müdürlüklerince yapılacak çalışmalar nedeniyle 23-26 Kasım tarihleri arasında bazı semtlerde elektrik kesintisi uygulanacak.

        Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan yazılı açıklamaya göre, kesinti programı şöyle:

        Arnavutköy'de 23 Kasımda 07.00-17.00 saatleri arasında; Boğazköy, Bolluca ve Durusu beldeleri, Durusu Park Evleri, İmrahor Mahallesi, Karaburun Köyü, Yeniköy, Tayakadın, Baklalı, Boyalık, Balaban ve Yassıören.

        Silivri'de 23 Kasımda 08.30-14.00 saatleri arasında; Yeni Sanayi Bölgesi, Etabir kablo fabrikası ve civarı.

        Bakırköy'de 24 Kasımda 08.00-18.00 saatleri arasında; Yeşilköy,Derviş Manizade, Şaban Acar, Kazım Silivrili, Ziya Erdem, Sami Uçani, Hilmi Nali sokaklar ve civarı ile trafik sinyalizasyon.

        Büyükçekmece'de 24 Kasımda 09.00-17.00 saatleri arasında; Kıraç Beldesi Namık Kemal Mahallesi Kuruçeşme mevkisi, Pressan, Tekplast, Canteks firmaları ve civarları.

        Gaziosmanpaşa'da 26 Kasımda 08.00-15.00 saatleri arasında; Bağlarbaşı Mahallesi Adsız Nefer Caddesi, Bağlarbaşı Caddesi, Çeşmeli, Suçiçeği, Plevne Kahramanları, Ünlü, Şehit Ümit Günaydın ve Destegül sokaklar ile civarı.

        Başkentte elektrik kesintisi

        Dağıtım şebekelerinde yıllık periyodik işletme, bakım ve onarım çalışmaları nedeniyle 22-23 Kasımda Ankara'nın bazı yerlerinde elektrik kesintisi uygulanacak.

        Başkent Elektrik Dağıtım A.Ş'den yapılan açıklamaya göre, Kazan ilçesine bağlı 29 Mayıs Caddesi'nin bir bölümü, Dolunay, Mithat Paşa, Dumlupınar caddeleri, Karagöl, Manas, İldeniz sokaklar, Zehra sokak ve civarı 22 Kasım Cumartesi günü 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik alamayacak.

        CP Piliç, Hilalgaz, Bostans, MND Gıda, Kule Vinç, Milangaz, Panel Makina, Özdağ petrol, Ankara Petrol, Kibaroğlu İnşaat, Erdemler Soğutma, Büyükşehir Fidanlık, Veterinerlik Fakültesi, Bitik köyü ve civarına da 23 Kasım Pazar günü 09.00-12.00 saatleri arasında elektrik verilemeyecek.

        AA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ