Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün Ay, Balık burcunda olacak. Salgı sistemimiz uyarılıyor. Astrolojide Balık burcu ayakları, ayak parmaklarını ve mukus salgısını temsil eder. O yüzden mümkün olduğunca bu organlarımızı işin içine alacak ameliyatlardan ve operasyonlardan uzak durmalıyız. Beslenmede karbonhidrat günleri olduğundan unlu ve tatlı tüketme ihtiyacımız artabilir. Şeker hastaları önümüzdeki birkaç güne çok dikkat etmemeliler.

        KOÇ

        Bugün beklenmedik duygu değişimlerine açık olmalısınız. Hayatınızın yönetimi elinizde değilmiş gibi hissedebilir, birçok kadersel olaya şahit olabilirsiniz. Olayları anlamlandıracaksınız.

        BOĞA

        Sosyal çevrenizde ve arkadaş ortamlarınızda grup çalışmalarında bulunabilir, hiç anlaşacağınızı düşünmediğiniz insanlardan keyif alabilirsiniz. Sosyalliğinizi biraz daha artırabilirsiniz.

        İKİZLER

        Kariyerinizde rahat ve düşünceli yaklaşımlarınızla kendi şansınızı kendiniz yaratabilirsiniz. Bulunacağınız ortamlarda karşılaşacağınız değişik koşulların işinize yarayacağını bilmelisiniz.

        YENGEÇ

        Bugün iş hayatınızda ilginç şanslar yakalamanız mümkün. Kafanızı rahatlatma ihtiyacınız çok yüksek. Duyacaklarınız sizi sinirlendirse bile “Her işte bir hayır vardır” sözünü unutmayın.

        ASLAN

        Eşinizin veya partnerinizin maddi durumuyla ilgili konular öne çıkabilir. Ortaklaşa iş konularında kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Kafanızda hâlâ çözemediğiniz konular var.

        BAŞAK

        Özel yaşantınızda duygusallığınız ve romantikliğiniz fazla olabilir. Ortaklaşa hareket etmeniz gereken konularda kararsızlık yaşayabilirsiniz. Arkadaşlarınız sizi destekleyecek, onları dinleyin.

        TERAZİ

        Bugün, duygu değişkenliğiniz fazla olabilir. Kafanız bazı konularda karışık. Parasal bağlantılarınız için harekete geçebilirsiniz. Sosyal çevrenizde güzel etkileşimler söz konusu olacak.

        AKREP

        Aşk hayatınızda fedakârlıklarınız ve geri adımlarınız söz konusu olabilir. Meraklı ve hareketli yapınızı, hobilerinize ve işinize aktarabilirsiniz. Olayları gözünüzde büyütmemelisiniz.

        YAY

        Ailevi konular gündeminizde olacak. İşlerinizi evinizden yürütseniz bile, yerinizde duramayacak ve heyecanınızı körükleyecek işler peşinde koşacaksınız. Sevdiğinize karşı açık olun.

        OĞLAK

        Günü biraz dağınık etiklerle ve yakın çevreniz devrede olarak geçirebilirsiniz. İletişiminizde ve yakın çevre olaylarınızda ortaklaşa hareket etmeye özen göstermenizde yarar var.

        KOVA

        Bugün parasal konularınız aktif olacak. Parasal konularda duygusal tepkiler verebilir, kendinizi bile şaşırtabilirsiniz. İş hayatınızda kendinizi mutlu ve huzurlu hissedebilirsiniz.

        BALIK

        Kişisel isteklerinize odaklanabilirsiniz. Duygularınızda kararsızlıklar görülebilir. Bir anda karar verebilir, sonrasındaysa bu kararın hayatınızdaki insana uymadığını fark edebilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ