Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem Trafik TEM otoyolundaki yoğunluk devam ediyor

        Bayram tatilini fırsat bilerek İstanbul güzergahından yola çıkan sürücüler, özellikle otoyolun Ankara yönünde araç yoğunluğuna neden oldu.

        Gümüşova rampaları ile Kaynaşlı gişeleri arasında araçlar yavaş ilerleyebilirken gişeler, 1, 2 ve 4'üncü viyadük ile Bolu Dağı Tüneli'nde yaşanan aşırı yoğunluk, ulaşımı zaman zaman durma noktasına getiriyor.

        Bayram tatili nedeniyle önlemlerini artıran trafik ekipleri, sürücüleri hız limitlerini aşmamaları ve trafik kurallarına riayet etmeleri konusunda uyarıyor.

        Trafikte akşam saatlerine kadar yoğunluğun devam etmesi bekleniyor.

        TEKİRDAĞ-İPSALA YOLU FELÇ

        Bayram öncesi şehirlerarası yollarda artan araç sayısına bir de karayollarında bakım- onarım çalışmaları eklenince trafik felç oldu. Tatili yurt dışında geçirmek için yola çıkanlar, Tekirdağ- İpsala arasındaki 80 kilometrelik yolu 2.5 saatte geçebildi.

        Karayollarının bir çok noktasında olduğu gibi Tekirdağ ve ilçelerinde onarım ve yapım çalışmaları trafiği felç etti. Malkara'da 3 noktada devam eden onarım ve bakım çalışması, İnecik'te yol bakım çalışması ile giriş ve çıkıştaki battı- çıktı geçit inşaatı, Keşan'da yol yapım çalışması Tekirdağ- İpsala yolunda seyreden sürücüleri çileden çıkardı.

        Bayramı yurt dışında geçirmek için bu sabah İstanbul'dan yola çıkanlar, karayolu bakım- onarım ve yapım çalışmaları nedeniyle kuyruklarda uzun süre beklemek zorunda kaldı.

        AA-DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ