Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Bağdat Caddesi başta olmak üzere Kadıköy’de birçok noktada trafik denetimleri aralıksız sürüyor

        Mesut TURAN / GAZETE HABERTÜRK

        Caddesi başta olmak üzere Kadıköy’ün 4 ayrı noktasında polis tarafından trafik uygulaması yapıldı. Özellikle geçen hafta çiçekçi Mehmet Emin Kaya’nın bir aracın çarpmasıyla ölmesi, olaydan 20 saat sonra da bir otomobilin yayaların arasına girerek 1 kişinin ölümüne yol açmasından sonra polis denetimlerini sıklaştırdı. İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı trafik denetleme ekipleri, Kadıköy Bağdat Caddesi’nde genel trafik uygulamasında başta plakasız lüks araçlar olmak üzere birçok araca ceza kesti. Yapılan uygulamada 191 araca ceza kesilirken, 13 araç trafikten men edildi. Toplam 43 bin lira ceza kesildi.

        İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Ekipleri, Kadıköy Bağdat Caddesi, Kadıköy Sahil ile ilçede iki farklı noktada gece yarısından itibaren uygulama noktası oluşturdu. Trafik polisleri ve motorize ekiplerin görev yaptığı uygulamada, başta plakasız lüks araçlar olmak üzere şüpheli araçlar ve motosikletler durduruldu. Uygulamada durdurulan araçların, egzoz ve trafiği tehlikeye düşürüp düşürmediği kontrol edildi. Kadıköy’de 4 ayrı noktada oluşturulan ve yaklaşık 4 saat süren uygulamalarda 191 araca cezai işlem uygulandı.

        GÜRÜLTÜ CEZASI

        Toplamda 43 bin 598 TL ceza kesen ekipler trafik sigortası olmayan, egzozları aşırı gürültü çıkaran ve trafiği tehlikeye sokmaktan haklarında işlem yaptıkları 13 aracı ise trafikten men etti. Polis ekiplerinin önümüzdeki günlerde de trafik uygulamalarını sürdüreceği öğrenildi.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ