Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Astroloji Hande Kazanova'dan günlük burç yorumları..

        HANDE KAZANOVA / HABERTÜRK MAGAZİN

        Güzelliğin ve estetiğin sembolü Venüs’ün geriliyor olması sadece ilişkilerimizin kontrolünü değil, para ve yatırım alanlarımızın zorlanmasını da karşımıza getirebilir. Bu süreçte masraflara dikkat etmeli, giderlerimizi çok iyi planlamalıyız. Venüs’ün çoğunlukla Aslan burcunda geriliyor olması, lüks tüketime yönelme isteğimizi artırabilir. Kendimizde ve hayatımızda abartılı değişiklikler yapma arzumuzun önüne geçmeli, fiziksel değişikliklerden (saç rengi, şekli, vs.) kaçınmalıyız. Anlık değişim isteğimizi iyi kontrol etmeliyiz. Aşk hayatımızda ve çocuklarımızla olan ilişkilerimizde sorunlar görülebilir. İstenmeyen hamilelikler ya da çocuk yapma, üreme isteğinin yüksek olması gibi durumlar görülebilir. İlişkilerimizde aşırı gururla hareket edebiliriz. Bir ilişkiyi başlamak veya bitirmek için uygun bir dönemde olmayacağız. Söz, nişan ve evlilik tarihimizi bugünlere denk getirmeyelim. Eski ilişkilerimiz karşımıza geldiğinde “Ne güzel, bana geri döndü” diyerek kendimizi kaptırmayalım. Karar vermek ve adım atmak için Venüs’ün düzelmesini bekleyelim. Daha önceden sıkıntı yaşadığımız, bir şekilde yarım kalmış ilişkilerimizde özür dileme, konunun kapanması, helallik alma gibi durumlar daha çok işimize yarayabilir.

        KOÇ

        Venüs sizin iş, hizmet ve sağlık alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Bu konulardaki ilişkilerinizde bozulmalar ve sorunlar oluşabilir. 31 Temmuz’a kadar iş ilişkilerinize, bağlantılarınıza ve sağlığınıza dikkat etmelisiniz.

        BOĞA

        Aşk evinizde gerilemesine başlayan Venüs; bitmemiş aşk meselelerini hayatınıza taşıyabilir. 31 Temmuz’a kadar aşk hayatınızda ve varsa çocuğunuzla olan ilişkilerinizde çok dikkatli adımlar atmalısınız.

        İKİZLER

        Bugün gerilemesine başlayacak olan Venüs, aile hayatınızdaki çözülmemiş duygusal konuları hayatınıza taşıyacak. 31 Temmuz’dan eylül başına kadar, akrabalarınızla olan ilişkilerinizde zorlanmalar yaşayabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Venüs’ün yakın çevre alanlarınızda gerilemesiyle birlikte 1 hafta boyunca yakın çevrenizde ilişki içinde olduğunuz insanlarla sorunlara açık olabilirsiniz. Etrafınızdaki insanlarla bağlantılarınızda sıkıntılar oluşabilir.

        ASLAN

        Venüs para evinizde gerilemeye başlayacak. Ay sonuna kadar maddi konularda dikkatli adımlar atmanız yerinde olabilir. Büyük harcamalardan kaçının ve daha öceden konuşulmuş para işlerinizin üzerine eğilin.

        BAŞAK

        31 Temmuz’a kadar fiziksel görüntünüzde değişiklik yapmamaya çalışın. İlişkilerinizde ve kendinizle olan bağlantılarınızda sıkıntı ve sorunlar oluşabilir. Çözemediğiniz konuları çözmek için kolları sıvamalısınız.

        TERAZİ

        Eski duygusal konular ve ilişkiler ay sonuna kadar devrede olabilir. İlişkilerinizde sıkıntılara açık olacaksınız. Ay sonundan 6 Eylül’e kadarki süreçteyse arkadaşlarınızla ve sosyal çevrenizle ilişkilerinizde aksilikler oluşabilir.

        AKREP

        Venüs, arkadaşlık alanlarınızda gerilemesine başlayacak. Eski arkadaşlarınızla kontaklarınız artabilir. Organizasyona ve gruplara dayalı işlerinizde ay sonuna kadar sorunlara ve aksiliklere açık olacaksınız.

        YAY

        Venüs, sizin kariyer ve iş alanlarınızda gerilemesine başlıyor. İş hayatınızda kurduğunuz ilişkilerde ay sonuna kadar sorunlara açık olacaksınız. Toplum içinde yanlış ilişkiler içine girebilirsiniz. Aile ilişkilerinize dikkat edin.

        OĞLAK

        Bugün itibarıyla Venüs, eğitim, seyahat, medya, ticaret, hukuk alanlarınızda gerilemesine başlıyor. Bu alanlarınızdaki ilişkilerinize ve uzakta bulunan akrabalarınızla kontaklarınıza çok dikkat etmeniz gerekiyor.

        KOVA

        Ortaklaşa para alanlarınızda Venüs gerilemeye başlıyor. Ay sonuna kadar önemli bir borcun altına girmemeye çalışın ve kredi almamaya özen gösterin. Önemli parasal işlerinizde aksiliklere ve zorlanmalara açık olacaksınız.

        BALIK

        Venüs, ikili ilişkilerde ve evlilik evinizde gerileyecek. 31 Temmuz’a kadar duygu alışverişlerinizde dikkatli olmalısınız. Sevdiğiniz insana yanlış ifadelerle yaklaşabilir ya da sevginizi ifade etmekte zorlanabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ