Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün Ay, Kova burcunda dolaşacak. Evi havalandırmak, temizlik yapmak, cam silmek uzun süreli etki sağlayacaktır. Evcil hayvanların yaşam alanlarını temizlemek, elektronik ve teknolojik aletlerin bakımını yapmak olumludur. Özgürlüğümüze düşkün olabiliriz. Yine de olan biteni konuşmak, paylaşmak ve grupsal çalışmalar içinde olmak bizim için önemli olacak. Sabit fikirlilikten kaçınmalıyız.

        KOÇ

        Bugün arkadaşlarınız tarafından hayatınıza dair desteklendiğinizi bilmek güzel olacak. İşbirliğine yatkın davranışlarınız olmasına rağmen sevdiğiniz insanla aynı fikirleri paylaşmayacaksınız.

        BOĞA

        Kariyer ve iş ortamlarınızda şartlarınızı zorlanmadan oluşturacaksınız ama aklınız ailevi konulara takılı olacak. Aile hayatınızda konuştuklarınızla yaptıklarınız birbirine uymayabilir.

        İKİZLER

        Seyahate çıkma ve değişik yerlerde bulunma arzunuz yüksek olacak. Arkadaşlarınız ve çevreniz sizi destekliyor. Yalnız önce sizin kendinize ve fikirlerinize inanmanız gerekiyor.

        YENGEÇ

        Bugün, ailenizin harcamaları ve parasal konularına yardım etmek size kendinizi iyi hissettirebilir. Kafanızdaki hesabı tutturmak kolay olmayacak. Para işlerinizde tahminlerden kaçınmalısınız.

        ASLAN

        Sevdiğiniz insanla yapacağınız kısa vadeli planlar hoşunuza gidebilir. Çevrenizden faydalanmasını iyi bileceksiniz. Özel hayatınıza ve partnerinizin fikirlerine bu aralar önem vermelisiniz.

        BAŞAK

        Para kazanmaya odaklı olduğunuz bu dönemde, işlerinizin karşılığını almak sizin için önemli olacak. İş alanlarınızdaki bazı fikir ayrılıkları sizi zorlayabilir. Onarıcı ve yenileyici olmaya çalışın.

        TERAZİ

        Aşk hayatınızda veya eğlenceli yer ve ortamlarda keyfinize diyecek olmayabilir. Partnerinizden alacağınız destekle kendinizi şanslı hissedeceksiniz. Sosyal ortamlarda keyfiniz aşağıya çekilebilir.

        AKREP

        Ev ve aile hayatınızda dinlenmek, kendinizi sığınağınızda hissetmek isteyeceksiniz. Davranışlarınızda zorlandığınız alanları gözden geçirin. Bunun sonucunda daha sağlıklı hareket edebilirsiniz.

        YAY

        Yakın çevrenizle birlikte arkadaş ortamlarınızda oldukça keyifli bir gün geçirebilirsiniz. Uzakta bulunan akrabalarınız bazı konuşmalarıyla canınızı sıkabilirler. Bunlara aldırış etmeyin.

        OĞLAK

        İş hayatınızdaki oluşumları paraya dökmek ve karşılığını almak için harika bir gün olabilir. Yalnız dereyi görmeden paçaları sıvamayın. Ortaklaşa atılacak adımlar daha çok işinize yarayacak.

        KOVA

        Kendi alanlarınıza yöneleceğiniz, kendi isteklerinizi yerine getirmek isteyeceğiniz bir gün olabilir. Özel hayatınızda sevdiğiniz insanla bakış açılarınız aynı değil. İlişkilerinizde hassaslıklar oluşabilir.

        BALIK

        Canınız pek önemli işlerle uğraşmak istemezken, geri planda olacağınız işlerinizin peşine düşebilirsiniz. Sağlığınızla ilgili konuşmalar canınızı sıkmasın. Bu aralar her şeye fazla takılıyorsunuz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ