Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün ve yarın Ay, Koç burcunda dolaşıyor. Baharatlardan ve sıcak yemeklerden kaçınmalı, su tüketmeli, meyve yemeye özen göstermeliyiz. Baş ağrılarına dikkat etmeli, anlık duygusal çıkışlardan uzak durmalıyız. Hız ve risk gerektiren işleri başlatmak için uygun günler olabilir. Ama bu hafta genel olarak zorlayıcı olduğundan önemli işlerimizi başlatmaktan kaçınmalıyız.

        KOÇ

        Dinamik ve hareketli duruşunuz, etrafınızdaki kişiler tarafından pozitif algılanmayabilir. Sizin için alışılmışın dışında kalan bu davranışlarınız sebebiyle biraz bencil gibi algılanabilirsiniz.

        BOĞA

        Sevdiğiniz kişilerle yapacağınız paraya dayalı konuşmalar her zamankine oranla fazla olabilir. Yakın çevrenizle iyi anlaşıyorsunuz. Gün içinde duygusal iniş çıkışlar yaşayabilirsiniz.

        İKİZLER

        Arkadaş çevrenizle yapılacak işlerinizin üzerine eğileceksiniz. Onlarla bir araya gelebilir, yaşadıklarınızı paylaşabilirsiniz. Harcamalarda savurganlığa kaçma eğiliminiz yüksek olacak.

        YENGEÇ

        İlişkinize anlam katmak için bir adım atmaktan korkmayın. Sevgilinizle aranızdaki sürtüşmeleri, birbirinize zıt düşmenize sebep olan pürüzleri bir kenara bırakmanız gerekiyor.

        ASLAN

        Farklı kültürleri ve size uzak görünen insanları tanımak gilginizi çekebilir. Bu merakınızı doyuracak seyahatlere çıkabilirsiniz. Yaşadığınız sorunları aşmanın en iyi yolu bu olacak.

        BAŞAK

        Aile konularında, güçlü ve etkili iletişim becerilerinizden faydalanarak akşama kadar halledilmesi gerekenler üzerine yoğunlaşabilirsiniz. Bugün, gizemli konular ilginizi çekebilir.

        TERAZİ

        Bugünün keyfini çıkarmaya odaklandığınızda, bazı şartların sizden yana olmadığını görebilirsiniz. Özel hayatınızda, ilişkide olduğunuz insana karşı anlayışı elden bırakmayın.

        AKREP

        Bir süredir ertelemekte olduğunuz ama artık halledilme zamanı gelmiş olan işlerinizle uğraşabilirsiniz. Ani karar değişiklikleri kendiniz için yaptığınız programın ilerlemesini zorlaştırabilir.

        YAY

        Kendinizi iyi hissettiğiniz, neşeli, ortamlarda bulunmak önemli olacak. Duygusal alanlarda ihtiyaçlarınız ön plana çıkabilir. Hiç beklemediğiniz olaylar sizi heyecanlandırabilir.

        OĞLAK

        Evinizde misafir ağırlamak ya da misafir olacağınız ortamlarda bulunmak söz konusu olabilir. Tüm bu faaliyetler her zamankinden farklı veya umulmadık bir şekilde gerçekleşebilir.

        KOVA

        Kafanızda dolanıp duran düşünceler ve sizi yönlendirmek isteyen çeşitli duygularınız, hareketlerinizden çok daha hızlı olabilir. Tedirginliklerinizi kendinize saklamanız gerekiyor.

        BALIK

        Yaptığınız alışverişlerde fazla açılmaya meyillisiniz. Harcamalarınızın arttığı bir dönemde olduğunuz için planlı adımlar atın. İş hayatınızda yaşanılanları kendinize fazla dert etmeyin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ