Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde bakım-onarım çalışması başlattı

        GAZETE HABERTÜRK

        İstanbul Büyükşehir Belediyesi, Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde bakım-onarım çalışması başlattı. Dün gece başlayan ve 20 Ağustos’a kadar sürecek olan çalışmalar nedeniyle E-5 karayolu geceleri 01.00-05.00 saatleri arasında kademeli olarak çift yönlü trafiğe kapatılacak. Trafik akışı Mecidiyeköy Meydanı’ndan sağlanacak.

        Şişli-Mecidiyeköy viyadüklerinde bakım, onarım ve derz yenileme çalışmaları gerçekleştirecek. E-5 karayolu üzerinde yapılacak derz değiştirme ve bakım çalışmaları ilk etapta Topkapı yönünde yapılacak. İkinci etap çalışmaları 20 Ağustos-30 Ağustos tarihleri arasında Boğaziçi Köprüsü yönünde olacak.

        Çalışmaların son etabı ise 30 Ağustos-10 Eylül tarihlerinde metrobüs yolu güzergâhında yapılacak. Çalışma bölgelerinde E-5 karayolu çift yönlü ulaşıma kapatılacak. Trafik akışı geliş ve gidiş yönlerinde Mecidiyeköy Meydanı’ndan sağlanacak.

        Bu arada TEM Bağlantı Yolu Sadabad Viyadüğü’nde de birkaç gündür asfaltlama çalışması var. Bu nedenle gece trafik akışı Kağıthane’ye yönlendiriliyor.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ