Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Evde gizli kamera çılgınlığı!

        Esin ÖVET / HT MAGAZİN

        Geçenlerde Bodrum Billionaire’nin tuvaletinde bir kadın, yanındaki kadın arkadaşına, “Eve gizli kamera yerleştirmiş, delireceğim. Sonra öğrenince ses çıkaramadım. Ama evde hareket ederken sürekli dikkatliyim. Ayağımı uzatamıyorum, esneyemiyorum, öksüremiyorum. Hayır söylemesi ayıp, gaz da çıkarabilirim. Onu bile yapamıyorum. Delireceğim. Ama adam deli. Nasıl kurtulacağım bu durumdan. Konuştuk, asla çıkarmam diyor” diye dert yanıyordu.

        Arkadaşı da “Bu konudan dertli çok kadın var. Hayır seni bu kadar kıskanıyorsa şimdi tuvaletten geç çıkmana bile delirecek” dedi.

        Kadın ise “Evet evet aynen. Hayır onun bir derdi de eve gelip gideni görmek. Benim ona sürekli yalan söylediğimi düşünüyor” karşılığını verdi.

        Gerçekten duyduklarıma pek inanamadım. Yani bu kadar inanmadan bir ilişki, evlilik sürer mi?

        İlişkinin uzun ömürlü, sağlıklı yürümesi için güven gerek hanımlar, beyler. Yani gizli kamera, eve gelip gidenler, falanlar filanlar, ben çıkamadım işin içinden. Artık gerisini siz düşünün.

        Ancak şunu söylemem gerekirse, Bodrum’da tam da eski yazlıkçı hali hâkim. Yani pazartesi sabahı evin beyleri, işlerinin başına dönüyorlar. Cuma akşamına kadar hanımlar Bodrum evlerinde yalnız.

        Bu hanımlar hafta içi orası senin burası benim Bodrum’un altını üstüne getiriyor.

        Beyler de bu durumdan çok mutlu değil, o yüzden sanırım bu gizli kameralar.

        Ama kameraların görmediği yerler var beyler. Onu da bir hesaba katınız. Ya da bu kadar kasmayın, kendinizi rahat bırakınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ