Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul İstanbul'da beklenen yağmur başladı

        İstanbul'da bu sabah etkili olan sağan yağış, TEM Otoyolu Hasdal kavşağında su baskınlarına neden oldu. Bazı araçlar birikenyağmursularından mahsur kalınca, içerisindeki yolcular da zor anlar yaşadı.Su birikintisi arabaya dolunca panikleyen biri kadın üç kişi, otomobilden çıkmaya çalıştı. Yarı bellerine kadar suya gömülenyağmurzedeler, vatandaşların da yardımıyla güvenli bir bölgeye ulaştı.

        İL İL HAVA DURUMUNU GÖRMEK İÇİN TIKLAYIN

        TAKSİM ALT GEÇİDİNİ SU BASTI

        TaksimMeydanı yayalaştırma projesi kapsamında meydanın altına yapılan alt geçidi sağanak yağmur sonrası su bastı. Araçlar burada mahsur kalırken trafik yoğunluğu oluştu. İtfaiye su tahliye çalışması yapıyor.

        İstanbul'da sabah saatlerinden itibaren etkili olan sağanak yağış, trafikte olumsuzlukları da beraberinde getirdi. Şiddetli sağanak yağış nedeniyle TEM Otoyolu Hasdal Kavşağı'nı su bastı.

        Birikenyağmursuları sürücülere de zor anlar yaşattı. Su birikintisinden geçmeye çalışan birçok araç, kavşakta mahsur kaldı. Bazı vatandaşlar araçlarının içerisinde kurtarılmayı beklerken, bazıları ise kendileri kurtulmaya çalıştı.

        İHA

        #videooynat#147599#

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ