Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün etkili olan Merkür-Satürn işbirliğiyle fikirlerimizi daha somut bir platforma oturtabilir, disiplinli, verim alacağımız çalışmalarda bulunabiliriz. Atacağımız adımlarda istediğimiz sonuçları almaya yatkın olacağız. Görüşmeler ve uzun soluklu anlaşmalar yapmak için bugünün olumlu enerjisinden faydalanalım.

        KOÇ

        İş hayatınızda düşüncelerinizi ve fikirlerinizi uygulamaya koyabilir ve istediğiniz kalıcı sonuçları elde edebilirsiniz. Ortaklaşa parasal konularda somut adımlar size çok şey kazandıracak.

        BOĞA

        Bu hafta aşk hayatınızda fikirlerinizi partnerinizle sağlam ve kalıcı bir platforma oturtabilirsiniz. Yine sanatsal işlerinizde önemli sorumluluklar almaktan çekinmeyeceksiniz.

        İKİZLER

        Aile hayatınızda şansı ve mutluluğu yakalayacaksınız. Yapmanız gerekenler ve sorumluluklarınız bugün devrede olurken fikirlerinizi sağlam bir zemine oturtmak isteyeceksiniz.

        YENGEÇ

        İletişimsel konularda şans sizden yana. Fikirlerinizi, düşüncelerinizi ve yapacaklarınızı aşkta, çocuk sorumluluklarında ve sanatsal işlerinizde ortaya koyabilir, istediğiniz sonuçları alabilirsiniz.

        ASLAN

        Bugün aile hayatınızın parasal sorumluluklarını üstleneceksiniz. Önemli görüşmeler yapabilirsiniz. Nasıl davranmanız gerektiğini bilmeniz size önemli fırsat kapılarını aralayabilir.

        BAŞAK

        Düşündüklerinizi hayata geçirmek için uygun bir gün olabilir. Önemli görüşmelerinizi ve anlaşmalarınızı bugün yapmaya çalışmalısınız, zira sonuçları tatmin edici olacaktır.

        TERAZİ

        Şanslı haftalardan birindeyiz. Bugün önemli anlaşmalar devreye girebilir. Planlarınızı hayata geçirebilir, önemli görüşmeler içinde olabilirsiniz. Ekonomi yapmak için de tam zamanı.

        AKREP

        Sosyal ortamlarda önemli konuşma ve görüşmelerinizi kalıcı iş birlikteliklerine çevirebilir ve uzun soluklu anlaşmalar sağlayabilirsiniz. Ancak işiniz ağır ve emin adımlarla ilerleyecek.

        YAY

        Önemli işler ve konuşmalar devrede olacak. Toplum önünde kendinizi mutlu hissedebilirsiniz. Satürn’den alacağınız etkilerle görüşme ve anlaşmalarınızı kalıcı bir zemine oturtabilirsiniz.

        OĞLAK

        Dış koşullara bağlı projeleriniz adına şanslı bir hafta. Yabancılarla yapılacak işleriniz varsa; medya, eğitim ve seyahat alanlarınızdaki görüşmelerinizi kalıcı bir şekilde halledebilirsiniz.

        KOVA

        Önemli bir para işinizi sağlam ve kalıcı temellere oturtabilirsiniz. Eşiniz veya partnerinizin hayatında da güzel anlaşmalar oluşabilir. Kalıcı adımlar için bu tarihi atlamamalısınız.

        BALIK

        Özel hayatınızdaki planlarınızı bugün hayata geçirin. Ortaklaşa projeleriniz için danışmanlık hizmeti almak veya taşınma işleriniz için de bu tarihten yararlanmalısınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ