Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün gökyüzünde oluşan Güneş- Jüpiter birleşimiyle, şanslı bir gün geçireceğiz. Hayatı oldukça keyifli ve mutlu algılayabiliriz. İşlerimiz, yapacaklarımız, planlarımız önem kazanabilir. Bugün itibarıyla Merkür, Terazi burcuna geçecek. 2 hafta boyunca iletişimimizde dengeli, sosyal, tarafsız ve biraz kararsız olabiliriz. Olayların 2 yönünü de görmek isteyebiliriz. İletişimimizde ilişkiler ve denge öne çıkmaya başlıyor.

        KOÇ

        Karşınıza çıkacak bir iş fırsatı yüzünüzü güldürecek. Alacağınız bir iş veya proje teklifi ayaklarınızı yerden kesebilir. Kendinizi işiniz konusunda şanslı ve mutlu hissedeceksiniz.

        BOĞA

        Aşk hayatınızda, çocuğunuzla ilgili konularda, riskli işlerde ve sanatsal faaliyetlerde yolunuz çok açık. Aşk hayatınızda hoşlandığınız insandan alacağınız teklif sizi çok mutlu edebilir.

        İKİZLER

        Emlak konularında fırsatlar içinde olabilirsiniz. Evde misafir ağırlamak önem kazanabilir. Sevdiklerinizle eğlencenin doruklarına çıkabilir veya istediğiniz gayrimenkule kavuşabilirsiniz.

        YENGEÇ

        Bugün satış, reklam, pazarlama, ulaşım, teknoloji ve iletişim alanlarınızda şanslı etkileriniz var. Bu işlerden biriyle uğraşmıyorsanız yakın çevrenizle keyfinize diyecek olmayabilir.

        ASLAN

        Parasal konularda oldukça şanslı etkileriniz var. Maddi konularda kazanımlarınız artıyor. Eliniz bollaşacak ya da önemli parasal bağlantılarla bu zenginliği ruhsal olarak hissedeceksiniz.

        BAŞAK

        Bu hafta güzel şanslar yakalayabilirsiniz. Hayat size iyimser davranacak. Düşündüklerinizi hayata geçirmek, istediklerinizi yapabilmek adına kendinizi çok mutlu hissedeceksiniz.

        TERAZİ

        Hayat sizi birçok olumsuzluktan koruyacak ve siz bunu yaşayacağınız olaylarla gayet iyi gözlemleyeceksiniz. Maddi konularda bugün harekete geçmeniz çok kolay görünüyor.

        AKREP

        Arkadaşlarınız ve çevreniz sizin için güzel planlar oluşturabilir. Grupsal organizasyonlar, aktiviteler ve etkinlikler devrede olabilir. Kendinizi sosyal ortamlarda şanslı göreceksiniz.

        YAY

        Kariyer ve iş alanlarınızda şans sizden yana. Yaptığınız işlerin karşılığını alacak ve yaptıklarınızla toplum içinde ışıldayacaksınız. Kalabalık ortamlarda daha fazla bulunmaya özen gösterin.

        OĞLAK

        Yurtdışı bağlantılı işler, seyahatler, geziler ve yabancılarla yapılacak her tür işinizde şans sizden yana. Talih kuşunu çok yakınınızda hissedeceksiniz. Önemli teklifler oluşabilir.

        KOVA

        Ortaklaşa para alanlarınızda şanslı etkileriniz çok yüksek olacak. Partnerinizin hayatındaki güzel para değişimleri sizin hayatınızı da güzelleştirebilir. Elinize bir para geçebilir.

        BALIK

        Özel hayatınızda hayati konuşmalar devrede olabilir. Hayatınızda birisi varsa o da harika gelişmeler yaşayabilir. Hayatı bir oktav üstten yaşayacak, harika hisler içinde olacaksınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ