Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        KOÇ

        Bu gece Balık burcunda oluşacak olan dolunay, kadersel alanınızda beklenmedik olayları hayatınıza taşıyabilir. Başlattığınız işlerin ve sağlık düzenlemelerinin sonuçlarını alacak, ne ektiyseniz onu biçeceksiniz.

        BOĞA

        Sosyal çevre ilişkilerinizde gerginlikler ve hassaslıklar yaşayabilirsiniz. Aşk yaşantınızla ilgilenmeniz gerekirken, kendinizi bir anda sosyal ortamlarda veya arkadaşlarınızın konularıyla ilgilenirken bulabilirsiniz.

        İKİZLER

        Dolunay, iş hayatınızda stresli oluşumları hayatınıza taşıyabilir. Evinizle ilgilenmeniz gereken zamanlarda ortaya çıkacak bir iş size rahat soluk aldırmayabilir. Her durumda ilişkilerinize dikkat etmeniz gerekecek.

        YENGEÇ

        Uzaklardan alacağınız bir haber üzerinizde stres yaratabilir. Ortaya çıkacak bir seyahat, bire bir görüşmelerinizi veya işlerinizi sıkıntıya sokabilir. Duygusal olarak içinizde oluşan stresi iyi organize etmelisiniz.

        ASLAN

        Dolunay, size ilişkilerinizde para ve mal sürtüşmeleri yaşatabilir. Belki de para biriktirmeyi hayal ederken, ortaya çıkacak bir ödeme sizi gerginleştirebilir. Eşinizin, sevgilinizin hayatında parasal sorunlar oluşabilir.

        BAŞAK

        Önümüzdeki birkaç gün sevdiğiniz insanla didişebilir ve strese girebilirsiniz. Kendinize dönük bir dönem içinde olduğunuzdan karşı tarafın sizi baskıladığını, sıktığını veya üzerinize çok fazla geldiğini düşünebilirsiniz.

        TERAZİ

        İş hayatınızda bazı sorunlar ve stresler oluşabilir. Sağlığınızla ilgili konular gündeminize oturabilir. Bu dönem içinde sağlığınıza çok dikkat etmeniz gerekecek. Halsizliklerinizin nedenini görmeye başlayacaksınız.

        AKREP

        Bu birkaç gün sosyal ortamlarda veya özel hayatınızda gerileceksiniz. Aşk hayatınızdaki kararsızlıklarınız, net olmayan koşullar sizi zorlayabilir. Arkadaş ortamlarınızda duyacaklarınızı hemen yargılamaya kalkmayın.

        YAY

        Dolunay, sizin ev ve aile evinizde gerçekleşiyor. Evinizle ilgili konularda duygusal kararlar eşiğinde olabilir ya da ailenizle stresli birkaç gün geçirebilirsiniz. İşiniz ve aileniz arasında denge kurmak sizi zorlayabilir.

        OĞLAK

        Bu dolunayda tam bir seyahate gidecekken ortaya çıkacak yeni koşullar sizi engelleyebilir. Ya da siz uzaklardayken yakın çevrenizden, sevdiklerinizden ve akrabalarınızdan duygusal haberler alabilirsiniz.

        KOVA

        Maddi alanınızda oluşan dolunay, sahip olduklarınız, alacaklarınız ve kazanımlarınız konusunda hassas günler geçirmenize neden olabilir. Enerjinizi iş alanına yoğunlaştırın. Alacak-verecek dengesini iyi kurun.

        BALIK

        Bu birkaç gün ekstra hassas olabilir, alınganlığınızı gereksiz yere ilişkinize yansıtabilirsiniz. İlişkilerinizdeki değişimler, hayatınızı derinden etkiliyor olacak. Özel hayatınızda önemli kararlarınızı devreye sokabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ