Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün sabah saatlerinde agresif ve düşüncesiz hareket etme isteğimiz yüksek olabilir. Öğleden sonraysa koşullarımızı daha sabit ve net tutmak isteyeceğiz. Yemeye-içmeye olan ihtiyacımız artabilir. Gireceğimiz ortamlardan alacağımız keyif yüksek olacağından, bir yerde uzun zaman geçirmek, zevk ve eğlenceye takılı kalmak ön plana çıkabilir.

        KOÇ

        Bu sabah kafanıza göre hareket etme isteğiniz yüksek olacak. Öğleden sonraysa iş hayatınızda güzel etkileşimler içine gireceksiniz. Gerçekçiliği elden bırakmamaya özen göstermelisiniz.

        BOĞA

        Sabah saatlerinde güne kanalize olmanız kolay olmayabilir. Öğleden sonra aşk hayatınıza göre yapılacak planlarınızı devreye sokabilirsiniz. Sevdiğiniz insana bakış açınız gerçekçi olmayabilir

        İKİZLER

        Sosyal kontaklarınız sabah saatlerinde yoğunken, öğleden sonra hayatı gözlemleyerek yorumlayacaksınız. Aile hayatınıza bakışınız daha gerçekçi olmalı yoksa ucu size dokunacak.

        YENGEÇ

        Yoğun iş hayatınızın etkilerini öğleden sonra arkadaşlarınızla bir araya gelerek ve onlarla paylaşım içine girerek atlatabilirsiniz. Yakın çevrenizde dönen olaylar sizi hayrete düşürebilir.

        ASLAN

        Dış ortamlara dayalı olarak başlayan gününüz ilerleyen saatlerde yerini daha yoğun iş oluşumlarına bırakabilir. Kendinizi göstermekten ve işlerinizi takip etmekten mutluluk duyuyorsunuz.

        BAŞAK

        Ortaklaşa parasal işlerinizi sabah saatlerinde halletme yoluna gitmeli, öğleden sonraysa daha yüksek fikirlerin peşinden koşmalısınız. Hayatınızdaki değişimleri karşılayacağınız bir gün olacak.

        TERAZİ

        Özel hayatınızla ilgilenmek isteseniz de öğleden sonra daha çok ortak parasal konulara yöneleceksiniz. Sosyal ortamlarda çekiciliğiniz çok yüksek. Bir arkadaşınızın size açılma olasılığı var.

        AKREP

        Rutin işlerinizi tamamladıktan sonra ilginizi daha çok özel hayatınıza veya ortaklaşa yapılacak olan işlerinize yönelteceksiniz. İnsanlara yol göstermekten büyük keyif alıyorsunuz.

        YAY

        Eğlenceli konulara yönelik başlayacak olan gününüz öğleden sonra yerini bitirilmesi gereken işlere bırakabilir. Tatildeyseniz eskiden ilişki yaşadığınız biriyle karşılaşma olasılığınız var.

        OĞLAK

        Güne biraz sinirli ve agresif etkilerle başlayabilirsiniz. Sonrasındaysa rahatlayarak yolunuza devam edebilirsiniz. İş ortamlarınızda aktif ve bir o kadar eğlenceli oluşumlara açık olun.

        KOVA

        İletişimsel konularda sabah saatlerinde stresli ve agresif etkileriniz var. İşlerinizi çabucak halledip öğleden sonra ailenize ve yuvanıza vakit ayırabilirsiniz. Bu size çok iyi gelecek

        BALIK

        Maddi konulardaki önemli işlerinizi sabah saatlerinde ufak tefek ayarlamalarla halledeceksiniz. Öğleden sonraysa yakın çevrenizle yapılacak hızlı planlarınızı hayatınıza sokabilirsiniz.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ