Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Gündem İstanbul Kurban Bayramı öncesi İstanbul'da alışveriş festivali

        Gaziosmanpaşa Belediyesi tarafından düzenlenen 'Bağlarbaşı Alışveriş Festivali'nin açılışına Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Gaziosmanpaşa Kaymakamı Yaşar Karadeniz, Gaziosmanpaşa Esnaflar Derneği Başkanı Yusuf Usta, Belediye Başkan Yardımcıları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

        'Fırsatlarıyla, indirimleriyle Gaziosmanpaşa'da Alışveriş Zamanı' sloganıyla gerçekleştirilen festival, mehter takımı ve animasyon gösterileri başladı. Festivale katılan vatandaşlar daha sonra bayram alışverişi yaptı. Gaziosmanpaşa Belediye Başkanı Hasan Tahsin Usta, "Festivalle, vatandaşların Kurban Bayramı öncesi alışverişlerinde AVM'leri değil, ilçenin en bilinen alışveriş merkezlerinden olan Bağlarbaşı Caddesi'ndeki esnafları tercih etmesini amaçladık. Vatandaşların rahatlıkla alışveriş yapması için Bağlarbaşı Caddesi'ni yeniden düzenledik. İnşallah bayram öncesi hem esnafımız, hem de insanlarımız bu festivalden faydalanır" diye konuştu.

        Festivale katılan vatandaşlar ise düzenlenen festival ile birlikte ucuz ve kaliteli ürünleri satın alma şansı buldu. Festivalin arefe gününe kadar devam edeceği belirtildi.

        DHA

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ