Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün doğduysanız; aktif, sosyal, dürüst, sempatik, sosyal ve nazik bir insansınız. Sakin ve telaşsız bir yapınız var ama lüksü ve değerli şeyleri seviyorsunuz. Sanata olan düşkünlüğünüz çok fazla. Çevrenizdekileri her şeye hazır etmeniz sizin doğal yetenekleriniz arasında. Bu sene, fikir ayrılıklarına dikkat etmelisiniz.

        KOÇ

        Bundan böyle mücadele alanınız, banka, ödeme, kredi, faiz, vergi, prim, sigorta ve ortaklaşa giderleriniz alanında oluşacak. Tehlikeli her tür aktiviteden uzak durmalısınız.

        BOĞA

        İş alanlarınız ve sağlık konularınız rahatlamaya başlıyor. İlişkiniz varsa enerjinizi ilişkinize akıtacaksınız. Sevdiğiniz insanla birtakım tartışmalar ve sürtüşmeler görülebilir.

        İKİZLER

        Bugün itibarıyla Mars, iş, hizmet ve sağlık evinizde hareket etmeye başlayacak. Çalışma alanında mücadeleleriniz artacak, sağlığınızla ilgili alanlarda enerjinizi harcayacaksınız.

        YENGEÇ

        Bugün itibarıyla Mars sizin aşk, eğlence ve çocuk evinizde hareket etmeye başlayacak. Aşk hayatınız, çocuklarınızın koşulları ve bu alanda mücadeleleriniz artacak.

        ASLAN

        Bugün itibarıyla Mars, sizin ev ve aile evinizde dolaşmaya başlayacak. Aile ilişkilerinizde enerjinizi harcayacaksınız. Sevdiğiniz insanla veya aile bireyleriyle tartışmalar görülebilir.

        BAŞAK

        İki ay boyunca iletişime dayalı işlerinizde, yakın çevre, akraba, kardeşlerinize dayalı konularda mücadeleleriniz artacak. Sevdiklerinizle iletişiminizde sürtüşmeci tavırlardan kaçınmalısınız.

        TERAZİ

        Mars, Akrep burcuna geçiyor ve 2 ay para evinizde hareket edecek. 2 ay boyunca paraya dayalı işlerinizde, kazanımlarınızda, maddi alanlarda, mücadeleleriniz artacak.

        AKREP

        Enerjiniz artmaya başlıyor. Hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde, mücadeleleriniz artacak. Birkaç aydır hissettiğiniz yorgunluk ve enerji kaybı, yerini yoğun bir konsantrasyona bırakıyor

        YAY

        İki ay boyunca hayatınızı ilgilendirecek işlerinizde zorlanmalar görülebilir. Enerjiniz düşük olacağından, ateşli hastalıklara ve alerjilere karşı dikkatli olmalısınız.

        OĞLAK

        Grupsal işlerde isteğiniz yüksek, çevrenizin lideri haline gelebilirsiniz. Yalnız yoğun duygularınız tartışma ortamlarını körükleyebilir, çevrenizdeki insanları kaçırmamalısınız.

        KOVA

        Mars, 2 ay boyunca iş ve kariyer alanınızda hareket etmeye başlayacak. Sorumluluklarınızda artış görülebilir. Kendinizi göstermekten ve mücadele etmekten zevk alacaksınız.

        BALIK

        Bugünden itibaren Mars, sizin yabancı ortaklı işler, hukuk, eğitim, seyahat, medya alanlarınızda hareket etmeye başlayacak. Uzun seyahatlerinizde dikkatli olmalısınız.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ