Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bayramın 3. günü zorlayıcı günlerden bir tanesi.Yapılacak işler, hizmet, sağlık, eğitim, seyahat işlerinizde bazı engeller, sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınız sizi engelleyebilir ve nefes aldırmayabilir. Girişimlerinizin engellenmesi sonucunda öfkenizi iyi kontrol etmeye çalışmalısınız. Özellikle bayram için uzak yoldaysanız çok dikkatli olun.

        BUGÜN DOĞANLAR İÇİN

        Bugün doğduysanız; sevgidolu, güvenilir, şanslı, cömert bir insansınız. Arkadaşlarınız sizin için çok önemli ve özel hayatınızda sevdiğiniz zaman tam seviyorsunuz. Şanslı bir insan olduğunuzdan hayatınız boyunca olumsuzluklar karşısında sanki omuzunuzda bir melek varmış gibi korunacaksınız. Bu sene, bazı girişimlerinizde sorunlara açıksınız.

        KOÇ

        İş, hizmet, sağlık, eğitim, seyahat işlerinizde bazı engeller, sıkıntı ve sorunlarla karşılaşabilirsiniz. Sorumluluklarınız size zor anlar yaşatabilir. Sinirinizi kontrol etmeli ve sakin olmalısınız. Bayram seyahati için yoldaysanız çok dikkatli olmaya çalışın.

        BOĞA

        Bugün parasal harcamalarınıza dikkat edin, bazı işlerinizde sıkıntılar ve problemler oluşabilir. Özellikle sporda, aktivitelerde, hareket gereken durumlarda enerjinizi ve kendinizi çok zorlamayın. Çocuğunuza olan iletişiminize dikkat etmenizde fayda var.

        İKİZLER

        Bayramın 3. gününde, aile hayatınızda sizi zorlayacak bir oluşuma hazır olmalısınız. İlişkinizde bitme kararı oluşabilir. Kavgalardan, sürtüşmelerden uzak durmak yerinde olabilir. Arkadaşlarınızla ilişkilerinize dikkat edin. Sosyal ortamlarda sakin olmaya çalışın.

        YENGEÇ

        Bugün, iletişime dayalı işlerinizde bir sonlanma, bozulma ve birtakım sıkıntılara açık olacaksınız. Yakın çevreniz ve akrabalarınızla bir aradayken bu tarihte dikkatli olun. Sağlığınıza dikkat edin. Araba kullanırken ekstra özen gösterin.

        ASLAN

        Bayramın 3. günü, aşk, eğlence ve çocuk hayatınızdaki sorumluluklar maddi anlamda sizi zorlayabilir. En kısa zamanda bütçe hesabı çıkarmalısınız. Bir tartışma, ilişki bozulmasına karşı dikkatli olmalısınız. Öfkenizi iyi kontrol etmeye çalışın. Stresten uzak durun.

        BAŞAK

        Aile hayatınızdaki olaylar sizi engelleyecek veya siz öyle düşüneceksiniz. Harekete geçmek istediğiniz konularda aile sorumluluklarınız sizi aşağıya çekebilir. Kazalara veya sakatlanmalara karşı uyanık olun.

        TERAZİ

        Bugün yakın çevrenizle bazı işlerinizde sonlanmalar ve sorunlar oluşabilir. Enerjinizi istediğiniz gibi kullanamamaktan kaynaklı olarak kısa yolculuklarda kazalara ve ihmallere karşı tetikte olun. Beklenmedik olaylar içine girebilirsiniz. Olumlu düşünmenizde fayda var.

        AKREP

        Bayramın 3. gününde sosyal çevre ve arkadaşlık ilişkilerinizde bazı parasal sorunlar ve sıkıntılar baş gösterebilir. Grupsal aktivitelerde, önemli organizasyonlarda para engeline takılabilirsiniz. Arkadaşlarınıza karşı daha anlayışla yaklaşın.

        YAY

        Bugün, aile büyüklerinizle veya sevdiğiniz insanın ailesiyle önemli kopuşlar, engeller ve zorlanmalar olsa bile sıkıntılarınızla baş etmenin yollarını bulmalısınız. Göz önünde olacağınız ortamlarda enerji blokajları sizi sinirlendirebilir. Dikkatli olun.

        OĞLAK

        Bayramın 3.gününde beklenmedik sorumlulukların ve olayların bazı işlerinizi böldüğünü, engellediğini düşünmeniz mümkün. Uzak ortamlarda, seyahatlerde, araba kullanırken dikkatli olmaya çalışmalısınız. Akrabalarınızla ilişkilerinize dikkat edin.

        KOVA

        Bazı sosyal ilişkilerinizde parasal sorunlardan kaynaklı olarak birtakım işlerinizde sonlanmalar ya da bitişler söz konusu olabilir. Kalabalık ortamlarda, eğlence yerlerinde dikkatli olun, tehlikeli kişilerden ve yerlerden uzak durmalısınız.

        BALIK

        Bu bayram özellikle ortaklaşa yapılacak işlerinizde sorunlar ya da sonlanmalarla karşılaşabilirsiniz. Yine göz önünde olacağınız ortamlarda sevdiğiniz insanla sorunlara açık bir gün olabilir. Enerji engellerine dikkat.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ