Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Moda Forum Fashion Week başlıyor

        Seda Zeynep KÖSE / HABERTURK.COM

        szk@haberturk.com

        Her yıl İstanbul ve Anadolu’da moda rüzgârları estiren Forum Fashion Week, 7 Ekim Çarşamba günü, moda dünyasının gelecek vaat eden genç ve yetenekli tasarımcılarının şovuyla başlayacak.

        Galanın ardından ise 10 - 11 Ekim tarihlerinde gerçekleşecek etkinliklerden, en dikkat çekici olanı, düzenlenecek sürpriz defile. Bu defileyi özel kılan ise, Türkçe’de akderi diye bilinen vitiligo hastalığını küçük yaşlarından bu yana taşıyan Kanadalı model Chantelle Brown-Young'un, ilk kez geldiği Türkiye’de, 10 Ekim Cumartesi günü saat 14.00’de podyuma çıkacak olması.

        Forum Fashion Week, 11 Ekim Pazar günü ise iki güzel kadını ağırlayacak. Türk sinemasının usta oyuncusu Nebahat Çehre ve oyunculuk alanında varisi olarak ilan ettiği Ebru Güzel, saat 16.00’da keyifli bir sohbette ziyaretçileriyle bir araya gelecek.

        Geçtiğimiz Ağustos ayı başında ikiz bebeklerini dünyaya getiren ünlü oyuncu Wilma Elles, 10 Ekim Cumartesi günü saat 16.00’da düzenlenecek defilede podyumda boy gösterecek.

        Defilenin hemen ardından ‘Çak Bir Selam’ ve ‘Güm Güm’ şarkılarıyla yaza damgasını vuran ünlü sanatçı Ayşe Hatun Önal, Forum İstanbul’da defilenin açılış ve kapanışını gerçekleştirecek.

        Moda severlerin büyük ilgi gösterdikleri Forum Fashion Week, 11 Ekim Pazar günü sona erecek.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ