Habertürk
    Takipde Kalın!
      Günlük gelişmeleri takip edebilmek için habertürk uygulamasını indirin
        Haberler Yaşam Yıldızınız bugün ne söylüyor?

        HANDE KAZANOVA / HT GAZETE

        Bugün oluşan Mars-Neptün açısıyla, enerjimiz düşük çalışabilir. Harekete geçiren Mars enerjisinin hayalperest ve karmaşa gezegeni Neptün’le teması, hileli adımları ve yanıltıcı etkileri hayatımıza taşıyabilir. Önümüzü ve koşulları net olarak göremediğimiz için, sonuçlarıyla karşılaştığımızda büyük hayal kırıklıkları yaşamak istemiyorsak, dikkatli adımlar atmalı ve önemli kararlardan kaçınmalıyız. Bugün, bazı konuşmalarımızı ve görüşmelerimizi uygun bir zemine bağlayabiliriz.

        KOÇ

        Bugün, atacağınız yeni adımlarda yanıltıcı etkiler altında olabilirsiniz. En iyisi önemli işlere hemen başlamayın. Biraz kendinize odaklanın ve sağlık kontrollerinizi ihmal etmeyin.

        BOĞA

        Etrafınızdakilerin yapacağı yorumlar, aşk hayatınızda ya da eğlenceye dayalı işlerinizde sizi yanlış yönlendirebilir. Şu sıralar, onlara kulak asmadan kendi yolunuzda ilerlemeye ihtiyacınız var

        İKİZLER

        Göz önünde olacağınız yerlerde yanılgılar meydana gelebilir. İş alanlarınızdaki belirsizlikler, aile hayatınızda yanıltıcı davranmanıza neden olabilir. Enerjiniz düzgün çalışmayabilir.

        YENGEÇ

        Az tanıdığınız insanlar fikirleriyle sizi yanıltabilirler. Kafanız bulanabilir ve bazı çelişkili düşünceler sizi yorabilir. Bugün, sizin için önemli olan kararları almaktan kaçınmanız gerekiyor.

        ASLAN

        Maddi konularda yanılmaya ve kandırılmaya açıksınız. Bu yüzden alışveriş yaparken dikkatli olun ve sevdiğiniz insanla parasal planlamalar yaparken gözünüzü dört açmaya çalışın.

        BAŞAK

        Özel hayatınızda aldatıcı ve yanıltıcı etkilere karşı dikkat edin. Partneriniz, kişisel kararlarınızda zihninizi bulandırabilir. Kendinize olan güveniniz her zamankinden daha düşük olabilir.

        TERAZİ

        Sağlığınıza dikkat edin. Enerjiniz düşük çalışabilir ve bu yüzden kolay hastalanabilirsiniz. Ani ateşlenmeler planlarınızı bozabilir. Özellikle enfeksiyonel hastalıklara karşı zayıf bir gündesiniz.

        AKREP

        Arkadaşlarınızla olan ilişkilerinizde kolay yönlendirilmeye açık olacaksınız. Kafanızı net tutun ve planlarınızda karışıklıklar olabileceği ihtimalini aklınızda bulundurarak hareket etmeye çalışın.

        YAY

        Aile hayatınızda belirsizlikler meydana gelebilir. Aile büyüklerinizin düşünceleri sizi yanıltabilir. Herkesin söylediklerine hemen inanmayın ve işinizde kendi bildiğiniz yoldan sapmayın.

        OĞLAK

        Düşünceleriniz bugün biraz bulanık ve dağınık olabilir. Yakın çevrenizdeki insanlar sizi yanıtabilirler. Net olmayan koşullar sizi zorlayacak. Gerçekçilikten uzaklaşmayın.

        KOVA

        Parasal konularda yanıltıcı etkiler altındasınız. Yüksek bütçeli alışverişlere kalkışmamalı ve borç alıp vermemeye özen göstermelisiniz. Sezgilerinizi devreye sokarak hareket edin.

        BALIK

        Özel hayatınızda yanıltıcı etkiler altında olacaksınız. Sevdiğiniz insanı, yapacaklarınız konusunda kandırmamanız çok önemli. İlişkide olduğunuz kişiye hak ettiği özeni gösterin.

        GÜNÜN ÖNEMLİ MANŞETLERİ